Hírkategória - Divat
Hírek a mai napon: 3 db
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A szervezetünk egészséges működésének szempontjából a cink fontos nyomelem, amit elsősorban táplálkozás útján érdemes pótolni, ám az érzékeny, problémás bőrre gyakorolt pozitív hatása miatt kozmetikai hatóanyagként is elterjedt. A nyomelemek legnagyobb részeként a cink nélkülözhetetlen a szervezetünk számára, hiszen ellenállóbbá teszi a sejthártyát a káros hatásokkal szemben, segíti az anyagcsere-folyamatok optimális működését, valamint támogatja a […] The post Csökkenti a gyulladást, szabályozza a faggyútermelést: így hat a cink a problémás bőrre appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A hatvanas évek stílushangulata erősen átszövi az idei divatot, a legtöbben a retró darabokra élezik ki a szemüket, mint amilyen ez a masnis blúz, amely máris hatalmas népszerűségnek örvend. A híres modell nevével fémjelzett Twiggy Dresses eredetileg csak kapszulakollekcióként indult el útján 1966-ban, ám csakhamar olyan érdeklődés övezte, hogy Twiggy elérkezettnek látta a márkaépítés idejét. […] The post Twiggy retró masnis ruhája ihlette a trendet: ez a csinos blúz most a legnépszerűbb darab appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Kirsten Dunst modellként kezdte karrierjét, és bár erről az oldaláról csak kevés szó esik, a mai napig otthonosan mozog a divat világában. Népszerű címlapsztár, idén számos izgalmas magazinfotón és borítóképen tűnt fel. Kirsten Dunst gyerekként csöppent bele a filmezésbe, még mielőtt színésznő lett, reklámokban szerepelt és divatfotózásokon vett részt. 12 évesen már Brad Pitt és […] The post A 41 éves Kirsten Dunst divatos címlapsztár: a legjobb modellfotói idén appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://player.hu/ Életmód Egy svéd-szudáni modell a nap csaja.
Player.hu
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A korall egy elképesztően romantikus és elegáns divatszín a tavaszi szezonban, kár lenne lehagyni a palettáról. Amennyiben igazán jól áll, izgalmasan és sikkesen viselheted a hétköznapi összeállításokban. Az idei év egyértelműen a visszafogott púderes árnyalatokról szól a divat világában, a tavaszi szezon színpalettája abszolút a könnyed, lágy tónusokra épül. Az év színe, a Peach Fuzz […] The post A szezon egyik kedvenc árnyalata feltűnő, de nem túlzó: a korall nőies és elegáns appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Vajon maradnak a vastagabb, nagypapás stílusú fazonok és a vékonypántos szandálok? Nézzük, milyen nyitott cipőket és papucsokat viselünk majd idén nyáron!
Bien
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Nagy a változás a korábbi divathoz képest, így nem csoda, ha sokan tanácstalanok vagyunk, hogyan is hordjuk a bő szárú, magasított derekú nadrágokat. Összegyűjtöttünk néhány szuper ötletet. The post Így viseld a tavaszi divatot, a magas derekú nadrágot! first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód A megfelelő formájú szemüveg arcunk tökéletes outfitje, ezért olyan fontos, hogy olyat találj, amivel kiemeled szépségedet és előnyös vonalaidat. Az sem mindegy, hogy méretben milyet választasz, hiszen egy túl kicsi előnytelenül összenyomja majd arcodat, túl nagyban pedig elveszik az egész pofid. Engedd meg, hogy segítsünk kiválasztani a számodra tökéleteset.
Bien
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A szimpla alapdarabok is mutathatnak stílusosan, azonban ehhez nem árt trükközni a részletekkel. A blogger zseniális ötleteket ad a tavaszi szettek felturbózásához. Alapdarabok stílusosan, izgalmasan A divattanácsadók mindig hangsúlyozzák, hogy a ruhatárat érdemes szezonális kulcsdarabokra építeni, hiszen az egyszerű, letisztult holmik könnyedén kombinálhatók egymással, ezáltal kevés ruhából is változatos és izgalmas repertoárt lehet létrehozni. Önmagukban […] The post Apró változtatások, amiktől stílusos lesz az egyszerű alapszett: szuper tippeket ad a blogger appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A megfelelő frizura kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat, ám adunk néhány támpontot, ami sokat segíthet a döntésben. Nem csak az aktuális trendeket érdemes figyelembe venni! Amikor a tökéletes frizura kiválasztására kerül a sor, sokan kizárólag az aktuális trendekre hagyatkoznak. Természetesen a divat nagyban befolyásolja, hogy ki milyen hajfazont szeretne vágatni magának, ám számos apró részlet […] The post 6 tipp a tökéletes frizura kiválasztásához: az arcforma és a személyes stílus is számít appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A comb feszesítése és karcsúsítása nem lehetetlen küldetés, azonban tény, hogy célzott gyakorlatok és kitartás nélkül aligha érhető el látványos változás. Ez a gyakorlatsor segít, hogy edzettebbé, tónusosabbá váljanak a lábak. Bár sokan a konditermi gépekre esküsznek, ha egy-egy terület célzott formálásáról van szó, a saját testsúlyos edzésekkel éppolyan jó eredményeket lehet elérni. Bár tény, […] The post 12 perces gyakorlatsor a feszesebb combokért: formálja és tónusozza a lábakat appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://player.hu/ Életmód Reméljük, még sokáig ünnepelhetjük!
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Napszemüveg próbálásakor már bizonyára te is jártál úgy, hogy az a darab, ami első ránézésre megtetszett, egyáltalán nem állt jól rajtad. Mindez azért történt, mert különböző az arcformánk és ugyanaz a napszemüveg mindenkin máshogyan mutat. Ha kíváncsi vagy arra, neked mi áll a legjobban, olvasd el cikkünket és kiderül!
