Hírkategória - Arany
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A szakértők szerint ez lehet a legnagyobb, amelyet valaha találtak Angliában. The post Milliókat érő aranyrögre bukkant egy férfi fémkeresővel first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://ng.hu/ Gazdaság A kutatók Kalmarban végeztek feltárást, az előkerült leletek egy 400 éves periódust ölelnek fel. The post Középkori aranygyűrűt és más értékes tárgyakat találtak Svédországban first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://ng.hu/ Gazdaság Svájci kutatóknak egy élelmiszeripari melléktermék segítségével sikerült elektronikai hulladékból kivonni az értékes aranyat. The post Modern alkímia – hulladékból arany first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A kutatók egy közel 1300 éves nyughelyet fedeztek fel Panamában. The post Aranykincseket rejtett az ősi sír first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://ng.hu/ Gazdaság Az ékszer egy korábban ismeretlen fejedelmi családé lehetett. The post Gyönyörű középkori aranygyűrűt találtak first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://ng.hu/ Gazdaság A lelet az egyik legfontosabb régészeti felfedezés, amely 2022-ben az Egyesült Királyságban történt. The post 3000 éves aranykincset talált egy amatőr first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A mintegy 3000 éves csatot egy ruhadarab összekapcsolására használták. The post Ősi aranykincset talált egy amatőr fémkereső first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Csaknem 150 ezer forintba kerül egy pár. The post Trump aranyozott cipőmárkát dobott piacra egy nappal a gigabüntetés után first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Gazdaság Mire nem képes egy kevés arany? Ha spray formában veszed a festéket, akkor még a felvitellel sem lesz sok gondod, de vigyázz, mert az aranyos festés könnyen függőséget okoz – lehet, hogy hamarosan mindennek akarsz majd adni a lakásban egy kis glamúrt.
Bien
Forrás: https://qubit.hu/ Gazdaság Speciális aerogélt fejlesztettek, ami megköti a régi alaplapok és más számítógép-alkatrészek gyártásához felhasznált nemesfémeket.
Qubit
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A 11-12. századi leletet a krakkói királyi palotánál tárták fel. The post Ezeréves aranygyűrűt találtak Lengyelországban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://g7.hu/ Külföld A befektetők szempontjából jobb éve lehet a nyersanyagoknak idén, mint tavaly, részben a továbbra is fennálló geopolitikai feszültségek miatt. The post Izgalmas befektetési lehetőségek adódhatnak idén a nyersanyagpiacokon first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően.
G7.hu
Forrás: https://www.retikul.hu/ Gazdaság Martha Stewart szerint a csillogó trend nem hat túlzóan a hétköznapi szettekben, roppant ízlésesen viselte a ragyogó ruhadarabokat. Teljesen aranyba burkolózott, a különleges árnyalat kifejezetten jól áll neki. Martha Stewart stílusával és nőies megjelenésével is lenyűgözi a rajongókat. Fantasztikus formában van, mintha megállította volna az időt. Tavaly fürdőruhás címlappal és fotósorozattal jelentkezett, ám sikkes, kifinomult […] The post A hét szettje: a 82 éves Martha Stewart zseniális példát mutat a csillogó trendre – Talpig aranyban is kifinomultan stílusos appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://qubit.hu/ Gazdaság A gyönyörűen kidolgozott valami hasonlóan díszített, mint a kellsi kódex vagy a lindisfarne-i evangéliumok, arról még a régészek is vitáznak, hogy ékszer volt-e, egy bot vége vagy egy kés alkatrésze.
Qubit
Forrás: https://www.vezess.hu/ Gazdaság Akinek kevés a rekordok megdöntésre épített hipersportató megjelenés, akkor itt a fekete, teljesen karbon, aranyozott Koenigsegg Jesko Attack. The post Eszméletlen, ahogy valódi arannyal díszítik az új hipersportautót first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Gazdaság Íme, a leglenyűgözőbb arany ruhák az elmúlt másfél évtized vörös szőnyeges eseményeiről! Van mit tanulni a hírességektől! The post Arany istennőkként ragyogtak a sztárok a vörös szőnyegen first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A nemesfémeket szállító spanyol hajó évszázadokig feküdt az óceán fenekén. The post Elképesztő kincseket rejtett az elsüllyedt hajó first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Gazdaság Karácsonykor mi is és otthonunk is ünnepi díszekbe borul. Bár az asztal minden háztartás szerves része, ne hagyjuk dekoráció nélkül ezt a felületet! The post Idén karácsonykor ez a fura színű asztaldíszítés a trendi first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://qubit.hu/ Gazdaság Elképzelhető, hogy az érmét maga Harald Hardrada vitte haza Konstantinápolyból.
Qubit
Forrás: https://player.hu/ Gazdaság Dan és Gav, a két kíváncsi youtuber továbbra sem fér a bőrében: ezúttal aranyfóliát zártak vákuumba, majd hirtelen visszaengedték az üvegkalitkába a lassan kiszívott levegőt, és bumm.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A darabok, amelyeket 1917-ben loptak el, egy középkori ereklyetartóról származnak. The post Száz éve ellopott kincset találtak egy olaszországi barlangban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Nagyjából hatmillió dollárt ér a fajansz. The post Letartóztattak négy embert a színarany vécécsésze ellopása miatt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A nagyjából kétezer éves leletet egy amatőr fémdetektoros találta meg. The post Elfeledett király aranykincsére bukkantak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://ng.hu/ Gazdaság Új fejezettel bővült a földi arany története, és úgy tűnik, megnyertük a főnyereményt ennek során. The post Így került az arany bolygónk felszíne közelébe first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Elképesztő összeget költ el egy héten, de vanak árnyoldalai is az életének, meséli. The post Elmondta a dubaji milliomos feleség, mennyit költ el egy „random szerdán” first appeared on 24.hu.
24.hu