Hírkategória - AS Roma
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A második félidő közepén félbeszakadt az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 32. fordulójában megrendezett Udinese - AS Roma találkozó, miután a vendégek egyik játékosa rosszul lett és összeesett a pályán.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A vasárnapi bajnokin esett össze...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Máskor folytatják a mérkőzést...
Fociclub
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma vasárnap késő délután az Udinese ellen lép pályára a 32. fordulóban.
ASRoma.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az AS Roma elleni vereség meglehetősen kiakasztotta a Milan sztárját Rafael Leaót, aki összeveszett egy újságíróval a meccs után az interjú zónában
Sport365
Forrás: https://asroma.hu/ Sport Az olasz válogatott védő góljával a Roma megnyerte az Európa liga negyeddöntőjének első párharcát a Milan ellen.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A fiatal tréner szerint a Roma végig bátran, és jól védekezve játszott a Milan elleni Európa liga mérkőzésen.
ASRoma.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az AS Roma győzött az AC Milan ellen a San Siróban 1-0-ra az Európa Liga negyeddöntő első meccsén, amivel hatalmasat lépett a továbbjutás felé.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Kisebb csoda, hogy a német bajnokság listavezetője nem ejtette ki már az első meccsen a West Ham United együttesét...
Fociclub
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma ma este a Milan vendégeként lép pályára az Európa liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ASRoma.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Két olasz nagyágyú, az AC Milan és az AS Roma csap össze egymással az Európa-liga negyeddöntőjében.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Másfél év után újra az olasz bajnokságban futballozna...
Fociclub
Forrás: https://asroma.hu/ Sport De Rossi úgy véli, csapata átérezte miről szól egy derbi, és ehhez tartotta magát az egész mérkőzés alatt.
ASRoma.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Az AS Roma hosszú rossz sorozatot zárt le a Lazio elleni városi derbin.
Magyar Nemzet
Forrás: https://asroma.hu/ Sport Az olasz védő fejesgóljával nyert a Roma a Lazio elleni városi derbin, így érthető volt az öröme a lefújást követően.
ASRoma.hu
Forrás: https://444.hu/ Sport Nem feltétlenül voltak kiegyenlítettek az erőviszonyok.
444
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az AS Roma 1-0-ra legyőzte a Laziót az olasz labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombat este rendezett római derbijén.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Kiegyenlített mérkőzésen szerezték meg a nagyon fontos győzelmet Daniele De Rossiék...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Pályára lép többek között a Manchester City, az Arsenal és a Bayern München...
Fociclub
Forrás: https://asroma.hu/ Sport De Rossi úgy gondolja, csapata megfelelően felkészült a derbire, és nyugodtan várja a találkozót.
ASRoma.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A hírek szerint Daniele De Rossi mindenképpen szeretné, ha maradna a csapatnál honfitársa...
Fociclub
Forrás: https://liner.hu/ Sport Az összefoglaló videóban annyi helyzetet láthatunk az AS Roma meccséről a Lecce ellen, hogy a világ hét csodája közé sorolhatnánk az eseményt, mert végül egyetlen egy gól sem született. The post A világ összes helyzete maradt ki az AS Roma meccsén, hihetetlen jelenetek (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A klub az ADIDAS-szal közösen bemutatta a 90-es, korai 2000-es éveket idéző új mezét, melyet a hétvégi derbin visel majd a csapat.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A spanyol játékos is úgy véli, jobb eredményt értek volna el, ha a párharcoknál határozottabbak lettek volna.
ASRoma.hu
Forrás: https://asroma.hu/ Sport A Roma csak döntetlent játszott vasárnap este a harcos Lecce otthonában, ezzel pedig nem sikerült tartania a lépést a Bolognával.
ASRoma.hu