Hírkategória - Demokratikus Koalíció
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Meglepő videót osztott meg.
Magyar Nemzet
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Látjuk a célt, de célba majd akkor érünk, ha 2026-ban kormányt váltunk. A most létrejövő együttműködés szükséges, de nem elégséges feltétele ennek. Az MSZP nagyon régóta szorgalmazza az összefogást, hiszen a választók már akkor is együttműködést akartak, amikor még nem is ismerték Magyar Péter nevét – erről beszélt Molnár Zsolt országgyűlési képviselő, az MSZP pártigazgatója, a KlikkTV Mélyvíz című műsorában.  A Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció és a Párbeszéd – Zöldek közösen indul el a júniusi és a 2026-os választásokon is, ha nem így lett volna, és teljesen szétaprózódott volna az ellenzék, akkor elveszett volna 2026.  Molnár Zsolt szerint most félidőben vagyunk, az elnyert EP mandátumok, és az önkormányzati választásokon született győzelmek még nem teszik jóvá a NER 14 évét, ahhoz kormányváltásra van szükség, ezért kötöttek a pártok hosszútávú együttműködést.  A műsorban szóba került még, hogy mennyire befolyásolja a politikai életet a Magyar Péter jelenség.
HírKlikk
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld A Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd közös európai parlamenti és fővárosi listát állít a júniusi választásokon - jelentették be a párt politikusai. Az EP-listát Dobrev Klára fogja vezetni és 2026-ban is közös miniszterelnök-jelölttel készülnek.
Hír TV
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Csütörtökön vált hivatalossá: közös listán indul a június 9-i választásokon a Demokratikus Koalíció (DK), az MSZP és a Párbeszéd Zöldek. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://alfahir.hu/ Belföld Életben akarja tartani a főpolgármester a választásokon önállóan soha meg nem mérettetett baloldali woke-pártját, a Párbeszédet - figyelmeztet a Jobbik főpolgármester-jelöltje, aki szerint Budapest elmerülhet „a pártpolitikai csatározások mocsarában”.
Alfahír
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A három párt képviselői azt is bejelentették, hogy 2026-ban is együtt próbálják meg legyőzni a Fideszt. Az EP-listavezető Dobrev Klára lesz.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.klubradio.hu/ Belföld Az EP listát Dobrev Klára vezeti. 
Klubrádió
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Magyar Köztársaság kövénél tett közös bejelentést Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd – Zöldek elnökségi tagja, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke, EP-képviselője, valamint Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, országgyűlési képviselője, számolt be az Index. A lista kiosztása brutális DK-ás túlsúlyt jelez, a Párbeszéd megint nem indul választáson, és gyakorlatilag az MSZP is beismerte ezzel […] A Az MSZP visszatért a DK keblére és vitte magával Karácsony Gergelyt is bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.napi.hu/ Belföld Stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött három ellenzéki párt. A közös EP-listát Dobrev Klára fogja vezetni. Múlt hét csütörtökön írt arról a Magyar Nemzet, hogy ... ...
Napi.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld A közös EP-lista vezetője Dobrev Klára lesz.
HVG
Forrás: https://24.hu/ Belföld A magazin ismét összeállította a legbefolyásosabb magyar nők listáját. The post Eltűnt Novák Katalin és Varga Judit a Forbes-listáról first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Közös bejelentést tett Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke, EP-képviselő, Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, országgyűlési képviselője és Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd – Zöldek elnökségi tagja.
Infostart
Forrás: https://168.hu/ Belföld Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három párt – jelentette be Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes csütörtök délben – írja a Telex.
168
Forrás: https://www.szabadeuropa.hu/ Belföld Dobrev Klára, a DK elnöke lesz a három párt közös listájának vezetője.
Szabad Európa - Külföld
Forrás: https://index.hu/ Belföld A közös EP-listát Dobrev Klára vezeti.
Index
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Közös sajtótájékoztatón jelentette be Dobrev Klára, Kunhalmi Ágnes és Karácsony Gergely, hogy stratégiai együttműködést köt egymással a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd-Zöldek.
HírKlikk
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Baloldali, szociáldemokrata, zöld ajánlatot adnának. A közös EP-lista vezetője Dobrev Klára lesz.
telex
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Dobrev Klára beszélt a részletekről.
Mandiner
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Megvan az indok.
Mandiner
Forrás: https://24.hu/ Belföld Súlyos visszaesés nélkül juthat túl a kegyelmi botrányon a Fidesz, de a márciusi felmérések szerint így is két mandátumába kerülhet az ügy. Az ellenzéki pártok közül a Momentum és a Kétfarkú Kutya Párt tudott javítani a pozícióján, ám Magyar Péter bejelentkezése átírhatja az erőviszonyokat. Ha mindenki külön indul, kétszer annyi kukába dobott voks is lehet, mint az eddigi rekordévben. The post EP-választás: a Fidesznek két mandátumába kerülhet a kegyelmi ügy, akár félmilliónál is több ellenzéki voks mehet a kukába first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Vannak, akik a következetességet hiányolják, míg megint mások egyenesen Gyurcsány Ferenc híres őszödi szavait.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Vannak, akik a következetességet hiányolják, míg megint mások egyenesen Gyurcsány Ferenc híres őszödi szavait.
Mandiner
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld A mai napig nem tudjuk, hogy ki szervezte 2006 szeptemberében azt a tüntetést, amely Gyurcsány Ferenc kiszivárogtatott őszödi beszéde kapcsán robbant ki. Nem tudjuk, legfeljebb sejtjük. 
HírKlikk
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Most olvasom: két és fél hónappal a választások előtt a Momentumnak már nincsenek vitái a DK-val, beálltak Gyurcsány Ferenc mögé.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld A magyar különítmény Szabó Tímeástul, Dobrev Klárástul, Donáth Annástul, Cseh Katalinostul, Kunhalmi Ágnesestül, Bangónéstul pedig kifejezetten ellenreklámja mindenféle női kvótának.
Mandiner