Hírkategória - Békés megye
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Belföld Huszonnégy órás versfolyammal ünnepli a költészet napját a Békéscsabai Jókai Színház. Békés megyében több kulturális intézmény is készül programokkal az ünnepre. A Békéscsabai Jókai Színház Művész Kávéházában április 10-én 10 órától másnap délelőtt 10 óráig a lírát éltetik művészek, ismert közéleti szereplők és mindazok, akik a költészet ügyét a szívükön viselik.
HelloVidék
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A politikus szabályosan felszántja a Viharsarkot: három nap alatt 13 településre látogat el csapatával. A munkaidő ellenére is sokan várták Sarkadon.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A TISZA Párt politikusa beugrott az egykori lelkész felmenője sírjához a helyi temetőbe, ha már éppen Békésben járt.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A TISZA Párt politikusa beugrott az egykori lelkész felmenője sírjához a helyi temetőbe, ha már éppen Békésben járt.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A politikus országjárásának első állomásáról az egyik résztvevő szerint a többség úgy ment haza, hogy meggyőzte őket Magyar Péter.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A TISZA Párt alelnöke jellemzően a korábbi jelszavakat és mondanivalókat ismételte el országjárása első állomásán.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld „Elmegyünk a legnagyobb és a legkisebb településekre is. A részletes programmal hamarosan jelentkezünk” - írta a posztban Magyar.
Szeretlek MO
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Az Újítsuk Meg Pusztaottlakát Mozgalom tagjaként száll harcba a polgármesteri tisztségért a Békés megyei faluban.
HVG
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld A 29 éves férfi egy online játékban ismerkedett meg a kisfiúval.
HVG
Forrás: https://telex.hu/ Belföld J. Gábor meghallgatásával folytatódott a korrupcióval vádolt Simonka György volt Békés megyei fideszes országgyűlési képviselő büntetőpere.
telex
Forrás: https://24.hu/ Belföld A korrupcióval vádolt volt fideszes képviselő büntetőperében egy fontos tanú lépett színre, aki elmondta, hogyan működött a túlárazás és az uniós pénzek megszerzése Simonka György irányításával. The post „Nem volt szokás az alattvalói környezetben ellentmondani egy országgyűlési képviselőnek” – mondta a Simonka-per tanúja first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Belföld A számlaügyintézéstől, a fogyasztási hitel igénylésén, a megtakarítások kezelésén át a biztosításkötés is elérhető lesz. The post Mozgó bankfiókot nyitott az egyik hazai bank több Békés megyei településen first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld A férfi a rendőrség gyanúja szerint két, a felügyeletére bízott tizenéves fiút molesztált szexuálisan.
Infostart
Forrás: https://www.klubradio.hu/ Belföld A 62 éves férfi elleni gyanúsításban szereplő molesztálási esetek két éve történtek, amikor a nevelőotthonban elhelyezett gyerekek még nem töltötték be a 14. életévüket sem. A Gyöngyház Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Központ vezetőjét kirúgták.
Klubrádió
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Belföld Egy állami fenntartású gyermekotthon nevelőjét tartóztatta le a rendőrség a múlt pénteken Békésen, miután azzal gyanúsítják, hogy az egyik megyei intézményben molesztálta az ott elhelyezett fiúkat.
HelloVidék
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Szexuális molesztálás gyanúja miatt letartóztattak egy 62 éves gyermekotthoni nevelőt, majd a történteket követően kirúgták a megyei gyermekotthonokat felügyelő szerv igazgatóját.
HVG
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Azután rúgták ki az igazgatót, hogy a rendőrség letartóztatott egy 62 éves férfit, akit két fiú molesztálásával vádolnak.
telex
Forrás: https://444.hu/ Belföld Az egyik gyermekotthon munkatársát pedig szexuális erőszak gyanúja miatt letartóztatták.
444
Forrás: https://index.hu/ Belföld Egy 62 éves nevelő molesztált fiúkat.
Index
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Újabb pedofilügy, azzal gyanúsítják a Békés megyei gyermekotthon nevelőjét, hogy az intézményben elhelyezett fiúkat molesztálta. A rendőrség letartóztatta a 62 éves férfit.
Blikk.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Rendkívüli felmentéssel szüntették meg a közalkalmazotti jogviszonyát. The post Kirúgták a Békés megyei gyermekvédelmi vezetőt az újabb pedofil eset miatt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Hat településen független jelöltet támogatnak.
telex
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld A korrupcióval vádolt volt Békés megyei fideszes országgyűlési képviselő büntetőpere 2020 januárjában kezdődött.
Mfor
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Hosszabb kihagyás után januárjában folytatódik a Fővárosi Törvényszéken a korrupcióval vádolt Simonka György volt Békés megyei fideszes országgyűlési képviselő büntetőpere – értesült a 24.hu.
HírKlikk
Forrás: https://24.hu/ Belföld A fővádlottak közül Simonka György, a felesége és az unokahúga is évről évre kapja a vissza nem térítendő agártámogatásokat. The post A Simonka-per kezdete óta 325 millió forint állami és EU-támogatást vett fel az elsőrendű vádlott first appeared on 24.hu.
24.hu