Hírkategória - Horoszkóp
Hírek a mai napon: 16 db
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Ne lepődj meg, ha túlcsordulnak benned az érzések. Nagypénteken a bolygók épp a mély érzelmeknek kedveznek. Merd kimutatni a környezetednek is mindezt, sőt, az sem baj, ha könnyekig hatódsz meg. The post Napi horoszkóp 2024. március 29.: Túlcsordulnak az érzelmek nagypénteken appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://168.hu/ Életmód Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a húsvéti hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.
168
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Femcafe
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Nagyon következetesek, tudatosak a következő csillagjegyek. The post Ezek a csillagjegyek nagyon következetesek first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Ezek a csillagjegyek valóban mesterei az önkontrollnak. The post Csillagjegyek, akik az önkontroll mesterei first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Nem mindegy, hogy milyen emberekkel, milyen környezetben – és ezáltal milyen hangulatban – telik el az a napi nyolc, vagy még több óra.
Bien
Forrás: https://168.hu/ Életmód A pénzhoroszkóp azt jelzi előre, hogy ennek a 3 csillagjegynél a húsvéti időszak pénzbevétellel jár majd.
168
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Ők azok a csillagjegyek, akik könnyebben engednek a csábításnak. The post Csillagjegyek, akik hajlamosak félrelépni first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nuus.hu/ Életmód Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.) Csütörtökön adódhat egy helyzet, amikor a túláradó érzéseknek köszönhetően mindent félredobva veted bele magad valamilyen szituációba. Ez nem baj, de közben a józan észre is figyelned kellene. Mi van, ha nem
Nuus
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Van, aki szerint a hűség döntés kérdése, mások szerint vannak, akikben mindig ott motoszkál a kisördög, másokban fel sem merül a kísértés.
Bien
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A Bika előtt olyan lehetőségek nyílnak meg, amiknek köszönhetően búcsút inthet az anyagi gondjainak. Napi horoszkóp!
Femcafe
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Mozgalmas hónapnak néznek elébe a következő csillagjegyek. The post Csillagjegyek, akiknek a változást hoz az április first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód A bolygók szerint csodaszép húsvétra számíthatunk. Előtte, nagypénteken az érzelmeké, a meghatottságé a főszerep, ám szombattól megváltozik minden, és vidáman, optimizmussal töltekezve tölthetjük a húsvéti ünnepeket. The post Húsvéti hosszú hétvégi horoszkóp 2024. március 29-április 1: Csodaszép ünnepek appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Ha a bőség zavarában te is elvesztél és fogalmad sincs, hogyan találhatnád meg az álomruhát, érdemes lehet a horoszkópodra támaszkodni!
Bien
Forrás: https://cosmopolitan.hu/ Életmód Sorsfordító napok várnak ezekre a csillagjegyekre!
Cosmopolitan
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Vitathatatlan, hogy ezoterikus szemmel nézve zodiákusunk jelentősen meg tudja határozni életutunkat, választásainkat és szerelmi életünket is.
Bien
Forrás: https://cosmopolitan.hu/ Életmód Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád csütörtökön a melóban vagy a szerelemben? Csekkold nálunk a napi horoszkópodat! 
Cosmopolitan
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Sok minden viheti ma előre a csillagjegyeket. The post Napi horoszkóp 2024. 03. 28.: Előrehaladó csütörtök first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://168.hu/ Életmód Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.
168
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Ezek a párosok nehéz helyzetben vannak! The post Csillagjegyek, akik között hiányzik a harmónia first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A föld jegyű csillagjegyeket felszabadítja a tavasz. The post A föld csillagjegyek megerősödnek tavasszal first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Mély és nagyon erős érzések járnak át csütörtökön. Most a józanészt is felülírhatják a megérzések. Mindenképpen érdemes hallgatni és követni a belső hangokat. Bármit is súgjanak, jól döntesz majd. The post Napi horoszkóp 2024. március 28.: Mély és nagyon erős érzések járnak át csütörtökön appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A következő csillagjegyeknek levegőt venni nem lesz ideje, nemhogy pihenni ezen a hosszú hétvégén. The post Csillagjegyek, akiknek kimerítő lesz a hosszú hétvége first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://168.hu/ Életmód A horoszkóp rendkívül pozitív a következő 3 csillagjegy számára a most következő napokra: nagy előnyhöz jutást jövendöl!
168
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A következő csillagjegyek komolyan gondolják, mikor szakításkor felajánlják az exeiknek, hogy azért maradjanak barátok. Ezt pedig betartani is képesek. The post 3 csillagjegy, aki jó barátságban van az exeivel first appeared on nlc.
nlc