Hírkategória - Atlétika
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Sport Tragikus hirtelenséggel hunyt el. The post Szívrohamot kapott, meghalt az olimpiára készülő maratonfutó first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Peres Jepchirchir (képen középen) 2 óra, 16 perc, 16  másodperc megtétele után szakította át az idei London Maraton célszalagját vasánap délelőtt. The post Megdőlt a női maratonfutás világcsúcsa first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport 2008 óta nem dobott senki akkorát, mint a tavalyi budapesti világbajnok meglepetés győztese, Ethan Katzberg. A legjobb magyar, Halász Bence nem aggódik. The post Elképesztő messzire dobta a kalapácsot a kanadai óriás first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Ez volt sorozatban a nyolcadik világcsúcsdöntése.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Armand Duplantis újra legyőzte saját maga és a világ korlátait. The post Elképesztő ugrással döntötte meg nyolcadjára a saját világcsúcsát a rúdugrás klasszisa first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Önmagában a litvány sportoló hat egymást követő dobásával is történelmet írt, az ötödik próbálkozása viszont szó szerint mindent vitt. The post Megdőlt a legrégebb óta álló atlétikai világcsúcs first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Több értelemben is történelmet írt a 21 éves sportoló.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Mykolas Alekna 74,41 méterre dobta el a diszkoszt.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport Szinte rá sem lehet ismerni a korábbi atlétára.
Index
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A párizsi olimpia atlétikai versenyeinek aranyérmesei 50 ezer dolláros jutalomban részesülnek - jelentette be a nemzetközi sportági szövetség.
Infostart
Forrás: https://hvg.hu/ Sport Az atlétikai versenyszámok győztesei fejenként 50 ezer dollárt kapnak a Nemzetközi Atlétikai Szövetségtől.
HVG
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A párizsi olimpia atlétikai versenyeinek aranyérmesei 50 ezer dolláros jutalomban részesülnek.
Pénzcentrum
Forrás: https://index.hu/ Sport A nemzetközi sportági szövetség 2,4 millió dollárt különített el erre.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Még hogy lehetetlen pénzben meghatározni az olimpiai cím értékét. The post Meglepő húzás: ilyen még nem fordult elő az olimpiák történetében first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A 33 éves sportoló ügyében a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) mondja ki a végső szót.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A férfiaknál az etióp Mulugeta Uma, a nőknél honfitársa, Mestawut Fikir győzött a vasárnap rendezett Párizs Maratonon.
Sport365
Forrás: https://player.hu/ Sport Évtizedekig hajszolták a világ legjobb futói az atlétika egyik legnehezebben áttörhetőnek hitt álomhatárát, a négyperces mérföldet. Az egyetemes sportág egyik legnagyobb teljesítményeként vélekedtek róla, amikor Roger Bannisternek sikerült. Az angol futó egycsapásra legenda lett, de végül a világrekordja mindössze hetekig élt.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Az LMP frakcióvezetője szerint az atlétikai világbajnoksággal kapcsolatban előbukik a főpolgármester valódi problémája. The post Ungár Péter: Karácsony Gergelynek ez már csupán vigaszág first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Egy Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat arra utal, hogy Magyarország lehet a házigazdája a hamarosan induló World Athletics Ultimate Championships elnevezésű világeseménynek.
Infostart
Forrás: https://index.hu/ Sport Az ünnepélyes ceremóniára nyáron kerül sor.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A kalapácsvető Kiss Balázs bekerül a Hírességek Csarnokába!
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport Szemkápráztató premiert tervelt ki a Nemzetközi Atlétikai Szövetség.
Index
Forrás: https://player.hu/ Sport Bemutatjuk Lieke Klavert.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Külföld Egy brazíliai futballpálya lett a győztes.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Üzleti alapon Barátság Világjátékokat rendeznek.
Index