Hírkategória - Angol foci
Hírek a mai napon: 14 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A magyar válogatott csapatkapitánya bekerült az EAFC 24 videójátékban a szezon csapatába.
Sport365
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően a Wembley-ben megrendezésre kerülő FA-kupa elődöntőt megelőzően.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Jason Wilcox technikai igazgatóként csatlakozik a Manchester United csapatához.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A játékjogát birtokló klub pedig kész is megválni tőle!
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A holland edzőt nem érdekli az angol támadó remek teljesítménye...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Markáns véleményt fogalmazott meg az egykori karmester...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján a Liverpool 1-0-ra nyert az Atalanta otthonában, de 3-1-es összesítéssel az olasz csapat jutott a legjobb […] A „Nem vagyok frusztrált vagy dühös” – Jürgen Klopp higgadtan értékelte az El-búcsút bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Elhalványult, frusztrált, eltűnt – ilyen, és ehhez hasonló jelzőkkel illették magyar középpályást. Nem gondoljuk, hogy túl kellene ezt lihegni.
Player.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A német klub pedig hajlandó elengedni a kezét...
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Jürgen Klopp a kiesés után dicsérte a csapatát, a Liverpool drukkerei viszont jóval „karcosabban” fogalmaztak
Sport365
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Fa- és cserjeültetésben vettek részt a Provident munkatársai, valamint az FTC futballistái és az U10-es utánpótlás csapat tagjai, hozzájárulva ezzel a Budakeszi Vadaspark növényállományának gyarapodásához. Mint ismert, 28 fordulót követően a Ferencváros vezeti az NB I-et. A Fradi előnye 14 pont a második helyen álló Pakssal szemben. Az éllovas szombaton a Kisvárdát fogadja. Amennyiben az […] A Dibusz Dénes a PS-nek: bárki ellen képesek vagyunk jó eredményt elérni, az EB-n sem lesz másként (Galériával!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Hiába a United rossz szezonja, van olyan játékos, aki ennek ellenére nem térhet vissza az Old Traffordra
Sport365
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport A Manchester United szélsője, Antony azt ígérte, hogy még több varázslatos pillanatot okoz majd, mert úgy érzi, hogy változtatott a dolgokon.
ManUtdFanatics
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A bergamói győzelem csak szépségtapasz volt a Liverpool számára, így a német tréner nem tudja nemzetközi kupasikerrel zárni liverpooli éveit
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Megőrizte hidegvérét az AS Roma és az Atalanta...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az Európa-liga csütörtöki játéknapján fel volt adva a lecke a Liverpoolnak, hiszen Jürgen Klopp legénysége az előző héten 3-0-s vereséggel […] A Európa-liga: Szoboszlaiék a jó kezdés ellenére sem örülhettek bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Érkezik Harry Kane pótlása...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az Európa-liga negyeddöntőjében a Liverpoolnak háromgólos hátrányt kellene eltüntetnie az Atalanta otthonában. A párharc első mérkőzésen az olasz csapat nagy […] A Európa-liga: Szoboszlaira is számít Klopp bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A Manchester United kapva kapna az alkalmon, és a Juventus által is kiszemelt Mason Greenwoodot is belevonná egyik nyári üzletébe.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Azonban a Chelsea és a Manchester United is érdeklődést mutat...
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Jelen állás szerint június 7-e péntek éjfélig kell leadni a végleges kereteket.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Ebben rejlett a Real Madrid titka? Jude Bellingham szerint egy családot alkotnak, és a szabad játékstílus a legjobbat hozza ki belőlük.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A Real Madrid eddig hatszor ejtette ki a Bajnokok Ligája aktuális címvédőjét - írta csütörtöki összefoglalójában az IFFHS, miután a spanyol királyi gárda a szerda esti negyeddöntős visszavágón 11-esekkel felülkerekedett az előző BL-kiírásban nyertes Manchester Cityn.
Sport365
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Könnyen elképzelhető, hogy a következő idényben már nem a Liverpoolban fog futballozni Mo Szalah. Az egyiptomi klasszis állítólag Szaúd-Arábiában folytathatja […] A Liverpool: londoni riválistól érkezhet Szalah utódja bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Amad izgatottan várja, hogy vasárnap a Coventry City ellen lépjen pályára a Wembleyben az FA-kupa elődöntőjében.
ManUtdFanatics