Hírkategória - Brexit
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Az Állami Számvevőszék mutatott rá a jogsértésre. A pénzt végül nem fizették ki, ám érdekes, hogy a külügynél egyik eljárást sem vették észre. The post 484 millió forintot ítélt meg a külügyi tárca egy felszámolás és végrehajtás alatt álló cégnek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az ír sziget több mint egy évszázaddal ezelőtti megosztása óta első ízben került az észak-írországi kormány élére olyan miniszterelnök, aki a brit fennhatóság ellen küzdő katolikus mozgalmat képviseli. A csaknem kétévi szünet után szombaton összeült a belfasti parlament, a Stormont a várakozásoknak megfelelően Michelle O’Neill-t, a legnagyobb katolikus pártnak, a Sinn Féinnek az alelnökét választotta […] A Először áll katolikus miniszterelnök az észak-írországi kormány élén bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Az Állami Számvevőszék szerint félő, hogy az EU nem is hagyja jóvá az egyes támogatások kifizetését, így ezek a hazai költségvetést terhelhetik. The post Hemzseg a szabálytalanságoktól a magyar brexit-támogatások kiosztása first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld 7,5 millió kérelmet adtak be az ott élő EU-s állampolgárok. The post Brexit: Több mint 180 ezer magyar nyújtott be letelepedési kérelmet Nagy-Britanniában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az egykori miniszterelnök reaktiválása kapóra jön Rishi Sunak kormányfőnek, aki kudarcos radikális fordulatát most mérsékeltebb hangvételre váltással próbálja korrigálni. The post Sakkjátszma hozta vissza David Cameront a politika élvonalába first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Rishi Sunak brit miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) óta lendületesebben növekszik a brit gazdaság teljesítménye, mint a nagy EU-gazdaságoké. Sunak, aki a kormányzó Konzervatív Párt Manchesterben rendezett éves kongresszusának szerdai zárónapján szólalt fel, bejelentette azt is, hogy az utóbbi évtizedek messze legnagyobb brit infrastrukturális beruházását, a Londontól eredetileg éppen Manchesterig tervezett nagysebességű vasútvonal […] A Nem bánták meg az angolok, hogy kiléptek az EU-ból, ugyanis lendületesebb a gazdasági növekedésük bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok