Hírkategória - Gasztro
Hírek a mai napon: 3 db
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód A legtöbbünknek túl sok kellemetlen emléke van a péppé főtt zöldségekről. A belőlük kifőzött ízük, és pépes állaguk miatt nem csoda, hogy sok tápanyag is kiürül belőlük. Ezt szem előtt tartva, a nyers zöldségek a táplálkozási virtuozitást tekintve uralják az asztalt. Viszont, bármilyen meglepő is, jó tudni, hogy nem minden zöldség feltétlenül egészségesebb nyersen. A szabály alól a következők kivételek, így ezeket valóban érdemes inkább párolva, de nem túlfőzve fogyasztani.
HelloVidék
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A brassói aprópecsenye amilyen egyszerű étel, olyan könnyű elrontani. 3 konyhai fogást mutatunk, amivel finomból felejthetetlen lesz. The post Vagy száz brassóit elkészítettem már, ez a 3 titka! first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A gyártók és kereskedők mindent megtesznek azért, hogy felkorbácsolják a vágyakat a legújabb konyhai eszközök iránt. De melyek azok a tárgyak, amelyek nem az alapfelszereltség részei, és a kedvencünkké váltak? The post Nem csak egy újabb kacat! 8+1 konyhai eszköz, amivel kényelmesebb az élet first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://egy.hu/ Életmód „Útjaidat akármerre bolygod, egy országot hordozol magadban, veled jön egy makacs íz, egy halk dal” – írta Babits Mihály. De tényleg így van-e? Hordozunk magunkban kitörölhetetlen ízeket? Közelről vagy távolról hazahúz-e a vasárnapi húsleves, a rántott hús, a nagyi sütije?
egy.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Kerekes Sándor receptje
egy.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Ez egy igazi ünnepi étel a Muravidéken, fantasztikus élmény megkóstolni a sok egybeolvadó réteget benne. Csupa jó dologgal töltik meg, nem csoda, hogy még a legszegényebb családokban is minden jeles napon megsütötték.  
egy.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Fontos számodra a fenntarthatóság, ugyanakkor az egészséges, természetes ásványvízről nem szívesen mondasz le? Akkor ez most neked szól! The post Az ásványvíz, ami testnek és környezetnek egyaránt jó döntés first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://player.hu/ Életmód Az etyeki Öreghegyen a nagy nevek árnyékában működik egy fiatal borászat, amely nemcsak hangulatos vintázs borbárja, és az ott kínált különleges tételek miatt érdekes, hanem azért is, ahogyan létrehozta a borászat iránt egyre inkább érdeklődő tulajdonosa. Varga Zsombor mesélte el nekünk, hogyan építette fel a The Vine HRVSTD for You márkát, és milyen terveket szőtt, amihez a közösség erejére is számít.
Player.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Borbás Marcsi receptje
egy.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Borbás Marcsi receptje
egy.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Borbás Marcsi receptje
egy.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Szőcs Előd receptje
egy.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Technika Többeket felháborított az influenszer viselkedése. The post Bizarr gasztrovideó borzolja a kedélyeket a TikTokon first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Most, hogy akár a 14 fokot is eléri a csúcshőmérséklet, a napszemüveg helyett legszívesebben valami lélekmelengető után nyúlunk. Délután egy kis forró csokihoz mit szóltok? The post Egy jó forró csoki a kakaónál sokkal sűrűbb és krémesebb – így készítsd! first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Borbás Marcsi receptje
egy.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Életmód Mindössze három olyan összetevő kell hozzá, ami jó eséllyel minden konyhában megtalálható.
Szeretlek MO
Forrás: https://telex.hu/ Életmód Nem csak mi szeretünk gombóccal enni mindenféle levest, ez a szenvedély univerzális. De hogyan lesz a maceszgombóc és hazai rokona, a grízgombóc tökéletesen lágy?
telex
Forrás: https://egy.hu/ Életmód A zsenge csalánlevél gazdag vitaminforrás, kitűnő főzeléket, levest főzhetünk belőle. Mint ínségétel, a paraszti konyhák régebben ismerték, de újabban a trendi éttermek is felismerték a csalánt, mint a reformkonyha egyik pompás alapanyagát. Aki megszereti, rá fog jönni, hogy a csalánban még ennél is több van! Mint természetes zöldítőt, mint ásványianyag-raktárt, belekomponálhatjuk akár sós- vagy édes süteménybe is.
egy.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Spárga hollandi mártással, buggyantott tojással és pirított szalonnával – egy tökéletes sunday brunch elemei!
egy.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Téged is visszarepít a gyerekkordba a tejleves említése? Kóstoltad sósan, vagy édesen? Vannak, akiket gyöngéd érzelmek fűznek hozzá, mások rá se hederítenek. Nálunk évtizedekre visszamenően a bodzás tejleves a menő. Most éppen időszerű!
egy.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Nem nyűgözte le a nézők többségét, sőt... The post Kiverte a biztosítékot Jamie Oliver új főzőműsora first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód A sajt egy közkedvelt alapanyag a konyhákban. Különféle gyártási folyamataival, összetett ízeivel és szórakoztató textúráival számos recept sztárja, és jó okkal. De nem minden sajt egyforma, ha az egészségről van szó, ugyanis nem mindegy, hogy mennyi az egyes termékek kalória-, telített zsír- és nátriumtartalma. Vajon, melyik lehet a legegészségesebb sajt? Ennek jártunk most utána.
HelloVidék
Forrás: https://player.hu/ Életmód A Lisszabonban és sok más nagyvárosban látott gasztropiac, a Time Out Market hamarosan Budapestre jön, a nemrég felújított Corvin Palace bevásárlóközpont ad neki otthont.
Player.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Borbás Marcsi receptje
egy.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Halmos Monika receptje
egy.hu