Hírkategória - Amnesty International
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld „Az Amnesty International hazugságba csomagolt zsidógyűlöletet terjeszt.”
Magyar Nemzet
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A nemzetközi civil szervezet tényleg nem tud már ennél mélyebbre süllyedni. A Gyalázat: Izraeli katonát kasztráló terroristát gyászol az Amnesty International bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld A város legfontosabb alapdokumentumait is az Amnesty International készítette el.
Mandiner
Forrás: https://www.szabadeuropa.hu/ Külföld Nyolcéves rekordot döntött tavaly a kivégzések száma az iszlám köztársaságban, ekkor 853 esetben hajtottak végre halálbüntetést – jelentette az Amnesty International (AI).
Szabad Európa - Külföld
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Két hónappal meghosszabbította Vig Mór letartóztatását a bíróság – tudta meg a Magyar Nemzet. Az Amnesty International Magyarország igazgatójának testvére tavaly bukott le egy illegális számlagyár vezetésével. Az egykori ügyvédet az adóhatóság sok száz milliós költségvetési csalással gyanúsítja, de a férfi neve a baloldalhoz köthető hídpénzbotránnyal összefüggésben is felmerült. Május 29-ig meghosszabbította a több száz […] A Továbbra is börtönben marad az Amnesty-vezér testvére bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Az Amnesty International közölte: „Amitől az LMBTQ személyek és az emberi jogi aktivisták tavaly év vége óta tartottak, most bekövetkezett”.
Mandiner
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld Az Amnesty International éppen most követeli a 2021-es gyermekvédelmi törvény visszavonását. Szerintük ugyanis emberi jogokat sért, hogy tilos óvodákba és iskolákba szexuális propagandát bevinni. Hal Melinda klinikai szakpszichológussal, az MCC Tanuláskutató Intézetének vezető kutatójával beszélgettünk.
Hír TV
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Felszólította a magyar kormányt az Amnesty International, hogy vonja vissza a 2021-ben elfogadott gyermekvédelmi törvényt. A Soros-hálózathoz köthető NGO szerint emberi jogokat sért az általa LMBTQ-ellenesnek nevezett jogszabály.
Hír TV
Forrás: https://hvg.hu/ Külföld Az Amnesty International legfrissebb jelentése szerint a 2021-es propagandatörvény súlyosan sérti az LMBTQI emberek jogait, rögzíti a negatív sztereotípiákat, illetve korlátozva a szabad véleménynyilvánításhoz való jogot.
HVG
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld A szervezet szerint egyre nehezebben férnek hozzá a magyar fiatalok az LMBTQ-témájú információkhoz.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Az Amnesty International jelentése kiemeli, az általa LMBTQ-ellenesnek tartott törvény életbe lépése óta egyre nehezebb az ilyen témájú információkhoz való hozzáférés, különösen a fiatalok számára.
Mandiner
Forrás: https://444.hu/ Külföld Abszurd helyzetek és egyre látványosabb szélsőséges megnyilvánulások mutatnak rá arra, hogy a propagandatörvény homályos megfogalmazása miként dermeszti meg és készteti öncenzúrára az érintetteket. Interjú Mihály Eszterrel, az Amnesty International Magyarország kutatójával.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Azt se tudja fiú-e vagy lány – ennél a magyar szólásnál jobban semmi sem fejezi ki a XXI. századi baloldalt. A magyarországi alakulataik alig vonultak le az utcáról, ahol az általuk “LMBTQ-ellenesnek” titulált gyermekvédelmi törvény ellen tüntettek, már újra skandálnak, ezúttal a gyermekvédelemért. Igen, ugyanazok, akiknek nem is olyan régen még az volt a legnagyobb […] A Hol a gyermekvédelmi törvény ellen, hol a gyermekek védelméért tüntetnek a hazai “liberálisok” bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Az Amnesty International budapesti irodája tavaly pont a nők diszkriminálása és bántalmazása miatt keveredett nemzetközi botrányba.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Nem csak a Soros-egyetem mögött, vagy a Partizán, a hazai ellenzéket segítő Action for Democracy és a főpolgármester stábja által megálmodott Budapest Fórum hátterében tűnik fel a German Marshall Fund nevű szervezet – írja a Mandiner. A cikk szerint a nemrég kirobbant hídpénzbotrány miatt emlegetett Amnesty International Magyarország támogatói mögött szintén feltűnik az amerikai GMF, […] A Az Amnesty International Magyarország támogatói mögött is feltűnik az amerikai German Marshall Fund bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Az Amnesty International Magyarország Egyesület 17 millió forintnyi támogatásban részesült a German Marshall Fundtól. Ugyanez a szervezet tűnt fel a Partizán, az ellenzék és a Budapest Fórum környékén.
Mandiner
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Bicskanyitogató összefüggések, halomban álló készpénzkötegek bukkantak föl.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Tárgyalásra szállították az Amnesty International magyarországi vezetőjének a testvérét.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld Az Amnesty International Soros-szervezet magyarországi vezetőjének testvérét egyre több súlyos bűncselekménnyel gyanúsítják.
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld A Tűzfalcsoport megírta, hogy a baloldali aktivisták többek között az Amnesty International-től is kaptak egy jelentős összeget.
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld A dollárbaloldalt most is külföldről irányítják.
Origo
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A teljes büntetőtörvénykönyvet és egy B-kategóriás akciófilm forgatókönyvét is kimeríti Vig Mór ügye. Az Amnesty-vezér testvére most már bíróság elé állhat, az ügyésznek pedig lesz dolga bőven, hiszen a számlagyártás mellett szóba kerülhetnek a véresre vert haragosok, és a nehézfiúk által “biztosított érdekeltségek” is. Szinte a teljes büntető törvénykönyvet lefedik azok a bűncselekmények, amelyekkel összefüggésbe […] A Bíróság elé áll az Amnesty-vezér testvére bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Vizet prédikálnak és bort isznak? Joggal merül fel az alábbi kérdés az Amnesty International Magyarország tevékenysége kapcsán annak fényében, hogy a Soros-hálózat aktív tagja igazgatójának testvérét súlyos bűncselekményekkel gyanúsítják, miközben az Amnesty a legszélesebb körben, nemzetközi szinten is a magyar törvényeket és magyar jogállamiságot támadja. Vig Mórt, az Amnesty magyarországi igazgatójának testvérét, a törvénnyel már […] A Az Akta – Az Amnesty-ügy és ami mögötte van, avagy a jogvédő civilt játszó liberális politikai aktivisták esete a törvényekkel bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Vig Mór 2023. december 23-i hatállyal, meglehetősen sürgősen távozott a testvérével közös cégtől – szúrta ki a tényfeltáró blog.  A blog legújabb bejegyzésében emlékeztet: a Help-Me Bt.-ben, amely az elmúlt években összesen több, mint százmilliós bevételt realizált, kültagként tulajdonos a konkrét büntetőjogi intézkedés alá vont Vig Mór és úgyszintén kültagként volt tulajdonos Vig Dávid is. […] A Tűzfalcsoport: Lelépett a testvérével közös cégből Vig Dávid bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld Az Amnesty International igazgatója azonnal reagált a Vig Mór körül kialakult botrányokra.
Origo