Hírkategória - Adó
Hírek a mai napon: 2 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Gazdaság Megbukott az adóellenőrzésen az a használtautó-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit. The post A NAV lebuktatott egy adócsaló neppert, 54 autót foglaltak le first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Gazdaság Nemzeti Nyomozó Iroda a Lánchíd ügyében tett vesztegetési ügyet, célszerűségi okból, Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV)  átadták -tájékoztatott Budai Gyula, országgyűlési képviselő. A NAV egyébként már 2023. novembere óta költségvetési csalás bűncselekménye miatt már nyomoz Vig Mór és társai ellen. Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk Budai Gyula hivatali vesztegetés gyanújával tett feljelentést, mert információi […] A A NAV nyomoz tovább a Lánchíd-botrányban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Bár elég sok ember segíti Magyar Péter tevékenységét, mégsem volt egy sem, aki szólt volna neki, hogy a komlói romház egy airsoft pálya és direkt néz ki így. A kínos baki nagyon hasonlít Márki-Zay Péter 2022-es választási kampány során elkövetett hibáira, például amikor többször is Jeszenszkynek nevezte az ukrán elnököt. Ha a kampányt nem is, […] A Skót duda: úgy néz ki a németek a jövőben a sör mellé nem kolbászt, hanem kesusajtot, zellerszárat fognak enni (VIDEÓ) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyomoztak.  The post Fogturizmus: mutyigyanú volt, bizonyíték nem first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Gazdaság A csapat a 2016-os feljutását követően nyolc idényt töltött az első osztályban. Legjobb eredménye a 2020-as negyedik helyezés volt.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Elég-e annyi, hogy nem csalunk adót, vagy akkor is bajba kerülhetünk, ha csupán rosszul értelmeztük az adójogszabályokat? Mit tehetünk akkor, ha jogi vitába keveredünk az adóhatósággal? The post Erre kell figyelnie, ha pert akar nyerni a NAV-val szemben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Dead Kennedys után Polt Péter is reagált arra, hogy engedély nélkül használták fel a zenekar egyik ikonikus fotóját. The post Plakátplágium: új vizsgálat a CÖF-cég ügyében first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Gazdaság Idén ez 310 milliárd forint bevételt jelent. A pénz nem is közvetlenül a szegényebb településeknek megy.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld Z. Zsoltot bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják, a mögötte álló cégcsoporttal a fővárosi kerületek többsége szerződött, pártállástól függetlenül. The post Egy Ferrari és egy Lamborghini lefoglalása után rács mögé került a parkfenntartási biznisz kulcsfigurája first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Polt Péter árulta el mindezt. The post A NAV költségvetési csalás miatt nyomoz a plakátokat kiadó CÖF-cég ügyében first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság Alig maradt néhány nap a befizetésre.
Index
Forrás: https://24.hu/ Belföld Egy román furgonból került elő a rengeteg alkohol. Videóval. The post Ezer liter házi bor és rövidital volt a bonbonosdobozokban, azt állítja a sofőr, semmit sem tud róla first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Hétfőn jár le a gépjárműadó befizetésének határideje. The post Fontos határidőre figyelmeztet a NAV first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Gazdaság Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót. A legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott határozatokban szereplő linkre kattintva vagy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) applikációjában, a NAV-Mobilban fizethető be az adó. A pénzforgalmi számla nyitására kötelezettek átutalással rendezhetik a befizetést.
Blikk.hu
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Kérdésekkel fordultunk a NAV felé, akik készségesen megmondták, hogy a megtakarítók melyik évben mennyi pénzt kaptak vissza a befizetett adójukból. Alig 1 hónap múlva elérkezik az adóbevallások benyújtásának határideje, amely egyúttal az öngondoskodási célú adóvisszatérítések igénylésének határidejét is jelenti. A Bankmonitor most utánajárt, mennyire volt népszerű az utóbbi években az adóvisszatérítési lehetőség. Egy biztos: ez […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.origo.hu/ Gazdaság Az egyenruhásoknak az tűnt fel, hogy a sofőr szinte ki sem látszik a zsúfoltságig rakott dobozhalom mögül.
Origo
Forrás: https://hirklikk.hu/ Gazdaság A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki ellenőrizheti néhány koppintással, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e - hívta fel a figyelmet az adóhivatal.
HírKlikk
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság A bejelentést a rendőrség vagy a NAV is ellenőrizheti, bírságot is kiszabhatnak a ma megjelent rendelet szerint.
telex
Forrás: https://mandiner.hu/ Gazdaság A Magyar Nemzethez eljuttatott felvételek tanúsága szerint a 99 Mozgalom székhelyeként bejegyzett ingatlanban Karácsony Perjéssel, Lukácsi Katalinnal és a helyi ellenzék vezetőjével egyeztetett.
Mandiner
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld Mit keresett a főpolgármester egy olyan épületben, ahol a NAV nyomozói házkutatást tartottak, egy olyan embernél, akit valószínűleg gyanúsítottként hallgattak ki?
Origo
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld A NAV-Mobilban bárki ellenőrizheti néhány koppintással, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.
Infostart
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság Nem tud leállni a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány (MCC), a napokban kiszivárogtatott luxusköltéseit egy újabbal fejelte meg. Most 100 millió forintért bíztak meg egy utazási irodát eseti buszbérléssel. A cégnél rendszeresen van NAV-végrehajtási eljárás, utoljára tavaly ősszel zajlott ilyen akció.
Mfor
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság 2024. április 10-én zárta a Julius-Globe Kft. és leányvállalata felvásárlását a NAVIGATOR Investments Nyrt. A tranzakció keretében újabb technológiai vállalat került a cégcsoportba. Több évvel ezelőtt kezdődtek meg az egyeztetések az időközben Budapesti Értéktőzsde Xtend platformján jegyzett NAVIGATOR vezetése, valamint a Győrújbaráton működő Julius-Globe tulajdonosai között egy esetleges felvásárlásról. A tárgyalássorozatot követően a NAVIGATOR Csoport a felvásárlási tranzakcióval a sajátjánál nagyobb eredménytermelő képességet felmutató vállalatot emel a portfóliójába - derül ki a társaság csütörtöki közleményéből.
Portfolio
Forrás: http://www.mindmegette.hu/ Gazdaság
Mindmegette
Forrás: https://hirklikk.hu/ Gazdaság A NAV mintegy 10-12 fős fegyveres akciócsoportja ma ismét megjelent az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó u. 9. szám alatti épületében. A hír a korábbi látogatásuk váratlan és indokolatlan eseményét idézte fel, ezért Iványi Gábor haladéktalanul a helyszínre sietett. Kiadott közleményéből kiderült, a NAV-osok egy hajléktalant keresnek, akinek a nevére több cég van bejelentve. 
HírKlikk