Hírkategória - Baranya megye
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Az új gyártócsarnok alapkövét a napokban rakták le.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld Letették pénteken a kompozit repülőgépeket gyártó Magnus Aircraft Zrt. új gyártócsarnokának alapkövét, a létesítmény a cég hatmilliárd forintos fejlesztési projektjének részeként épül meg.
Mfor
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Kólás üveggel ütötte agyon kegyetlen gyilkosa a boltból hazafelé tartó nyolcéves Évát, akinek a holttestével még fajtalankodott is. A perverz gyerekgyilkost halálra ítélték a fél évszázaddal ezelőtti tettéért: Nyéki Oszkár volt az utolsó olyan magyarországi kivégzett, akit Baranya megyében elkövetett bűncselekményekért akasztottak fel.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Belföld A 900 lelket számláló falu eközben 100 millió adósságot halmozott fel, már arra sem maradt pénz, hogy az óvodások és kisiskolások ebédet kapjanak, szociális alapon járó tűzifát sem osztanak. The post 74 millió forintot utalt át magának a falu pénzéből a versendi polgármester, de csak azután kellett mennie, hogy az ügyéről írt a sajtó first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Belföld Bűncselekmény áldozata lett egy 68 éves férfi Szőkéden – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombat este a Police.hu-n.
HelloVidék
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Belföld Megöltek egy 68 éves férfi Szőkéden.
BorsOnline
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Két személyautó ütközött össze frontálisan szerda reggel az 57-es úton, Belvárdgyula térségében, Baranya vármegyében.
Blikk.hu
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Belföld Több ember is ki kellett menteni.
BorsOnline
Forrás: https://atlatszo.hu/ Belföld Bejártuk Tolnát-Baranyát. Az önkormányzati választás előtti sorozatunkban Pécs és Szekszárd került sorra.
Átlátszó.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Az egyik szomszéd gereblyével szaladt a bajba jutott férfi segítségére. The post Négy kutya támadt egy férfira Baranyában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Belföld A helyieket sokkolták a történtek. The post Brutális kutyatámadás Baranyában: 4 kutya marcangolt szét egy 35 éves férfit first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Az egyik lábát majdnem leszakították az ebek, és a támadás után kétszer is újra kellett éleszteni.
HVG
Forrás: https://index.hu/ Belföld A terjesztésben többen is segédkeztek.
Index
Forrás: https://www.idokep.hu/ Belföld Baranyában is érezni lehetett a délelőtti földrengést.
Időkép
Forrás: https://www.vezess.hu/ Belföld Nagy sebességgel menekülve próbálta meg lerázni a rendőröket egy férfi Baranyában, aztán közbeszólt az élet. The post 30 kilométeren át üldözték a rendőrök, a sárral nem számolt first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Jogerősen tíz év fegyházbüntetést szabott ki a Pécsi Ítélőtábla pénteken egy baranyai férfira, aki szexuális indíttatásból éveken át molesztálta két kiskorú lányát.
Blikk.hu
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Belföld Befejeződött a Baranya megyei Szentlőrinc központjában található - közösségi térként és játszótérként is funkcionáló - Urbach tér közel 260 millió forintos felújítása.
HelloVidék
Forrás: https://liner.hu/ Belföld De az osztrák-magyar határ menti Zsira és a Baranya megyei Pogány községek is felkerültek a legdrágább települések listájára. The post Kiderült, melyik lett tavaly az ország legdrágább települése first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Baranya megyei Pogány és a Vas megyei Zsira is felkerült a listára – mint kakukktojások.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szentlőrincen mérték a legvastagabb hótakarót. The post Tíz centis hó esett az éjjel Baranyában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Visszatért a havas, télies időjárás az országba, ugyanis nagy mennyiségű hó lepte el a déli tájakat.
Blikk.hu
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Kifehéredett az ország déli része.
telex
Forrás: https://www.met.hu/ Belföld A déli tájak éjjel kifehérednek, a legtöbb hó Baranyában, kiváltképp a Mecsekben várható. Szerdától enyhülés kezdődik, csütörtökön berobban a tavasz, hogy aztán pénteken visszatérjen a tél.
MeteoStúdió
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld A vonat utasait a tűzoltók kísérték mentesítő autóbuszhoz.
HVG
Forrás: https://168.hu/ Belföld A Mohácsról Pécsre indult személyvonat elgázolt egy embert Vokány közelében, ezért késésekre kell számítani a Pécs-Villány-Magyarbóly és a Pécs-Mohács vonalon – közölte a Mávinform péntek reggel a Facebook-oldalán.
168