Hírkategória - Belföld
Hírek a mai napon: 293 db
Forrás: https://index.hu/ Belföld Kiderült, mi az egészségipari stratégia kulcseleme.
Index
Forrás: https://168.hu/ Belföld Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.
168
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Ismét találó a mondás: összenő, ami összetartozik.
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Karácsony Gergely új könyvét az a Liberty Press Kft. adja ki, amely korábban közel hatmilliós szerződést kötött a főváros egyik cégével.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Belföld Tiltakoztak a külföldi befektetők, konzultálni fognak. The post Kiveszik a legdurvább részeket, mégsem vehetnék el csak úgy a cégeket first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Belföld Jogosulatlanul használhatják fel a személyes adataikat.
Index
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A független képviselő szerint nem csak a Balásy Gyula cégeivel kötött szerződésekkel van probléma, Magyar Péter rágalmazásról és rogáni propagandáról beszél.
telex
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Feljelentést tett a Párbeszéd-Zöldek három budapesti aláírásgyűjtő sátruknál történt csütörtöki támadás miatt - közölte a Párbeszéd-Zöldek ügyvezető társelnöke a Fabebook-on közzétett videójában.
Infostart
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld A feltehetően női áldozatot megkéselhették.
Magyar Nemzet
Forrás: https://index.hu/ Belföld A Fidesz frakcióvezetője szerint ellenzékváltó hangulat van az országban.
Index
Forrás: https://index.hu/ Belföld A Fidesz pártigazgatója a választási győzelem receptjéről beszélt.
Index
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A voksok 73 százalékát a jelenlegi főpolgármester kapta. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://www.vezess.hu/ Belföld Új bemutatótermet nyitott Budapest belvárosában a Cupra, ahol meg lehet tapogatni, be lehet ülni a márka legújabb autóiba. A Garage in the City a magyar fővárosban debütált a régióban. The post Olyan autószalon nyílt Budapesten, ahol nem lehet autót venni first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Feljelentést tett a Párbeszéd-Zöldek három budapesti aláírásgyűjtő sátruknál történt csütörtöki támadás miatt – közölte a Párbeszéd-Zöldek ügyvezető társelnöke a Fabebook-on közzétett videójában. Szabó Tímea elmondta: csütörtökön, majdnem egy időben három aláírásgyűjtő sátrukat támadták meg Budapesten, a Deák téren, a Blaha Lujza téren és Békásmegyeren. Hasonló eset történt mind a három helyszínen, fekete dzsekis férfiak mentek […] A Szabó Tímea feljelentést tesz, amiért bőrdzsekis emberek csöveseket fizettek le, akik aztán a Párbeszéd maroknyi aktivistájára támadtak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Öt kihívója is lehet a város független polgármesterének és tizenhét körzetben már majdnem száz képviselőjelölt indulna.
telex
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Vannak olyan szakok, ahol egy félév ára meghaladja az egymillió forintot.
Infostart
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Momentum megásta a  sírját, felrúgta a közerkölcs szabályait, a magyar embereknek ásott verembe maga esett bele – írta a CÖF-CÖKA csütörtöki közleményében. Mint hozzátették, az uniós források visszatartásáért küzdő Donáth Annának és Cseh Katalinnak nincs helye a pártpolitika színpadán, „egy esély még mutatkozik,  Klára asszony megbocsájt, és átnyújt nekik két DK-s pártigazolványt”. Mint a […] A CÖF-CÖKA: a Momentum megásta a  sírját, amikor a magyaroknak járó források visszatartásáért harcolt Brüsszelben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Belföld Köves Slomó, az EMIH vezetője rabbija és Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze is felhívta a figyelmet Izrael és a zsidóság védelmének a fontosságára. A Az izraeli túszokért is imádkoztak a budapesti CPAC Hungary-n bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Ezúttal is részletesen kérdezték egykori barátja politikai karrierjéről a minisztert.
Magyar Nemzet
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A férfi ápolóként káliummal mérgezett meg egy idős, magatehetetlen nőt, aki covid miatt feküdt a kórházban.
telex
Forrás: https://24.hu/ Belföld Új parlamenti menetrendet hirdettek a kormánypártok. The post Egy hónapos rendkívüli szünetet kapnak májusban a képviselők first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szabadeuropa.hu/ Belföld Az Európai Unió költségvetésén kívüli pénzeszköz haszonélvezője Ukrajna, a kifizetések blokkolásával azonban mégsem szomszédjának okoz kárt Magyarország. A vétó az európai közösség többi tagállamát sújtja, az indokok pedig több morális kérdést is felvetnek – derül ki podcastunkból.
Szabad Európa - Belföld
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat.
Infostart
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Hszi Csin-ping a tervek szerint három napot lesz Magyarországon.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Kocsis Máté megjegyezte: a globalisták nem fogják feladni, de bármelyik honfitársunkat veszik meg, harcolni fogunk velük; nemzetünk szuverenitása Magyarország megújuló erőforrása.
Hír TV