Hírkategória - Facebook
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Technika Új korszak veszi kezdetét a Metánál, és a meglepetés kedvéért itt is a mesterséges intelligencia a nagy újítás. The post Óriási újítást kap a Facebook és a Messenger first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Technika A kormánypárti híroldalak hirdetéssel is megtámogatott cikkei szerint nagyon nem jó ott élni, ahol nem fideszes a polgármester.
Átlátszó.hu
Forrás: https://444.hu/ Technika A szabad, felügyelet nélküli játék visszaszorulása és az okostelefonok, közösségi média berobbanása borzasztóan megtépázta a fiatalok mentális egészségét. Ezt állítja Jonathan Haidt az év eddigi sikerkönyvében. Kutatási módszertana nem mindenkinek tetszik, de az biztos, hogy a fő állításaihoz rengetegen tudnak kapcsolódni.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A miniszterelnök a héten betiltott brüsszeli esemény kapcsán kesergett a jogállam állapotáról, majd jött a TISZA Párt politikusa, és tartolt.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Technika A mesterséges intelligencia nagyobb szerepet kap a jövőben a Magyarországon legnépszerűbbnek számító közösségi oldalakon.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A magyar kormányfő legutóbb 2021. december 23-án változtatta meg a profilképét a Facebookon.
Szeretlek MO
Forrás: https://player.hu/ Technika Baj van, baj, baj van, baj!
Player.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A lap idén 78 hirdetést adott fel a Facebookon, ezek mindegyike Magyar Pétert támadja. Az ellenszenv kölcsönös, Magyar korábban Gyurcsány Ferencet a NER pillérének nevezte.
Szeretlek MO
Forrás: https://player.hu/ Technika A Ferrari, az OnlyFans és a PornHub középkori logóját is elképzelte a grafikus.
Player.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Mi Hazánk elnökének elméleteire reagált Varga Judit exférje. Magyar Péter hosszú bejegyzésben fejtette ki a véleményét.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Ezzel messze lehagyja a Megafon csapatát, de némely paraméterekben Orbán közösségi oldalánál is jobban teljesít.
Szeretlek MO
Forrás: https://qubit.hu/ Technika Az esetről Kiss László, a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont igazgatója számolt be – jobb híján szintén a közösségi oldalon.
Qubit
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Gyere és játssz velünk a kvízkuckóban! Érdekes kvízek, további közmondás feladatok várnak. Csatlakozz hozzánk Facebookon, oszd meg velünk az eredményed!
Keresztlabda.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Több nagy újdonságot is bejelentett a Facebook, vagyis a Meta.
Player.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Technika Nemcsak a budapestieknek, de Budapestnek is megérte – ismerte el a főpolgármester pénteki Facebook-bejegyzésében.
Mandiner
Forrás: https://www.klubradio.hu/ Belföld Hatalmas összegért hirdettek a megafonosok a Facebookon Magyar Péter tüntetése előtt.
Klubrádió
Forrás: https://infostart.hu/ Technika Három régóta várt funkciót is kap a Facebook Messenger minden felhasználója.
Infostart
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyar Péter úgy hazudik, mint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, egykori miniszterelnök és azon az úton megy, mint Márky-Zay Péter korábbi ellenzéki miniszterelnök-jelölt – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött videóban csütörtökön. Menczer Tamás felidézte, Magyar Péter egy hónappal ezelőtt arra a kérdésre, tervez-e fellépni a politikai porondra, azt nyilatkozta, hogy “szerinte […] A Menczer Tamás: Magyar Péter úgy hazudik, mint Gyurcsány és azon az úton megy, mint Márki-Zay bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://hirklikk.hu/ Gazdaság Magyarország és Oroszország gazdasági együttműködése hosszú és eredményes tradíciókra tekint vissza – írta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.
HírKlikk
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A kormánypártok főpolgármester-jelöltje a jelenlegi városvezetés újabb súlyos következményekkel járó döntésére hívta fel a választók figyelmét. Szentkirályi Alexandra legutóbbi Facebookra feltöltött videójában emlékeztet: Karácsony Gergely a fővárosban tizedére csökkentette az útfelújítási keretet. A 16. kerületiek is csak várnak a fővárosra, ráadásul itt kettő, már tervvel és forrással rendelkező útfelújítást le is állított. 2022-ben még 3,2 […] A Szentkirályi Alexandra rámutatott hogyan tett keresztbe Karácsony a budapesti útfelújításoknak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyarország és Oroszország gazdasági együttműködése hosszú és eredményes tradíciókra tekint vissza – írta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán. Szijjártó Péter közölte: számos magyar vállalat épített ki komoly keresletet Oroszországban, így számos magyar termék iránt van komoly kereslet az orosz piacokon. Most az orosz piacon jelenlévő magyar vállalatok vezetőivel ültünk össze, mivel fontos külgazdasági […] A Szijjártó: hazánk Oroszországgal való gazdasági együttműködése hosszú és eredményes tradíciókra tekint vissza bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Újabb botrány robbanhat ki a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Kiderült, hogy egy zárt hallgatói Facebook-csoportban még március elején jelent meg a felhívás, miszerint egy meg nem nevezett tanár viselkedése akár kimerítheti a szexuális zaklatás fogalmát is.
Blikk.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A kormányzati ösztönzőprogram keretében több mint 2500 vállalkozás igényelt állami támogatást több mint 3000 elektromos jármű beszerzésére, összesen 11,6 milliárd forint értékben - közölte Facebook-oldalán az Energiaügyi Minisztérium.
Portfolio
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Technika Három nagyszerű új funkcióval bővül a Facebook üzenetküldője. Az egyikre több mint egy évtizedet kellett várnunk.
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Látványos videót osztott meg Facebookon az amerikai Nemzeti Óceán- és Légkörkutatási Hivatal (NOAA). A felvételen az űrből látható a hétfői teljes napfogyatkozás.
Blikk.hu