Hírkategória - Google
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Technika A cég szerint szoftverükkel olcsóbban elkészíthető, hogy előrejelzés, mint a hagyományos módszerekkel, ráadásul akár a természeti katasztrófákat is képes lehet megjósolni. The post Időjós mesterséges intelligenciát készített a Google first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://qubit.hu/ Technika A tavaly beharangozott GraphCast után rövid időn belül a SEEDS a cég második meteorológiai megoldása.
Qubit
Forrás: https://qubit.hu/ Technika Mik most a kilátások az IT-piacon? Mitől maradnak versenyképesek a Codecool diákjai? A covid utáni leépítések nehéz helyzetet teremtettek a programozóiskoláknak is – megnéztük, hogyan vészeli át mindezt a több mint kilenc éve sikeresen működő Codecool.
Qubit
Forrás: https://qubit.hu/ Technika Elírtál egy nevet? Túléled. Reply all-ra nyomtál a munkahelyi levelezésben, amikor csak egy kollégádnak akartad szidni a főnököt? Kínos. Online könnyebben hibázunk, de ha elég gyorsak és ügyesek vagyunk, ma már megelőzhetjük a katasztrófát.
Qubit
Forrás: https://drivemebaby.hu/ Technika A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik majd. Ez a cikk Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival itthon ezen a weboldalon jelent meg először: Drive Me Baby.
Drive Me Baby
Forrás: https://player.hu/ Technika Idén tavasszal visszatérnek a Google Utcakép kamerás autói a magyar utakra, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen.
Player.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A Google szóvivője számolt be a rendkívüli hírről. A Rendőrök vették őrizetbe a Google Izrael-ellenes dolgozóit bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika A következő hónapokban az ország számos pontját érintik majd a Google autói, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a cég saját térképén. The post Ismét a magyar utakat fotózzák a Google autói first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika Mutatjuk, mikor és hol jelennek meg a techóriás járművei. The post Ismét a magyar utakat fotózzak a Google autói first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika Újabb eddig népszerű kiskaput zár be végleg a Google. The post Mindenhol kikerülhetetlenné válnak a reklámok a YouTube-on first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A kormány bejelentette, hogy új otthonfelújítási programot indít, amelyet az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére lehet igénybe venni. A nagyjából 20 ezer ingatlant érintő otthonfelújítási program 2024. júniusi indulása a várakozások szerint legalább 127 milliárd forintos megrendelést generál a hazai építőipar számára. Most megnéztük a Google Trends adatait az otthonfelújítási támogatás iránti internetes érdeklődésről, ami megmutatta azt is, relatíve hol a legnagyobb az érdeklődés Magyarországon.
Portfolio
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Úgy tűnik, a mesterséges intelligencia térhódítása megállíthatatlan az okostelefonok között. A Google ugyanis megerősítette, hogy a OnePlus és az Oppo 2024-ben hozzáadja a Gemini LLM-et a készülékeihez.
Blikk.hu
Forrás: https://telex.hu/ Technika Sokuk már eleve a TikTokon vagy a YouTube-on keres, ha meg akar tudni valamit.
telex
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Elindult, hamarosan világszerte elérhető lesz a Google új szolgáltatása, amely több mint egymilliárd androidos készülék hálózatára építve képes megtalálni dolgokat.
HVG
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Végre nem csak a Pixeleken lesz elérhető a Magic Editor és a többi AI-jóság, de azért van egy fontos megkötés is.
GameStar
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika A Google szerdai bejelentése szerint minden eszközre kiterjesztik a Google Fotók alkalmazásának azon AI-alapú szerkesztési funkcióit, amik eddig kizárólag a Pixel készülékeken és az előfizetett felhasználók számára volt elérhető.
Blikk.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika Ezeket azonban sajnos csak vállalati csomagok részeként, vagy előfizetés árán kaphatjuk meg. The post Hasznos újításokat jelentett be a Google first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Technika Sokat profitálhatnak belőlük a képeiket szerkeszteni kívánók.
Origo
Forrás: https://player.hu/ Technika Nem mai dolog, de gondoltuk, a magyar költészet napján elővesszük ezt a gyöngyszemet.
Player.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Némi késedelem után a Google is elindította az Android operációs rendszer Find My nevű készülékkeresőjét. Nincs ember, akinek néhanap ne jönne jól: megtalálható vele mindenféle kütyü.
HVG
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az Axion ARM Neoverse V2 magokat használ, de nem tudni, hogy mennyit.
Prohardver!
Forrás: https://divany.hu/ Technika A gmailes levelek törléséhez is folyamodhat a Google: pár egyszerű lépésben tehetsz ez ellen.
Dívány
Forrás: https://24.hu/ Technika A Google idén ősszel fogja kiadni az Android operációs rendszer következő verzióját. The post Ijesztő, mégis rendkívül hasznos újítást hoz az Android 15 first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Technika A vészjósló jelre a Google hívta fel a figyelmet.
Mandiner
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság Már Google Pay vagy Apple Pay fizetési móddal is vásárolhatnak az ügyfelek.
Infostart