Hírkategória - Dopping
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Sport Fontos mérkőzésekről maradhat le. The post Megbukott a doppingteszten, kihagyhatja a BL-negyeddöntőt is a kézilabdakapus first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Szijjártó Péter úgy véli, a geopolitikának nem lehet köze a sporthoz, valamint ő már rég ellenzi az orosz sportolók doppingvádak miatti kizárását is.
Player.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Elveszítheti kapusát a kézilabda Bajnokok Ligája címvédője, a német Magdeburg.
Infostart
Forrás: https://www.blikk.hu/ Gazdaság Közeleg a hétvége, de még nem maradt le semmiről, hiszen most indul be igazán a nagy tavaszi Shoppingünnep: a +3 Nulladik nap után robbannak be igazán a GLAMOUR-napok!
Blikk.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Elveszítheti a londoni olimpián női 800 méteren szerzett ezüstérmét a török színekben versenyző Ekaterina Poistogova-Guliyev, miután egykori hazája, Oroszország atlétikai szövetsége (RusAF) korábbi doppingvétségekért bűnösnek találta és eltiltotta.
Infostart
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Egykori hazája korábbi doppingvétségekért bűnösnek találta és eltiltotta az atlétát.
Origo
Forrás: https://www.blikk.hu/ Sport Itt a tavasz, itt vannak a GLAMOUR-napok, amikor hatalmas kedvezményekre tehet szert! A Shoppingünnep április 11-én, csütörtökön indul és 14-ig, vasárnapig tart, ám nem csak ekkor érdemes útba ejteni a boltokat!
Blikk.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Sport A Magyar Antidopping Csoport vezetője szerint Kun Annát el fogják tiltani. Csak azt reméli, nem olyan hosszú időre, hogy kettétörjön a karrierje.
HVG
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A Magyar Antidopping Csoport vezetője, Tiszeker Ágnes borúlátó Kun Anna ügyét illetően.
Magyar Nemzet
Forrás: https://telex.hu/ Sport A párizsi olimpiai kvótás sportoló legalább három alkalommal nem közölte megfelelő módon, hol érhetik el az ellenőrök.
telex
Forrás: https://hvg.hu/ Sport A világranglistán negyedik Kun Annát egy éven belül háromszor nem találták az általa megadott helyszínen a doppingellenőrök. A párbajtőröző állítja, hogy nem élt tiltott szerrel, adminisztrációs hiba történt.
HVG
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport Holléti nyilvántartáshoz kapcsolódó mulasztás, doppingvétség gyanúja miatt eljárás zajlik Kun Anna párbajtőrözővel szemben.
HírKlikk
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Ha a doppingellenőrzés során nem tartózkodik az előre megadott helyen és időben a sportoló, akkor sikertelen mintavételt rögzítenek az ellenőrök. A harmadik sárga lapos figyelmeztetést követően doppingvétséget is meg lehet állapítani – mondta az InfoRádióban a Magyar Antidopping Csoport vezetője. Tiszeker Ágnes hozzátette: ha valóban megindult az eljárás az érintett magyar sportoló esetében, eltiltást szabhatnak ki, ami maximum két év lehet. Az érintett vívó közleményt adott ki.
Infostart
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Sport A Magyar Vívószövetség (MVSZ) honlapján ma megjelent az érintett sportoló neve, az MVSZ közzétette a párbajtőrvívó Kun Anna, a világranglista negyedik helyezettjének nyilatkozatát.
Hír TV
Forrás: https://index.hu/ Sport A budapesti GP-viadalon aranyérmes, vb-6. sportoló közleményt adott ki.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A párizsi olimpiai kvótás vívó tiszta vizet öntött a pohárba.
Mandiner
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Holléti nyilvántartáshoz kapcsolódó mulasztás miatt doppingvétség gyanúja miatt eljárás zajlik Kun Anna párbajtőrözővel szemben.
Sport365
Forrás: https://444.hu/ Sport Külső körülmények miatt történt a hiba, az elmúlt tizenkét hónapban nyolc negatív doppingtesztje volt, írta közleményében a sportoló.
444
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Kun Anna be akarja bizonyítani, hogy az ellene regisztrált mulasztások nem az önhibája miatt történtek.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Sport Doppingvétség elkövetésével vádolják a legjobb magyar párbajtőrvívónőt, Kun Annát, akivel szemben eljárási folyamat indult. Ilyen esetekben ritka a felmentés. The post Messze még az olimpia, de máris elbukhattunk egy magyar érmet first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A párizsi olimpiai kvótás sportoló nyilatkozatban reagált a történtekre.
Origo
Forrás: https://player.hu/ Sport Na ez nagyon hiányzott néhány hónappal az olimpia előtt.
Player.hu
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport A Magyar Nemzet értesülése szerint az illető háromszor vétett a holléti nyilvántartásra vonatkozó szabályok ellen.
HírKlikk
Forrás: https://telex.hu/ Sport A doppingellenőrök három alkalommal nem érték el. Akár kétéves eltiltást is kaphat.
telex
Forrás: https://hvg.hu/ Sport A Magyar Nemzet értesülése szerint az illető háromszor vétett a holléti nyilvántartásra vonatkozó szabályok ellen.
HVG