Hírkategória - Fehéroroszország
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld A fehérorosz elnök azt állítja, segített Putyinnak megakadályozni, hogy a terrortámadás menekülő elkövetői belépjenek Fehéroroszországba.  (Külföld)
Népszava
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A fehérorosz elnök közlése szerint a moszkvai terrortámadás fegyveresei először Fehéroroszországba próbáltak menekülni. The post Lukasenko: először Fehéroroszországba próbáltak menekülni a terroristák first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Állítása szerint a támadók elsődleges célja ez volt, ám látva, hogy megerősítették a biztonsági intézkedéseket, megváltoztatták terveiket és az orosz-ukrán határ felé indultak. The post Lukasenko: a moszkvai terrortámadás elkövetői Fehéroroszországba próbáltak menekülni first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Alekszander Lukasenka fehérorosz elnök felvetette a Suwalki-folyosó elleni támadás lehetőségét. The post Lukasenka egy fehér pomerániai spitzet simogatva érdeklődött a Suwlaki-folyosó elleni támadásról first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról. The post Lukasenka lengyel és litván területek megszállásáról kérdezte parancsnokát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A szovjet utódállamot 30 éve irányító elnök arról tájékozódott, jól védi-e az ország a határait a Baltikum és Lengyelország felől.
telex
Forrás: https://hirklikk.hu/ Külföld A Moszkva mellett Crocus City Hall elleni múlt heti véres terrortámadás végrehajtói előbb Fehéroroszországba akartak menekülni, de a fokozott biztonsági intézkedések miatt oda nem juthattak be, ezért másfelé fordultak, és az ukrán határ felé vették az irányt – jelentette ki Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök kedden újságíróknak, szavait a BelTA fehérorosz állami hírügynökség idézte.
HírKlikk
Forrás: https://24.hu/ Külföld Lukasenka szavai nem támasztják alá azt az elméletet, hogy a merénylők ukrán kapcsolatokkal rendelkeznének. The post A fehérorosz elnök cáfolja Putyinék állításait a krasznogorszki merénylettel kapcsolatban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Putyin szövetségese közölte, országába nem tudtak bejutni a merénylők, ezért mentek Ukrajna felé.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld „Az első percekben, akárcsak Oroszországban, a térség egy részében fokozott biztonsági rendszerre váltottak” – jelentette ki a fehérorosz elnök.
Mandiner
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Aljakszandr Lukasenka szerint először Fehéroroszország felé indultak el az orosz Crocus City Hallban támadó tádzsik terroristák. A fehérorosz elnök újságírók kérdéseire válaszolva részleteket közölt együttműködéséről Vlagyimir Putyinnal, illetve a terrortámadás elkövetőinek letartóztatásáról.
Blikk.hu
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A belarusz elnök szerint a támadók Moszkvából eredetileg Belarusz felé vették az irányt, ami ellentmond a terrorista támadás mögött Ukrajnát sejtető orosz értelmezésnek.
telex
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld A fehérorosz elnök szerint minden provokációnak katonai eszközökkel kell véget vetni.
Origo
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Rákapcsolódott hétfőn a Szojuz MSZ-25 űrhajó orosz-fehérorosz-amerikai legénységével a Nemzetközi Űrállomás (ISS) Pricsal nevű moduljára - volt látható a repülésirányítás élő közvetítésében.
Infostart
Forrás: https://ng.hu/ Külföld Egy fehérorosz, egy orosz és egy amerikai űrhajóssal a fedélzetén 2024. március 23-án, közép-európai idő szerint 13:36-kor útnak indult a Szojuz űrhajó a Bajkonur űrállomásról a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). The post Útnak indult a Szojuz űrhajó a Nemzetközi Űrállomásra first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Egy fehérorosz, egy orosz és egy amerikai űrhajóssal a fedélzetén szombaton, közép-európai idő szerint 13:36-kor útnak indult a Szojuz űrhajó a Bajkonur űrállomásról a Nemzetközi Űrállomásra (ISS).
Blikk.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Egy fehérorosz, egy orosz és egy amerikai űrhajóssal a fedélzetén szombaton, közép-európai idő szerint 13:36-kor útnak indult a Szojuz űrhajó a Bajkonur űrállomásról a Nemzetközi Űrállomásra (ISS).
Infostart
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Terrortámadás történt egy Moszkva melletti koncerthelyszínen, Krasznogorszkban. A miniszterelnök megdöbbentő ötletnek nevezte, hogy nyugati szárazföldi katonák állomásoznának Ukrajna területén. Az Oroszországból és Fehéroroszországból származó gabonafélék és olajos magvak vámjának emelését javasolja az Európai Bizottság. Az InfoRádió legfontosabb pénteki hírei.
Infostart
Forrás: https://index.hu/ Külföld Orosz, belorusz és amerikai űrhajóst vitt volna a Nemzetközi Űrállomásra.
Index
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Az Európai Bizottság a vámok megemelését javasolja az orosz és fehérorosz gabonatermékekre, mondván, azokat Ukrajna területén termelhették.
Infostart
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Az orosz és fehérorosz mezőgazdasági import EU-s piacra gyakorolt hatásával kapcsolatos aggodalmakra válaszul az Európai Bizottság bejelentette, hogy egyes termékekre ismét súlyos vámokat vezet be. Az uniós vezetők az Európai Tanács csütörtöki csúcstalálkozóján meg is szavazták az intézkedést.
Portfolio
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld 20 másodperccel az indulás előtt megszakították három asztronauta indulását a nemzetközi űrállomásra. Az úrhajósok, név szerint Tracy Dyson NASA-asztronauta, Oleg Novickij a Roszkozmosz embere és a fehérorosz Marina Vasziljevszkaj az oroszok által bérelt kazahsztáni Bajkonur indítóállásról ment volna az űrkikötőbe - írja az ABC News.
Portfolio
Forrás: https://hirklikk.hu/ Külföld Törölte közvetlenül a start előtt a Bajkonur Űrközpont csütörtökön az orosz-fehérorosz-amerikai legénységű Szojuz MS-25 űrhajót szállító Szojuz-2.1a hordozórakéta indítását.
HírKlikk
Forrás: https://agroforum.hu/ Külföld Az EU vámokat készül kivetni az Oroszországból és Fehéroroszországból származó gabonára, hogy megnyugtassa a gazdákat és néhány tagállamot – közölték a terveket ismerő tisztviselők. The post Az EU vámot vethet ki az Oroszországból érkező gabonára appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld Az indítás automatikusan állt le.
Origo
Mai népszerű