Hírkategória - Bulvár
Hírek a mai napon: 33 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szerinte az „aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet lehúzza a bulvár mocsarába. The post Magyar Péter reagált Varga Judit állításaira, szerinte volt felesége bántalmazta őt, hol ököllel, hol lábbal first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Curtis úgy érzi, az egész élete egy hullámvasút, azonban azzal is tisztában van, hogy a mélypontokból tud magasra kerülni, és igazán jó dalszövegeket írni.
Blikk.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld A korábbi brazil válogatott társ mélységesen elítéli Dani Alves és Robinho tettét...
Fociclub
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Sokaknál dilemma, hogy kell-e pénzt adni a húsvéti locsolásáért. Családonként változik, kinél mi a hagyomány. Van, ahol csak a piros tojás az ajándék, míg máshol ennek a dolognak anyagi vonzata is van.
Blikk.hu
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Varga Judit volt igazságügyi miniszter NER-rel szakító exférje, a Diákhitel Központ korábbi vezetője úgy véli, a Hajdú Péternek adott Varga Judit-interjú célja az volt, hogy a Magyarországért való kiállást lehúzzák a bulvár mocsarába. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás A színészlegenda teljes átalakulását azonnal kiszúrták a kommentelők.
Blikk.hu
Forrás: https://hirklikk.hu/ Szórakozás A téli szünetet követően vasárnap nyitják meg Mohorán a Tolnay Klári Emlékházat, amely húsvéthétfőtől megújulva várja látogatóit - tájékoztatta az emlékház vezetője.
HírKlikk
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Nem kímélik a 34 éves fitneszmodellt. The post Azzal bántják a kommentelők a Házasság első látásra Petráját, hogy valójában férfi first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Már a hivatalos magyarországi bemutató előtt is licitáltak rá a streaming szolgáltatók, de most már biztos, hogy a sikeres magyar filmet a Netflixen láthatjuk hamarosan.
Blikk.hu
Forrás: https://hirklikk.hu/ Szórakozás Nagypéntek Jézus elítélésének, megkínzásának, halálának és temetésének napja, a nap, amikor maga az örök főpap mutatta be áldozatát a kereszt oltárán - olvasható a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia MTI-hez eljuttatott közleményében.
HírKlikk
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Magyar szerint az interjúval „az aljas rogáni propagandának az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk.”
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Tudomány Gáspár Kata szenvedélyes színésznő, aki az RTL-en látható A renitensben élete egyik legösszetettebb alakítását nyújtja. Interjú tacskókról, szinkronizálásról, hírnévről, mesterséges intelligenciáról, 200 első randiról, A renitensről és egy tündéri színészbabáról. The post Gáspár Kata: „Nem szeretném látni, hogy a színészetből kiöljük a lelket, a gondolkodást és a humort” first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Az 56 éves színésznő szomorú amiatt, hogy a húsvét varázsa az évek alatt egyre csak fakul, pedig ő már gyerekként is imádta ezt az ünnepet.
Blikk.hu
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Egyre izgalmasabbak a feladatok Az álommeló 2. évadában. Természetesen drámai pillanatokból sincs hiány, és bizony megesik, hogy a jelöltek egymás ellen fordulnak
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Új kedvese elfogadta az énekes múltját. The post A 322 milliós csalással vádolt Fekete Dávid úgy érzi, jobb ember lett a párja mellett first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Decemberben köszönt el a Rádió 1 reggeli műsorából. Ami nagyon bejött neki: reggelente két órával tovább alhat.
Szeretlek MO
Forrás: https://hirklikk.hu/ Gazdaság Élménydús, az ünnepkörhöz kötődő, hagyományőrző programokkal készülnek a nemzeti parkok a húsvéti ünnepre. A négynapos hétvégén is nyitva lesznek a látogatóközpontok és tematikus túrákkal várják a kirándulókat - közölte az Agrárminisztérium (AM).
HírKlikk
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás A mai napon ünnepli 85. születésnapját Mario Grotti, vagy ahogyan a legtöbben ismerik: Terence Hill. A színész máig rengeteg ember kedvence világszerte, lenyűgöző alakítása és megnyerő humora szinte rögtön levette a lábukról a nézőket, különösen akkor, amikor színésztársával, Bud Spencerrel együtt játszott. A duó legendássá vált, a filmek , valamint azoknak idézetei, zenéi de még a bennük szereplő ételek is több évtized után még mindig a popkultúra része.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Akadnak, akik már több mint tíz éve nem voltak együtt, mire a nyilvánosság is tudomást szerzett volna a különválásukról. The post 7 sztárpár, akik titokban szakítottak first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Nagy Alekosz örömhírrel indította a nagypénteket. Röviden és tömören egy posztban jelentette be, hogy többé már nem a szinglik táborát erősíti. Igaz, nem volt túl bőbeszédű, de olyan érthetően fogalmazott, hogy mindenki tudja, miről van szó.
Blikk.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Ugyanakkor Varga Judit a Frizbi Tv-nek adott interjújában elárulta, hogy milyen is valójában Magyar Péter.
Mandiner
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Gypsy Rose Blanchard a közösségi oldalán jelentette be, hogy különköltözött a férjétől. A frigy még 2022 júliusában köttetett meg, amikor a fiatal nő börtönben ült az édesanyja meggyilkolásáért.
Blikk.hu
Forrás: https://hirklikk.hu/ Szórakozás Geszti Péter előadóművész, dalszövegíró hatvanadik születésnapja alkalmából jövő év elején, január 25-én jubileumi koncertet ad Budapesten Geszti Sixty Aréna Show címmel – áll a szervezők közleményében.
HírKlikk
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Fekete Dávid és a kedvese, Szintia nagyon komolyan veszik a kapcsolatukat, és ezt most egy újabb lépéssel bizonyították be. A pár megismerte egymás szüleit, és szerencsére hatalmas az összhang mindenki között.
Blikk.hu