Hírkategória - Forma-1
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A maranellóiak bejelentették Forma-1-es csapatuk új névadó támogatóját. A cég korábban is vállalt már szerepet a sportágban. The post F1: Új főszponzor érkezett a Ferrarihoz first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Öt futammal az idei Formula–1-es szezon kezdete után a Ferrari meglepetésre bejelentett egy új támogatót, ami ráadásul a csapat névadó szponzora is lesz, már a következő nagydíjtól változik a Scuderia Ferrari neve.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Max Verstappen akár már a jövő heti Miami Nagydíjon újabb statisztikai mutatóban pipálhatja le Lewis Hamiltont. The post F1: Verstappen újabb egyedülálló mutatóban előzi meg Hamiltont first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Még mindig nem tudni, mennyire lesznek kékek a Ferrari autói a Miami Nagydíjon, a pilóták mindenesetre már beöltöztek. The post F1: Így néznek ki kékben a Ferrari pilótái first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Forma-1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali egyértelmű üzenetet fogalmazott meg a versenynaptár hossza miatt panaszkodó versenyzőknek. The post Legfelülről üzentek: nem kötelező az F1-ben vezetni! first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Fernando Alonso rajongói a legelvetemültebb módszerekkel is támadták azt a korábbi F1-es pilótát, aki a spanyol ausztráliai büntetésének megszületésében is részt vett. The post Halálos fenyegetéseket kapott az F1-es döntéshozó first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke azt mondja, nem zavarják a Forma-1 irányából érkezett vádak és támadások, bár sejti, kiáll a háttérben. The post Hiába támadja az F1, nem tojik be az FIA-elnök first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Két különböző festésű, de közös pontként kék árnyalatokat tartalmazó autóval áll rajthoz a Ferrari Miamiban. The post F1: Kék autókkal indul a Ferrari Miamiban first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Thaiföld szeretne Forma-1-es futamot rendezni - közölte Szretta Tavizin miniszterelnök, miután találkozott Stefano Domenicalival, az F1 elnök-vezérigazgatójával. The post F1: Thaiföld is szeretne is egy utcai futamot first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Egy utcai versenyről lehet szó Bangkok régi városrészében.
Index
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Vezess Csapatrádió idei hatodik adásában a Kínai Nagydíjon látottakkal foglalkozunk. Tarts velünk élő, interaktív műsorunkban! The post F1: Megbánja még Alonso, hogy ennyit szájal first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Talán a tulajdonos személye, talán valami más miatt, de az Aston Martin mintha tudomást sem akarna venni Lance Stroll nyilvánvaló hibáiról. A kanadai nagyon furcsa beszélgetést folytatott a mérnökével a Kínai Nagydíj leintése után. The post F1: Bizarr rádiózással simogatták Stroll lelkét a kínai hibája után first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Williams jelenlegi versenyzője, Logan Sargeant hamarosan mások mellett Alain Prost, Nigel Mansell és Damon Hill ellen lép pályára. The post Legendákat hívott ki a Forma-1 sereghajtója first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A haasos Nico Hülkenberg a hétvégi Kínai Nagydíjon újabb senki által nem kívánt Forma-1-es rekordot állított be. A korábbi csúcsból következik a mostani. The post F1: Újabb kínos rekordot ért el Hülkenberg first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Az Aston Martin mindkét versenyzőjét büntették a Forma-1-es Kínai Nagydíjon, a csapatfőnök szerint pikkelnek rájuk a versenyfelügyelők. The post F1: Ha így megy tovább, Alonsót még idén eltiltják first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A nemzetközi sajtó elsősorban a címvédő Max Verstappen kifogástalan teljesítményét taglalta a Forma-1-es Kínai Nagydíj után, de Lando Norris is kapott néhány dicsérő szót. The post F1: Verstappen már untat mindenkit? first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Lando Norris bizonyította klasszisát, de ez is csak a kettős Red Bull-siker megakadályozására volt elég.
Index
Forrás: https://player.hu/ Sport Kitalálod, ki az?
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Lance Stroll húzta ki a gyufát az ausztrálnál. The post „Baszódjon meg és akkor még finom voltam” – Daniel Ricciardo kiakadt a Kínai Nagydíj után first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Toto Wolff a Forma-1-es Kínai Nagydíj után ismét hízelgő szavakat intézett Max Verstappen irányába. A Red Bullnak azonban nem tetszik a Mercedes játéka, Christian Horner hevesen reagált. The post F1: Újabb cicaharc dúl a Red Bull és a Mercedes közt first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Különös akciót jelentett be a texasi Forma-1-es pálya: visszavásárolja a bérleteket a nézőktől, akik ezzel pénzt is kereshetnek. The post Visszaveszi a nézőktől a jegyeket a Forma-1-es pálya first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Még vasárnap, a Forma-1-es Kínai Nagydíj leintése után is a szombati események járnak Fernando Alonso eszében. A spanyol elmondta, részben épp a sprint miatt úszott el a futama is. The post F1: A sprintet ekézi Alonso, még mindig a büntetésre gondol first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Carlos Sainz szerint Charles Leclerc miatt indult gyengén a Ferrari számára a Forma-1-es Kínai Nagydíj. A rossz helyzetből azonban kihozták a maximumot. The post F1: Balhé a Ferrarinál, csapattársát hibáztatja Sainz first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Értékes részleteket osztott meg a Ferrari taktikájáról Charles Leclerc a Forma-1-es Kínai Nagydíj után. Hiába azonban a csel, a tempó már nem volt meg. The post F1: Leclerc kikotyogta a Ferrari titkát first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Lance Stroll felöklelte Daniel Ricciardót a Forma-1-es Kínai Nagydíjon, de az esetről szerinte valaki más tehet - pedig meg is büntették érte. The post F1: Megbüntették, de így sem ismeri el hibáját a pilóta first appeared on Vezess.
Vezess.hu