Hírkategória - Apple
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://danger Technika Ez izgalmas lehet Az Apple TV+ remek sci-fi sorozata a For All Mankind, amelyhez nemcsak folytatás készül, hanem lesz egy izgalmas spinoffja is.
IGN Hungary
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Technika A Franklinnel az AppleTV+ elkövette az első nagy mellélövését? Eddig elég jó szériája volt, úgyhogy talán nem csorbít az amúgy nagyon jó renoméján, de sajnos látni az elpazarolt dollármilliókat a Franklin minden másodpercén.
Szeretlek MO
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. Néha muszáj olyasmit is ajánlani, amit mi biztosan nem nézünk meg. Ha imádod a tukkó, de látványos akció-sci-fiket, eljött a te időd.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Hannah Waddinghamre a 12 majom, a Trónok harca és a Szexoktatás című sorozatokból is emlékezhetsz, de kétségtelen, hogy az Apple Ted Lasso című szériája csinált igazi sztárt belőle.
Player.hu
Forrás: http://danger Technika Arrakis, de kicsiben A Dűne 2. már egy ideje fut a mozikban, sikeres is, úgyhogy eljött a digitális premier ideje. Íme, a részletek!
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Technika Hiába vezet a Samsung, a kínai gyártóknál volt az igazi növekedés. The post Újra elkezdtünk okostelefonokat venni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Jó hír érkezett minden olyan iPhone-tulajdonosnak, aki odavan a retrójátékokért.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Egyes régiókban érdekes emojit adnak ki az iPhone-ok a Jeruzsálemre való keresés után. The post Felháborította a felhasználókat az iPhone frissítése first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Ijesztő figyelmeztetést kapott rengeteg iPhone-felhasználó, akiknél az Apple úgy észlelte, valakik kémprogramokkal próbálják megfigyelni őket.
HVG
Forrás: https://www.origo.hu/ Technika Továbbra sincs megoldás, mintha szellem nyomkodná a kijelzőjüket.
Origo
Forrás: http://danger Technika Bővülő szörnyuniverzum Hamarosan tovább bővül a Warner és a Legendary Szörnyuniverzuma, mégpedig egy Apple-lel kötött szerződésnek köszönhetően.
IGN Hungary
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Egyes iPhone-felhasználók szerdán kaptak egy igencsak aggasztó figyelmeztetést a készülékükre. Az Apple 92 országban küldött értesítést magánszemélyeknek, figyelmeztetve őket, hogy zsoldos kémprogramtámadások célpontjai lehettek.
Blikk.hu
Forrás: https://liner.hu/ Technika A Snapdragon X Elite névre keresztelt új chip komoly kihívója lehet az Apple házon belüli megoldásának. The post Olyat ígér a Qualcomm, ami véget vethet az Apple egyeduralmának first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Technika Abban arra figyelmeztették őket, hogy kémprogram támadásának célpontjává válhattak. The post Több mint 90 ország felhasználóinak küldött riasztást az Apple first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Technika A független fejlesztők jelentős ugrást tapasztalnak a letöltések számában, miután az Apple egy új törvény értelmében választás elé állította az iPhone-felhasználókat.
HVG
Forrás: https://24.hu/ Technika Kémfegyverrel kapcsolatos figyelmeztetést küldött az almás cég. The post Riasztást küldött az Apple 92 ország felhasználóinak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Technika A telefon tárhelye sosem elég, ezért örülni kell minden pluszban szerzett megabájtnak. Az alábbiakban azoknak adunk tárhelyfelszabadítási ötletet, akik használják az iPhone podcastos alkalmazását.
HVG
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Nem egészen 1500 forintba kerül egy nemrégiben frissített app, amely jobb minőségű térbeli videót készít, mint az Apple saját kameraalkalmazása.
HVG
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az Apple két extra színt is biztosíthat az idén debütáló új alapmodelleknél.
GameStar
Forrás: https://24.hu/ Technika Az Apple TV+-ra érkező Sugar alkotói annyira szeretik a film noirt, hogy egy egész sorozatot készítettek a tiszteletére, a főszerepben Colin Farrell-lel. Kritika. The post Az emberbarát magándetektív megver ugyan, ha nagyon muszáj, de inkább ad egy rakás pénzt, hogy jó útra térj first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Az Apple-t 1976. április 1-jén alapította Steve Jobs, Steve Wozniak és az elfeledett Ronald Wayne, azaz a cég a minap 48 éves lett. A társaság az elektronikus korszak néhány legfontosabb és leginnovatívabb technológiai eszközét bocsátotta ki, és az újító kedv ma is az Apple vérében van.
Blikk.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. Egy sztárparádéval megtámogatott kétszázmillió dolláros akciófilm is érkezik.
Player.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság Már Google Pay vagy Apple Pay fizetési móddal is vásárolhatnak az ügyfelek.
Infostart
Forrás: https://www.napi.hu/ Technika A Google egy, az Apple lokátorához hasonló készülékkeresőt indított el az Androidos rendszereken. Van azonban egy szembetűnő különbség, ami miatt az iPhone-ok rendszerétől markánsan eltér. ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az Apple termékei sokkal kelendőbbek, mint bármely más márka modelljei, és ez nem csak a mobilokra igaz.
GameStar