Hírkategória - Darts
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Nemzetközi klubfutball, kosárlabda Euroliga és darts is a terítéken legfrissebb adásunkban!
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Jön a Premier League alapszakaszának 12-ik estéje, a mezőnyt pedig ezúttal Rotterdam városa látja vendégül.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A világelső a favorit, de Humphries-ra pokolian nehéz út vár a győzelemig.
Hathárom
Forrás: https://player.hu/ Sport Michael van Gerwen megszakította a rossz sorozatát, nagyon fontos pontokat szerzett a darts Premier League-ben.
Player.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Csütörtökön ismét Premier League-forduló, a nyolcasfogatot pedig ezúttal Birmingham látja vendégül.
Hathárom
Forrás: https://index.hu/ Sport Szenzációs játékkal nyert az angol dartsjátékos.
Index
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Gerwin Price kilencnyilasát és a 17 éves Luke Littler újabb sikerét is elhalványította a balhé.
Origo
Forrás: https://player.hu/ Sport Gerwyn Price kilencnyilassal villant, de Luke Littlert nem tudta legyőzni.
Player.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Jön a Premier League 10. estéje, a mezőnyt pedig ezúttal Manchester városa látja vendégül.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Két játékos londoni részvétele szinte biztos, a maradék két helyért viszont nagy csata várható a folytatásban.
Hathárom
Forrás: https://player.hu/ Sport Luke Humphries nagyjából 20 perc alatt lemosta a pályáról Michael van Gerwent.
Player.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Nem kérdés, hogy ennek a szelvénynek zöldülnie kell hétfőn délután...
Hathárom
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Húsvét hétfőn sem lassít a sportvilág: fordulót rendeznek az olaszoknál, zárul a hétvégi játéknap a spanyoloknál, de lesznek mérkőzések az angol másodosztályból is, illetve bicikli, darts és curling is megtalálható a mai kínálatban.
Sport365
Forrás: https://player.hu/ Sport A 17 éves dartszsenit több kritika érte az elmúlt időszakban, minden idők legeredményesebb játékosa azonban most megvédte a sportág új sztárját.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Először nyert PL-fordulót a darts fiatal sztárja.
Player.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A nagypénteki sportműsor a golf és a darts szerelmeseinek kedvez.
Infostart
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Jön a Premier League kilencedik estéje és ezúttal Észak-Írországban vendégeskedik a mezőny.
Hathárom
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Kosárlabda, darts és kézilabda is a kínálatban.
Sport365
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Az Ausztrál Nagydíj mellett sok-sok kézilabda, labdarúgás, motorsport és darts is szerepel a szombati élő kínálatban.
Infostart
Forrás: https://player.hu/ Sport Zsinórban a harmadik PL-fordulót nyerte meg Luke Humphries, aki így tovább növelte az előnyét az összetettben.
Player.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Két tutista szeló zöldült az előző két fordulóban, ezen a csütörtökön Dublinba utazunk a nyereményért.
Hathárom
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Futball mellett darts és kosárlabda is a terítéken.
Sport365
Forrás: https://player.hu/ Sport A 2023-as világbajnoknak a kilencnyilas sem volt elég ahhoz, hogy legyőzze a holland dartslegendát.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Zsinórban a második PL-fordulót húzta be a világbajnok Luke Humphries.
Player.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Nehezen viselte a vereséget.
Origo