Hírkategória - Budapest
Hírek a mai napon: 9 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Tömegek küzdöttek a magasból hulló ezer forintosokért, ennek áldozatai lettek a virágok. Szépréthy Roland vállalja a felelősséget, kifizeti a károkat, de egy kérése van Budapest főpolgármesterétől. The post Karácsony Gergelynek üzent a Deák téri virágágy tönkretételéért felelős influenszer first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Karácsony Gergely többször is volt már a Pride-on, és kétszer fel is szólalt. Szentkirályi Alexandra nem menne el, döntését pedig nem is szeretné indokolni.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Az LMP főpolgármester-jelöltje azt is kiharcolná, hogy javuljanak a kórházi állapotok a fővárosban. Vitézy új közparkokat is ígért a programbemutatóján.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként – mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban. De jól áll Önnek a némaság, mert legalább addig sem tesz újabb kamuígéreteket. Bezzeg, amikor Gyurcsányékkal kell jópofizni, akkor nem ilyen hallgatag” […] A Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Visszalép Vitézy Dávid javára Brenner Koloman, aki a Jobbik-Konzervatívok színeiben szállt versenybe Budapest főpolgármesteri tisztségéért; a politikus ezt Facebook-oldalán jelentette be pénteken délután. Szerezzük vissza közösen a főváros kulcsait a budapesti polgároknak! – buzdított a bejegyzésben, hangsúlyozva: azért vállalta el a felkérést tavaly ősszel a főpolgármester-jelöltségre, mert meggyőződése szerint “mind a fideszes egypárti túlhatalom mindent […] A Visszalép a jelöltségtől Brenner Koloman, a Jobbik főpolgármester-jelöltje bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Sokkal több van ebben a városban! címmel mutatta be 101 pontból álló programját Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt pénteken Budapesten. A Fonó Budai Zeneházban tartott rendezvényen Vitézy Dávid 12+1 pontban foglalta össze legfontosabb vállalásait. Megválasztása esetén pártemberek helyett szakemberekkel irányítják majd Budapestet; tízezer új megfizethető bér- és […] A Bemutatta programját Vitézy Dávid bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Vitézy Dávid összevissza hazudik, és azt ajánlom mindenkinek, hogy ne csak a szavait figyelje, mert ő egy nagyon ügyes kommunikátor, hanem nézze a tekintetét is – mondta a volt főpolgármester a Mi kérdezünk című műsorunkban. Tarlós István elmondta, hogy ő korábban nem tudta, hogy ki az a Vitézy Dávid, nem is őt akarta a BKK […] A Vitézy Dávid összevissza hazudik, ügyes kommunikátor, de nézzék a tekintetét – Tarlós István a Mi kérdezünkben (VIDEÓ!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A vétkes sofőrt még keresik, mivel elmenekült a helyszínről. A múlt század közepén épült ferihegyi gyorsforgalmi úton sajnos gyakoriak a frontális ütközések.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld A valódi városfejlesztés 101 pontja címmel mutatja be programját a Fonó Budai Zeneházban. The post Vitézy Dávid: Ma pécsi fizetésekből kell bécsi lakbéreket megfizetni Budapesten first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Belföld Önkiszolgáló, non-stop autós-shopnak nézett két külföldi férfi egy Andrássy úti luxusüzletet. Egész egyszerűen betolattak a boltba, a kirakaton keresztül. The post A tolvajok autóval tolattak be egy budapesti luxusüzletbe first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden bejelentette, hogy 12 óra alatt meglettek a tettesek. The post Mégsem a Louis Vuitton üzlet kirablóit kapta el példás gyorsasággal a rendőrség first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Sávlezárás lesz. The post Jön a reptérre vezető út felújításának negyedik üteme first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Belföld Végre itt az igazi tavasz, amikor szinte minden percünket, amit csak lehet, kint töltenénk a természetben. Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy van saját kerted, az erkélyed pedig már nem elég, akkor érdemes elmenned egyet piknikezni a családdal, a barátokkal. Javaslunk néhány ismertebb és nyugodtabb helyet a fővárosban, ahová érdemes egy ilyen programot szervezned.
