Hírkategória - Ázsia
Hírek a mai napon: 14 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Váratlan árukapcsolással duplán profitál a vevő abból, hogy az Audi megnyújtotta a Q6 e-tron tengelytávját. Nem csak ebben hoz azonban újat a kínai modell. The post Kényelmesebb is, messzebbre is megy ez az Audi first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld „Ma hárman élünk Kairóban. (...) Utánunk senki sem marad” – mondja Magda Haroun, az egyiptomi főváros legfiatalabb, hetvenkét esztendős zsidója. A nő édesapja az egyiptomi kommunista párt alapítója volt, ült börtönben, ő maga évtizedet dolgozott azon, hogy megőrizzék a zsidó hagyományokat az afrikai országban. The post Jászberényi Sándor: Az utolsó zsidó Kairóban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A sérülést a közelmúltban sikerült kijavítani. The post Űrszemét csapódott a kínai űrállomásba first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Úgy tűnik, Kína fel akar zárkózni az agy-számítógép interfész implantátumok fejlesztésében. The post Bemutatták a Neuralink kínai változatát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Az izraeli politikusok nyomására úgy tűnik, sikerült elérni, hogy az USA visszalépjen a szankciók kihirdetésétől. A Diplomáciai siker: Amerika mégsem szankciózza a Netzah Jehuda zászlóaljat? bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://liner.hu/ Belföld A világ egyik legnagyobb országának és hatalmának elnöke Budapestre látogat, melynek kapcsán Szijjártó Péter magyar külügyminiszter fog részletes tájékoztatást adni. The post Történelmi pillanat, Magyarországra érkezik Kína elnöke first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Palesztin kórházi források szerint a Gázai övezet déli részén fekvő Rafah városra mért izraeli légicsapások legalább öt ember halálát okozták csütörtök éjszaka. The post Öt ember, köztük két kisgyerek meghalt Izraeli légicsapásokban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Izrael sátrakkal, élelmiszerrel és egészségügyi létesítményekkel készül a gázai civilek elhelyezésére. A Hivatalos: hamarosan megkezdődik Rafah ostroma bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Feloszlatná katonai szárnyát, és politikai pártként működne tovább a Hamász, ha Izrael elfogadná a kétállami megoldást az 1967 előtti határoknak megfelelően – mondta egy szerdai interjúban Halil al-Hajja, a szervezet egyik ismert politikusa. The post Hamász: Feloszlatná magát a szervezet katonai szárnya, ha Izrael elfogadná a kétállami megoldást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az Európai Unió Vörös-tengeri haditengerészeti missziójában szolgáló görög hadihajó elfogott két, harci drónt, amelyeket a jemeni húszi fegyveresek lőttek ki egy kereskedelmi hajóra – közölte csütörtökön a görög védelmi minisztérium meg nem nevezett illetékese. The post Európai hadihajó fogott el két ellenséges drónt az Ádeni-öbölben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Izrael gázai háborúja és a közel-keleti konfliktus legfrissebb hírei csütörtökön. The post Európai hadihajó fogott el két ellenséges drónt az Ádeni-öbölben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A Hamász palesztin terrorszervezet hajlandó letenni a fegyvert és hagyományos politikai párttá alakulni, ha megvalósul a kétállami megoldás – jelentette ki a szervezet egyik legmagasabb rangú politikai tisztségviselője az AP amerikai hírügynökségnek. Halil al-Hajja azt mondta, az iszalmista fegyveres csoport hajlandó beleegyezni ötéves vagy annál is hosszabb tűzszünetbe Izraellel, és letenné a fegyvert és politikai […] A A Hamász letenné a fegyvert, ha megvalósul a kétállami megoldás bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A felvételen a 23 éves, amerikai-izraeli kettős állampolgár Hirsh Goldberg-Polin látható. A Barbárok: Félkezű izraeli túszról tett közzé videót a Hamász bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A migránsok által lakott környéken élő gyanúsított állítólag azt mondta, hogy tetteivel "bosszút állt Palesztináért". A Elraboltak és megerőszakoltak egy zsidó nőt Franciaországban bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://liner.hu/ Belföld Szijjártó Péter tájékoztatása szerint újabb vasúti fejlesztések valósulhatnak meg Magyarországon