Hírkategória - Atlético Madrid
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Habár mind a Borussia Dortmund, mind a Paris Saint-Germain hátrányból vágott neki aktuális BL-negyeddöntő visszavágójának, mindkét csapat megfordította önnön maga párharcát, és BL-elődöntőbe jutott.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Már nem először hozzák szóba a spanyol élvonalbeli klubbal...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nem tudták kihasználni a Bilbao pontvesztését!
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A Real Madrid - Barcelona a nap "főmenüje", amire egy Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen mérkőzéssel hangolódhatunk...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Jelenlegi kontraktusa 2026 nyaráig érvényes...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nem ez az első esett, hogy döntő pillanatban ilyen nyugalommal sétált oda a tizenegyesponthoz
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Lassan kialakul a jövő nyári torna teljes mezőnye...
Fociclub
Forrás: https://player.hu/ Sport Hazai pályán kétszer is megfordította az Atlético Madrid elleni párharcot a Borussia Dortmund, amely bejutott a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé.
Player.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Hátrányból várták a németek a találkozót, de megfordították a párharcot...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Egyik edző sem kockáztatott és a várható csapatokkal vágnak neki a visszavágónak...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Az negyeddöntők közül mind a négy meccsen jött a "mindkét csapat szerez gólt + 2.5 fölött" opció. Jön az ismétlés?
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Közel 40 százalékkal (!) fogadhatunk magasabb szorzón a két spanyol csapat továbbjutására a Tippmixpronak köszönhetően.
Hathárom
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Barcelona - PSG a nap slágermérkőzése...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A Madridnál van az előny, de Dortmundban képes lehet fordítani a Borussia.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Szlovén és romániai magyar játékvezető dirigál a két keddig visszavágón.
Hathárom
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Több mint 800 tétmérkőzéssel a háta mögött...
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Mindkét madridi sztárcsapat győzelemmel hangolt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágójára a spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombati játéknapján.
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Mindkét spanyol óriás egygólos előnnyel várhatja a visszavágót, a bukik be is árazták őket szépen.
Hathárom
Forrás: https://player.hu/ Sport Nyert hazai pályán az Atlético Madrid, de a párharc nem dőlt el.
Player.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Az Atlético Madrid mesterének nem tetszett, amit a Dortmund sportigazgatója, Sebastian Kehl mondott.
Magyar Nemzet
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdán letudott első felvonását követően.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A spanyolok akár le is zárhatták volna a továbbjutást, de remek hajrával a BVB teljesen nyílttá tette a párharcot a visszavágóra...
Fociclub
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A keddi két döntetlen után vajon sikerül-e valamelyik csapatnak előnyt szereznie a jövő heti visszavágókra? Az Atlético Madrid a Borussia Dortmundot, a Paris SG a Barcelonát fogadja.
Infostart
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A szerdai Atletico Madrid-Borussia Dortmund és PSG-FC Barcelona mérkőzések is fokozott felügyelet mellet fognak lezajlani.
Mandiner
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Egyik vezetőedző sem húzott váratlan...
Fociclub