Bien
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Egy megfelelő cipő nem csak a szettedet emelheti új szintre, hanem akár optikai illúziót is kelthetsz vele. Például abban az esetben, ha vastagnak találod a vádlidat, az az alábbi fazonok közül érdemes választanod, hogy hosszabbnak és vékonyabbnak tűnjenek a virgácsaid.
Bien
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Ez az öt szuper hatóanyag remekül működik ráncok és finom barázdák ellen. Érdemes olyan krémeket és szérumokat bevetni, amelyek tartalmazzák őket, ezáltal látványosan frissítik, valamint feszesebbé, simábbá teszik az öregedő és érett arcbőrt. A tökéletes arcápolási rutinhoz nem árt némi háttértudás, ami alapján az ember kiválasztja a számára legmegfelelőbb kencéket. Egy anti-aging fókuszú rutin esetében […] The post Feszesebbé, simábbá, rugalmasabbá teszik az arcbőrt: szuper hatóanyagok ráncok ellen appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód A fehér póló legalább annyira klasszikus, mint a leggyakrabban viselt „párja”, a világos farmer. Azonban nem csak ilyen kombinációban gondolkodhatsz, mutatjuk, hogyan viseld az alapdarabot idén!
Bien
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Eva Longoria mindig bebizonyítja, hogy a bő szárú farmer egyáltalán nem slampos. Apró trükkel éri el, hogy nőiesebb és elegánsabb legyen az összkép. Már tavaly is abszolút érzékelhető volt, hogy a szűk szárú farmernadrágokat hosszú időre leváltják majd a szélesebben szabott fazonok. Idén egyértelművé vált, hogy az A vonalú, illetve baggy és mamaszabású farmerek kerülnek […] The post A hét szettje: Eva Longoria egyszerű trükkel emelte nőies szintre a bő szárú farmert appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Cikkünk a Schwarzkopf Gliss támogatásával jött létre. A sérült, töredezett, sprőd frizurának általában az olló a megmentője, de nem feltétlenül kell így lennie. Számomra bebizonyosodott, hogy a száraz haj meggyengült szerkezete már 2 hét alatt is felerősíthető a megújult Schwarzkopf Gliss hajápolókból álló hajrutin segítségével. A hajam nemcsak a megjelenésem, hanem a stílusom része, ezért […] The post Így változik meg a száraz, sérült haj 2 hét alatt: egyszerű hajrutin hatékony termékekkel appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Az idei nyári hajszíntrendek egy nagyon fontos leckét máris megtanítanak nekünk: a kevesebb nem mindig több.  A változatosság, a természetesség de a merészség is valódi kulcsszavaknak bizonyulnak ebben az évben, és a hajszínek terén sem várhatunk mást.
Bien
Forrás: https://player.hu/ Életmód Elvonulnánk vele a világ elől, és egyáltalán nem követnénk a híreket.
Player.hu
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A króm manikűr most a legnagyobb trend, a finom csillogás jól felerősíti a nőies eleganciát. A szolid, visszafogott verzió a legnépszerűbb. A króm manikűr most a legtrendibb választás A csillogás nem csupán az öltözködésben kap fontos szerepet idén, a körömtrendek is a finom, visszafogott ragyogást éltetik. A króm manikűr könnyed, lágy csillogást eredményez, az összhatás […] The post Ez a körömtrend verhetetlen idén: a krómos csillogásra könnyű rákattanni appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Ez az egyszerű, nőiesen finom smink egy pillanat alatt felfrissíti a megjelenést. Nem kell vastag makeup ahhoz, hogy üdébb legyen az arc. A jól elkészített, profi smink még az arc karakterét is meg tudja változtatni, a kontúrozás és a vastag makeup teljesen át tudja formálni az eredeti vonásokat. Nem kell azonban feltűnő, sminkes által készített […] The post Egyszerű, finom smink, amitől kivirul az arc: apróságokon múlhat a friss, üde megjelenés appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A tökéletes kortalan szett olyan semleges alapdarabokból épül fel, amelyek szinte minden korosztály ruhatárában megtalálhatóak, sokoldalúan variálhatóak, ugyanakkor időtállóak a divatban. Mivel a személyes stílus nem kizárólag a divat követéséről, hanem sokkal inkább az önkifejezésről szól, ezért sohasem skatulyázható be testalkattól vagy életkortól függően. Ma már nincsenek olyan keretek, melyek behatárolják, hogy mit viseljen egy […] The post Nőies, kortalan szett 4 sikkes verzióban: mindegyik szuper választás tavasszal appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód A kétezres évek rengeteg – ma már – megkérdőjelezhető divat trendért volt felelős, amik mai szemmel borzasztóan hatnak. A sminkek, frizurák és az öltözködés is hagyott némi kívánnivalót maga után, habár ne legyünk igazságtalanok, hiszen mindez akkoriban menőnek számított. Azt mondják, a divat nem fejlődik, csak visszaváltozik, de az alábbi trendek esetében bízzunk benne, hogy ez nem így lesz. Íme pár vérciki módi a kétezres évekből, ami remélhetőleg sosem tér vissza.
Bien
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Teltkarcsú alak esetén sem kell elzárkózni az élénk színektől, sőt, a csinos blogger bebizonyítja öltözékeivel, hogy a nőies stílus nem csak letisztult, hanem játékos és izgalmas is lehet. Alise magával ragadó módon elegyíti szettjeiben a nőies és retró stílusjegyeket, nem csak naprakész a divatban, hanem tudja a titkot, hogyan formálja saját ízlésének, személyiségének megfelelően a […] The post A teltkarcsú blogger nőies stílusát imádják az Instán: divatos, színes és vidám appeared first on Retikül.hu.
Retikül