a kínai Egy övezet, egy út kezdeményezés keretében. The post Kínai támogatással valósulhatnak meg nagyberuházások Magyarországon first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Felfújható matracon akart Ukrajnából a Dnyeszter folyón keresztül Moldovába szökni egy férfi, hogy elkerülje a katonai szolgálatot, de elfogták, közölte szerdán az ukrán határőrszolgálat. The post Felfújható matracon akart megszökni Ukrajnából egy férfi, hogy ne sorozzák be first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A Hamász palesztin iszlamista szervezet szerdán ismét bemutatott egy videófelvételt az egyik túszról, akit tavaly október 7-én rabolt el Izrael elleni terrortámadása során. The post Újabb túszvideót mutatott be a Hamász first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártani, a nyolcmilliárd forintos beruházás nagyjából 150 új munkahelyet teremthet – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben. A tárcavezető több kínai cég vezetőjével egyeztetett, majd arról számolt be, hogy az infokommunikáció területén a világpiac vezetői közé […] A Szijjártó Péter: a kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Újabb magyarországi vasúti fejlesztések valósulhatnak meg a jövőben az Egy övezet, egy út nevű kínai kezdeményezés keretében, ezáltal külső finanszírozással, gyorsan és hatékonyan kerülhet sor a hálózat modernizálására – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben. A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető a kínai kollégájával, Vang Jivel folytatott több mint három […] A Szijjártó Péter: újabb hazai vasúti fejlesztések valósulhatnak meg a kínai Egy övezet, egy út keretében bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Folytatja készülődését az izraeli hadsereg a palesztin lakosságú Gázai övezet déli végén, az egyiptomi határnál fekvő Rafah város megtámadására, derül ki izraeli kormányzati tisztviselők szerdai nyilatkozatából. The post Készül a Rafah elleni támadásra az izraeli hadsereg first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Folytatja készülődését az izraeli hadsereg a palesztin lakosságú Gázai övezet déli végén, az egyiptomi határnál fekvő Rafah város megtámadására – derül ki izraeli kormányzati tisztviselők szerdai nyilatkozatából. A közlések szerint a következő két hétben összeül a hadikabinet, és várhatóan engedélyezi a palesztin civilek előreláthatóan egy hónapig tartó evakuálását Rafahból Hán-Júniszba, ahol Izrael sátrakkal, élelmiszerrel és […] A Kormánytisztviselők: készül a Rafah elleni támadásra az izraeli hadsereg bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A TikTok egyre több veszélyt rejt a fiatalok számára. Az egyre őrültebb kihívások már számos tinédzser életét követelték. A nemrégiben orosz rulettet játszó 15 éves magyar fiú is nagy valószínűséggel egy ilyen „TikTok challenge” áldozata lett. Az eheti őrület az, hogy ma van a „nemzetközi nemi erőszak nap” és ilyenkor büntetlenül lehet szexuális bűncselekményeket elkövetni. […] A GEOrgPOLITIKA – Nemzetközi nemi erőszak napot hirdet mára a TikTok bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Mintegy ötszáz gyászoló család politikamentes megemlékezést kért Izraelben a Joáv Galant védelmi miniszterhez címzett nyílt levelében szerdán. The post Politikusok helyett a gyászoló izraeli családok tagjai szeretnének beszélni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben. A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető a kínai kollégájával, Vang Jivel folytatott találkozóján leszögezte, hogy a […] A Szijjártó Péter a kínai külügyminiszternek: fel kell erősíteni a békepárti tábor hangját világszerte bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Mintegy ötszáz gyászoló család politikamentes megemlékezést kért Izraelben a Joáv Galant védelmi miniszterhez címzett nyílt levelében szerdán. A családok azt kérték, hogy a Hamász palesztin terrorszervezet október 7-i terrortámadásában szeretteiket elvesztett gyászoló családok tagjai beszélhessenek idén az Emlékezés napján rendezett szertartásokon politikusok helyett. Az izraeli társadalom belső feszültsége idén fájdalmas tetőpontot ért el, és félő, […] A Politikamentes megemlékezést szeretnének a gyászoló családok Izraelben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok