Hírkategória - Észak-Korea
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Egy biztonsági szakember szerint a cégek nagy valószínűséggel nem is tudtak róluk. The post Az HBO Max és az Amazon animációin is dolgozhattak észak-koreai szakemberek a szankciók ellenére first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld “Szupernagy” Hvaszal-1 Ra-3 típusú irányított robotrepülőgépet és egy új légvédelmi rakétát tesztelt Észak-Korea – közölte a helyi állami hírügynökség, a KCNA pénteken. A tesztkilövéssel egy bizonyos célt sikerült elérni – írták. Az ENSZ BT határozatai megtiltják Észak-Koreának, hogy bármilyen hatótávolságú ballisztikus rakétát teszteljen. A kelet-ázsiai ország az elmúlt két évben jelentősen fokozta rakétakísérleteit és retorikáját […] A Robotrepülőgépet és légvédelmi rakétákat tesztelt Észak-Korea bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az ENSZ BT határozatai megtiltják Észak-Koreának, hogy bármilyen hatótávolságú ballisztikus rakétát teszteljen. The post Robotrepülőgépet és légvédelmi rakétákat tesztelt Észak-Korea first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Rendszere máig fennáll, és továbbra is tömegek életét nyomorítja meg. The post Ő építette ki a világ egyik legkeményebb diktatúráját first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Észak-Koreába látogatott Csao Lö-csi, a kínai parlament elnöke, tárgyalt Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel is, és tolmácsolta Peking azon szándékát, hogy mélyítsék tovább a két ország közötti kapcsolatokat és az együttműködést – számolt be a kínai állami média szombaton. Csao – aki csütörtöktől háromnapos látogatást tett a szomszédos országban – 2018 óta a legmagasabb rangú […] A Észak-Koreába látogatott a kínai parlament elnöke bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A közös hadgyakorlatot már régóta tervezték, az újabb észak-koreai fenyegetések miatt pedig indokolt is. The post Dél-Korea, az Egyesült Államok és Japán közös hadgyakorlatokat tart first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Kim Dzsong Un, Észak-Korea első embere és vezetője azt mondta, eljött az idő, hogy országa készen álljon a háborúra. The post Kim Dzsong Un szerint itt az idő, hogy Észak-Korea készen álljon a háborúra first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Miközben Dél-Korea sikeresen pályára állította a második kémműholdját, Észak-Korea megfogadta, három kémműholdat fog felküldeni. The post Dél-Korea pályára állította második kémműholdját first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Külföld A kommunista diktatúra déli szomszédja már a második műholdját lőtte fel, míg az északiak márciusra tervezett második indítását el kellett halasztani.
HVG
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Az új észak-koreai fegyvereket először használják élesben a harctéren.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld Kim Dzsongun kiadta a parancsot.
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld A felvételeket készítő illető ezzel az életét kockáztatta.
Origo
Forrás: https://index.hu/ Külföld A brit kertész nadrágját kitakarták, bár nem világos, hogyan jutottak hozzá az ismeretterjesztő filmhez, amelyben szerepelt.
Index
Forrás: https://femina.hu/ Külföld Különleges fényképeket posztolt a férfi.
Femina
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az amerikai védelmi minisztérium szerint Észak-Korea továbbra is segítséget nyújt Oroszországnak az Ukrajna elleni háborúban. The post Pentagon: Észak-Korea továbbra is fegyverekkel látja el Oroszországot first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Észak-Korea még mindig legújabb fegyverét tesztelgeti: a ballisztikus rakéta kilövésének célpontja ezúttal a Japán-tenger volt.
Blikk.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Közepes hatótávolságú ballisztikus rakétát lőtt ki Észak-Korea- közölte a Yonhap dél-koreai hírügynökség a dél-koreai vezérkari főnökök egyesített bizottságára (JCS) hivatkozva kedden.
Infostart
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld A dél-koreai fegyveres erőknél emelték a készültségi szintet. (Külföld)
Népszava
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Észak-Korea közepes hatótávolságú ballisztikus rakétát lőtt ki - közölte a Yonhap dél-koreai hírügynökség a dél-koreai vezérkari főnökök egyesített bizottságára (JCS) hivatkozva kedden. A kilövésre alig két héttel azután került sor, hogy a phenjani állami média szerint egy "új típusú, közepes hatótávolságú hiperszonikus rakéta szilárd tüzelőanyaggal működő hajtóművének sikeres tesztelésére" került sor.
Portfolio
Forrás: https://24.hu/ Külföld A rakéta körülbelül 600 kilométer repült, majd a tengerbe esett. The post Észak-Korea ballisztikus rakétát lőtt ki a Japán-tenger felé first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld Észak-Korea közepes hatótávolságú ballisztikus rakétát lőtt ki - közölte a Yonhap dél-koreai hírügynökség a dél-koreai vezérkari főnökök egyesített bizottságára (JCS) hivatkozva kedden.
Hír TV
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld A közepes hatótávolságú ballisztikus rakéta a tengerbe zuhant.
Magyar Nemzet
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Phenjan újabb ballisztikus rakétákat lőtt ki, nem sokkal azután, hogy Oroszország felhasználta a vétóját, feloszlatva ezzel a szankciók betartását ellenőrző testületet az ENSZ-nél. The post Észak-Korea nem áll le, újabb ballisztikus rakétakilövéssel üzent first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld A kilövést Phenjan körzetéből hajtották végre éjfél körül a Japán-tenger felé.
Origo
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld A mezőgazdaságban és katasztrófák megelőzésében is fel akarják használni őket. (Külföld)
Népszava