Hírkategória - Angela Merkel
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld „Nincs az a pénz, amiért ide migránsokat engedjünk be!” – hangsúlyozta új videójában a miniszterelnök.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Orbán Viktor a TikTokon üzent a “Wilkommenskulturt”, azaz a migránsok korlátlan beengedését propagáló Angela Merkelnek Orbán Viktor, és világossá tette, a magyar kormány nem fogja lehetővé tenni migránsok befogadását Magyarországra. Amíg Angela Merkel azt hangoztatta a 2015-ös migrációs válság után, hogy „meg tudjuk csinálni!”, addig a magyar miniszterelnök úgy látja: „Nincs az a pénz, amiért ide […] A Orbán Viktor “üzent” Merkelnek: „Nincs az a pénz, amiért ide migránsokat engedjünk be!”  bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Európában kevés helyen kapnak a volt államfők Novák Katalinéhoz hasonló magas juttatást, vagy élethosszig külön rezidenciát.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Megszoktuk már, hogy az USA első embere össze-vissza beszél, az sem újdonság, hogy vannak elhunyt szavazói, sőt, az sem meglepő, hogy nem tudja, ki van az élők sorában és ki nem. Azonban utóbbi rövid időn belül másodjára fordul elő. Joe Biden a hét elején összekeverte Emmanuel Macron jelenlegi francia elnököt az 1996-ban elhunyt François Mitterranddal. […] A Joe Biden megint összekevert egy élő politikust egy, már elhunyttal bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Külföld Szerdán francia politikusok okoztak gondot az amerikai elnöknek, csütörtökön németek.
444
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld A biztonság kedvéért azért Macront is sikerült összekevernie Mitterranddal.
Mandiner
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Pár napja Emmanuel Macronra hivatkozott François Mitterrandként, most Angela Merkelt hívta Helmut Kohlnak.
telex
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld A kellemetlen eset néhány nappal azután történt, hogy az amerikai elnök az 1996-ban elhunyt François Mitterrand volt francia elnökkel keverte össze Emmanuel Macront. Joe Biden ismét összekevert ... ...
Napi.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Angela Merkel volt külpolitikai főtanácsadójának sikerült elérnie, hogy mellőzék az izraeli felszólalókat az idei évben. A Botrány: nem szólalhatnak fel izraeliek az idei müncheni biztonsági konferencián bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://index.hu/ Külföld Angela Merkel nem vett részt a gyászistentiszteleten.
Index
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Az istentiszteleten nem volt jelen Angela Merkel korábbi szövetségi kancellár.
Magyar Nemzet
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A németországi szövetségi bűnügyi hivatal statisztikái szerint az elmúlt években, 2015 és 2022 között évente több mint ezer nőt zaklattak szexuálisan vagy erőszakoskodtak nőkkel az illegális migránsok. Ahogy fogalmaznak, Angela Merkel volt német kancellár bevándorlási politikájának hibája megdöbbentő számokban mérhető – mutatott rá elemzésében a Neue Zürcher Zeitung. Nem véletlenül fogalmazott úgy Nancy Faeser belügyminiszter egy nyári […] A A migráció miatt brutálisan megnőtt a nőkkel szembeni erőszakos esetek száma Németországban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld Angela Merkel volt német kancellár bevándorlási politikájának hibáját mutatják ezek a számok.
Origo
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Angela Merkel volt német kancellár bevándorlási politikájának hibáját mutatják a számok.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Az Európai Unió jelentős külpolitikai fordulatot hajtott végre 2023-ban, amelynek részeként átértékelte a Kínával szembeni megközelítését: bár kereskedelmi partnerként tekint az ázsiai országra, egyre inkább leválik gazdaságilag róla az államszövetség. Az EU megkezdte az ellátási láncai diverzifikálását, technológiai téren is egyre inkább elzárkózik a Kínával való együttműködéstől. A cél egy egyensúlyibb kereskedelmi mérleg fenntartása, miközben pár éve még Angela Merkel német kancellár egy szorosabb EU-Kína együttműködésért lobbizott.
Portfolio
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Mélyen megérintette Leslie Mandokit Wolfgang Schäuble halála. A Németországban élő magyar származású zenész, producer Angela Merkel egykori pénzügyminiszterét barátjának és előrelátó történelmi személyiségnek nevezte.
Infostart
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Nyolcvanegy éves korában elhunyt Wolfgang Schäuble volt német pénzügyminiszter, aki több mint fél évszázadon át volt a Bundestag tagja, 2017 és 2021 között pedig az elnöke. A német politikustól Orbán Viktor közösségi oldalán búcsúzott el. A magyar kormányfő szerint Schäuble Magyarország igaz barátja volt. Schäuble, aki pályafutása nagy részét országa újraegyesítésének szentelte, majd Angela Merkel […] A “Magyarország igaz barátját gyászoljuk” – Így búcsúzott Orbán Viktor a volt német pénzügyminisztertől bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Végig hű maradt választóihoz, az őt elgáncsoló Helmut Kohlhoz és Angela Merkelhez, megoldott mindent, amit rábíztak, és hazánkat is haláláig megőrizte szívében.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Elhunyt 81 éves korában Wolfgang Schäuble volt német pénzügyminiszter, aki több mint fél évszázadon át volt a Bundestag tagja, 2017 és 2021 között pedig az elnöke. Schäuble, aki pályafutása nagy részét országa újraegyesítésének szentelte, majd Angela Merkel volt kancellár pénzügyminisztereként szolgált az euróövezeti adósságválság idején, békésen halt meg kedden késő este – írta a DPA […] A Elhunyt Wolfgang Schäuble legendás német politikus, volt pénzügyminiszter bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A 81 éves jogász Helmut Kohl kormányában belügyminiszter, Angela Merkelében pénzügyminiszter volt.
telex
Forrás: https://hvg.hu/ Külföld Hosszú pályája folyamán volt Helmut Kohl belügyminisztere, de a legtöbben Angela Merkel pénzügyminisztereként, a szigorú fiskális politika atyjaként ismerték.
HVG
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Nyolcvanegy éves korában hunyt el Angela Merkel minisztere.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Szerdai kampányrendezvénye alatt egy injekciós fecskendővel támadták meg Tino Chrupallát, az AfD (Alternatíva Németországért) elnökét Ingolstadtban. A hírek szerint két fekete ruhába öltözött fiatal férfi beleszúrta az orvosi eszközt a politikusba, aki rosszul lett, anafilaxiás sokkot kapott, összeesett és mentőt kellett hívni hozzá. Az AfD kampányrendezvényére a CDU, a Die Linke és a Szociáldemokrata Párt […] A GEOrgPOLITIKA – Injekciós tűvel támadtak az AfD politikusára bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld Nem építik újra, bár az alkotó még nem döntötte el, hogy készít-e új, stabilabb szobrot. (Külföld)
Népszava
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az ötlet már alapjáraton abszurd volt, hogy egy német kancellárnak, aki még lovagolni sem szokott  emlékművet emeljenek, de hát ismerjük az új/régi Németországot, ahol sosem fukarkodtak némi személyi kultusszal. A szobor nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket és már az idén tavasszal felavatták, letört a ló feje és Merkel egyik keze. Rossz ómen, gondolhatták volna, […] A GEOrgPOLITIKA – Darabokban Angela Merkel lovasszobra bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok