Hírkategória - Baleset
Hírek a mai napon: 2 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Mindkét irányból torlódik a kocsisor Vácnál. The post Súlyos baleset történt az M2-esen, a forgalmat megállították first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Újabb információk jelentek meg egy XXIII. kerületi általános iskolát érintett orvosi helyzet miatt, melynek hírére az egész ország felkapta a fejét. The post Összesen 31 gyereket szállítottak kórházba egy budapesti iskolából first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben. The post Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Megrázó fotók érkeztek a helyszínről. The post Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset A baleset miatt Kiskunfélegyháza és Szentes között mentesítő járat közlekedik. The post Autóval ütközött a vonat Kiskunfélegyházánál first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az egyik helikopter fedélzetén hét, míg a másikon három személy tartózkodott. The post Két katonai helikopter ütközött össze Malajziában, tízen meghaltak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Az autóst végül feszítővágóval szabadították ki a roncsból, a súlyos baleset körülményei egyelőre nem teljesen ismertek. The post Súlyos baleset történt Monor és Gomba között, fák közé csapódott egy autós first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Hétfő délután több baleset is történt az Astoriánál, melyek nehezítették a közlekedést a fővárosban. The post Több baleset is történt pár óra leforgása alatt Budapesten first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Hegyalja úton késnek az autóbuszok, de a Belvárosban is hatalmas a torlódás.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Ritkán, de előfordul olyan látványos és veszélyes baleset, amely során szó szerint összeroskadnak hatalmas acéltartályok. The post Egy pillanat alatt roppan össze a masszív tartály first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Vélhetően füstmérgezésben vesztette életét. The post Életét vesztette egy idős férfi egy komlói lakástűzben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Hajmeresztő balesetet rögzített az MKIF forgalomfigyelő kamerája az M1-es autópályán április elején. A kicsit zsúfolt sávokban fegyelmezetten haladt a forgalom,
Autónavigátor
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Baleset A két eset között nincs összefüggés, mindössze tragikus véletlen, hogy ugyanabban a lakóépületben történt.
Szeretlek MO
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Sajtóértesülések szerint ugyanarról a panelházról van szó, ahonnan múlt pénteken egy hároméves kisgyermek zuhant ki. The post Kizuhant egy nő egy csepeli panelház nyolcadik emeletéről first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld A német autópályán törték össze a ritka és annál drágább Ferrari F40 egyik példányát. Az anyagi kár jelentős. The post A kereskedés dolgozója zúzta le az egymilliárdos Ferrarit first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Talladega egy úgynevezett Superspeedway, ahol a legnagyobb sebességeket érik el a NASCAR versenyautók, és a futamok a draftolásról szólnak. tehát
Autónavigátor
Forrás: https://444.hu/ Baleset A férfi több táblának és parkoló autóknak is nekiment.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Baleset Még tavaly ősszel történt az eset. A sofőr annyira eltompult, hogy nekiütközött két táblának, majd két parkoló autónak, végül az úton keresztbe fordulva állt meg Kapuváron.
Szeretlek MO
Forrás: https://player.hu/ Technika Ahogyan más autókra sem nagyon.
Player.hu
Forrás: https://liner.hu/ Baleset Egy családi házban csaptak fel a lángok Érden, ami miatt többeket létra segítségével menekítettek ki. The post Létrával menekítettek embereket Érden egy lángoló érdi családi házból first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld Hasonló baleset volt márciusban az Esztergom–Nyerges ralin, ott öt ember vesztette életét.
444
Forrás: https://player.hu/ Technika A pilóták és a görög irányítók is hibáztak, csoda, hogy nem sérült meg senki a 2000-ben történt balesetben. A totálkáros Tu–154-es pedig még közel húsz évvel később is tudott izgalmakat okozni.
Player.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Baleset Az öt év kihagyás után megrendezett versenyre ingyenes volt a belépés. Legalább hét halálos áldozat van.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Baleset A kisfiút súlyos belső sérülések gyanújával szállították kórházba, de szerencsére kiderült, hogy már nemsokára elhagyhatja a kórházat. Péntek délután történt a baleset.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Baleset A több száz ember éppen egy temetésre tartott, amikor kettétört alattuk a hajó a Közép-afrikai Köztársaságban. Még sokan maradhattak a víz alatt.
Szeretlek MO