Hírkategória - Asztalitenisz
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Póta Georgina kétszettes hátrányból fordítva legyőzte indiai ellenfelét, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé egyesben az asztaliteniszezők Feeder-besorolású WTT-versenyén, a csehországi Havirovban.
Sport365
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Sport Négy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyarok a para-asztaliteniszezők szombaton véget ért lengyelországi világkupaversenyén, Wladyslawowoban.
Hír TV
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Póta Georgina kiesett a második fordulóban az asztaliteniszezők Feeder-besorolású WTT-versenyén a szlovéniai Otocecben.
Sport365
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport A Budaörs női asztalitenisz-csapata bejutott a fináléba az Európa-kupában, miután a 3:1-es idegenbeli siker után az elődöntő keddi, hazai visszavágóján csak 3:2-re kapott ki a portugál Mirandelától.
HírKlikk
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Azon a reggelen, amikor leszedték, húsz vagy még több olyan gyümölcsöt is tudtak volna találni az új-dél-walesi farmon, amelyek valószínűleg megdöntötték volna a korábbi világrekordot. The post Pingponglabda méretű gyümölcs lett a világ legnagyobb áfonyája first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Három ezüst- és két bronzérem: paratriatlonosunk és para-asztaliteniszezőink végeztek dobogós helyen.
Index
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A világ legnehezebb áfonyája súlya 20,40 gramm, az átmérője pedig 39,31 milliméter
Origo
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A közelmúltban vált hivatalossá a Guiness-rekord. The post Pingponglabda méretű a világ legnagyobb áfonyája first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Sport Póta Georgina bejutott a második fordulóba az asztaliteniszezők másfél millió dollár (542 millió forint) összdíjazású szingapúri Grand Smash-versenyén.
Hír TV
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport Póta Georgina bejutott a második fordulóba az asztaliteniszezők másfél millió dollár (542 millió forint) összdíjazású szingapúri Grand Smash-versenyén.
HírKlikk
Forrás: https://telex.hu/ Sport A női csapat ott volt a 2021-es olimpián, és most különösen fájdalmassá tette a kiesést, hogy egy parajátékos is nyert a magyar ellen. Kovacsics Imre elnök elvette a válogatottak ösztöndíját, azt mondja, nem bánja, ha rugdossák, megy előre.
telex
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A magyar férfi és női asztalitenisz-válogatott sem szerzett indulási jogot az idei, párizsi olimpia csapatversenyére.
Sport365
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport A magyar férfi válogatott után a női is vereséget szenvedett a dél-koreai Puszanban zajló, olimpiai kvalifikációs asztalitenisz csapat-világbajnokság csoportküzdelmeinek vasárnapi versenynapján.
HírKlikk
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A magyar női válogatott fontos győzelmet aratott, a férfi viszont kikapott a dél-koreai Puszanban zajló, olimpiai kvalifikációs asztalitenisz csapat-világbajnokság szombati versenynapján.
Infostart
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport A magyar férfi válogatott a kubaiak elleni magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését a dél-koreai Puszanban zajló, olimpiai kvalifikációs asztalitenisz csapat-világbajnokság pénteki nyitónapján.
HírKlikk
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport A Budaörs női asztalitenisz-csapata nagy csatában 3-2-re kikapott a cseh HB Ostrov otthonában az Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
HírKlikk
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Sport Bizonyos betegségek gyógyulását különösen megnehezítheti, ha a pár tagjai egymással pingpongozva, oda-vissza adogatják egymásnak a kórokozókat. Előfordulhat ez a hüvelygomba vagy a bakteriális vaginózis esetén is?
HáziPatika.com
Forrás: https://www.origo.hu/ Gazdaság Lakói saját önálló identitással rendelkezőnek vallják magukat.
Origo
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Közzétették a magyarok programját a dél-koreai Puszanban február 16. és 25. között sorra kerülő, olimpiai kvalifikációs asztalitenisz csapat-világbajnokságra.
Infostart
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A főpolgármester-helyettes által kitett videó igencsak rendhagyóra sikeredett.
Mandiner
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Rejtő Jenő sem tudott volna ilyen történetet írni!
telex
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Külföld A WTT-sorozat Dohában zajló contender tornáján még versenyben lévő Póta Georgina, Madarász Dóra, valamint az Ecseki, Madarász vegyes páros is vereséget szenvedett, mindannyian ázsiai ellenféltől kaptak ki.
Nemzeti Sport
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Komfortosabb börtönök, konditermek, kosárlabdapálya és kinyitott pingpongasztal vezet a javulás útjára Herczeg Zoltán és Soros jogvédői szerint.
Magyar Nemzet
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Külföld Elkészítették a február 16-án kezdődő dél-koreai csapat-világbajnokság sorsolását. Rossz hír, hogy mindkét válogatottunk a kínaiakkal egy csoportba került, s mivel a három továbbjutó helyből az ázsiaiak egészen biztosan elvisznek egyet, a 24 közé jutáshoz a mieinknek a maradék két helyből kell az egyiket megszerezniük.
Nemzeti Sport
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A selejtezők utolsó napjára három magyar érdekeltségű mérkőzés maradt Dohában, a WTT-sorozat contender versenyén, egyesben Póta Georgina és Madarász Dóra főtáblára jutott, viszont a Madarász Dóra, Dari Helga párosnak ugyanez nem sikerült.
Nemzeti Sport