Bien
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Amint arról portálunk is beszámolt, hivatali vesztegetés bűncselekményének gyanújával feljelentést tett Budai Gyula a Lánchíd-botrány ügyében. A feljelentés után pedig újabb információk is napvilágot láttak, melyek érdekes dolgokra vetítettek fényt a milliárdok útjáról. Amint arról portálunk is beszámolt, Budai Gyula fideszes képviselő a tegnap közzétett videójában arról beszélt, hogy hivatali vesztegetés gyanújával feljelentést tett a Nemzeti […] A A Karácsony Gergely vezette Városházáig érhetnek a Lánchíd-botrány szálai bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Margit híd szándékosan letört kőkeresztjeinek pótlására szólítja fel a főváros vezetését a Szent István Intézet. Közleményük szerint megmagyarázhatatlan, miért a késlekedés, hiszen a rongálás már nyolc hónapja történt.  Állítsa vissza a főváros a nyolc hónapja megrongált Szent Koronák kőkeresztjeit a Margit hídon! – szólította fel a főpolgármestert a közleményében a Szent István Intézet. Mint […] A A Szent István Intézet felszólította a fővárost, hogy állítsák vissza a Margit hídon megrongált kőkereszteket bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.vezess.hu/ Belföld Hamarosan nem kell lemenni a föld alá, akadálymentesen, kényelmesen és gyorsabban lehet majd átkelni a Rákóczi úton. The post Gyalogátkelő épül a budapesti Astoriánál first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Az építési munkák előreláthatólag 4–8 hétig tartanak. The post Zebrát festenek fel az Astoriánál first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Három szerb és egy magyar férfit fogtak el a bűnszervezet tagjai közül. Több mint száz kiló drogot foglaltak le tőlük. The post 750 milliós drogfogás Budán: Bréti megszökött, de a milkás dobozban lévő eurókötegek maradtak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Az erzsébetvárosi polgármesterjelölt Terdik Roland, a párt kommunikációs vezetője lesz.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Az intézmény bővítése miatt mintegy félezer józsefvárosi lakónak kellene fél éven belül elhagyni az otthonát. A polgármester, Karácsony Gergely és Jámbor András együtt tüntetett ez ellen.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Sajtótájékoztatót tartott a Bálna előtt Kanász-Nagy Máté. Az LMP országgyűlési képviselője a Vitézy Dávid melletti kampánybeszédében azt hangsúlyozta, hogy a főpolgármester-jelölteknek az igazi problémákkal kell foglalkozniuk, ezért megkérdeztük róla, hogy mit gondol az egyik legnagyobb jelenlegi budapesti botrányról, a Karácsony Gergelyre ráégett Lánchíd-ügyről.  Kanász-Nagy Máté véletlenül éppen Szentkirályi Alexandra kampánynyitó rendezvénye elé időzítette a Bálna […] A Az LMP is átláthatóságot vár Lánchíd-ügyben (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Kétmilliós négyzetméterárakkal számolnak. The post 400 milliárd forintból 2500 lakásos új városnegyed épül az Újpesti-öböl partján first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Belföld A pénzszórás szervező influenszereket jogosulatlan reklámtevékenység és - közterület-használat miatt hívja perbe a főváros. The post Eljárás indul a hétvégi, budapesti pénzszórás szervezői ellen first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://444.hu/ Belföld A Fidesz főpolgármester-jelöltjének kampányában egyformán fontos szerepet kaphat a női mivolta és a gyurcsányozás. Szentkirályi Alexandra hétpontos tervben szedte össze, mit változtatna Budapesten.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Elindult a Fidesz főpolgármester-jelöltjének kampánya, most először beszélt konkrét ígéretekről a korábbi városvezető-helyettes.
Szeretlek MO