Hírkategória - Jégkorong
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://index.hu/ Sport A rájátszásban onthatja tovább a pontokat a világklasszis csatár.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport A fővárosiak ellenfele a New York Rangers lesz.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Sőt még posztján a liga legjobbjának is választották.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Félbeszakadt mérkőzésen avattak bajnokot. The post Tömegverekedés után tíz hokist állítottak ki végleg a magyar döntőben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Az április 28-án kezdődő tornán a japán, a dél-koreai, a román, az olasz, valamint a szlovén együttessel találkoznak a mieink.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A divízió I/A-világbajnokságra hangoló magyar férfi jégkorong-válogatott 5-2-re kikapott a házigazda lengyel csapattól a Krynicán rendezett pénteki felkészülési mérkőzésen.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Külföld A divízió I/A-világbajnokságra hangoló magyar női jégkorong-válogatott 1-0-ra legyőzte az osztrák csapatot Mátyásföldön a pénteki felkészülési mérkőzésen.
Sport365
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport Fennállása során először lett bajnok a Corona Brasov a jégkorong Erste Ligában, miután a döntő negyedik mérkőzésén is legyőzte az FTC-Telekomot.
HírKlikk
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fennállása során először lett bajnok a Corona Brasov a jégkorong Erste Ligában, miután a döntő negyedik mérkőzésén is legyőzte az FTC-Telekomot.
Sport365
Forrás: https://24.hu/ Sport Az aranycsatát 4-0-s összesítéssel nyerte meg a Brassó hokicsapata. The post Lenullázták a Ferencvárost a döntőben, történelmi arany az Erste Ligában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A Brassó házigazdaként két vereséggel kezdte a bajnoki rájátszást, amire 12–2-t húzott.
Index
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A Brassó söpréssel, összesítésben tehát 4-0-ra legyőzte az FTC-t a jégkorong Erste-liga döntójében.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Sport Vay Ádám sérülése a vártnál lassabban gyógyul. The post Bombaformában volt a szezonban, de lemarad a vb-ről a magyar hokikapus first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Március végén még volt esély szereplésére.
Index
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld A magyar csapat pénteken és szombaton is felkészülési mérkőzést játszik hazai pályán Ausztria ellen.
Origo
Forrás: https://24.hu/ Sport Elég volt a hideg Finnországból, irány Fehérvár. The post 15 év után hazatér az egyik legjobb magyar hokis first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport 146-szor szerepelt a nemzeti csapatban a 35 éves játékos.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Pozsgai Tamás úgy érzi, mindent sikerült elérnie, ami előzőleg hiányzott. The post Az A csoportos vébével a csúcsra ért, visszavonul a hokiválogatottól a magyar védő first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Néhány focimeccs mellett lósport és jégkorong szerepel a sportcsatornák hétfői kínálatában.
Infostart
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Illetőleg jégkorong is megtalálható a mai kínálatban
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A vendég brassói Corona - pénteki sikere után - szombaton, a második összecsapáson is legyőzte az alapszakaszelső Ferencvárost a jégkorong Erste Liga döntőjében a Tüskecsarnokban, így összesítésben 2:0-ra vezet.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A vendég brassói Corona a 11. percben már háromgólos hátrányban volt, mégis 5-3-ra legyőzte az alapszakaszelső Ferencvárost a jégkorong Erste Liga döntőjének első, pénteki mérkőzésén.
Sport365
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Megkezdődik a jégkorong Erste-liga döntője az FTC és a Brassó között.
Magyar Nemzet
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A válogatott Galló Vilmos szerződése lejártával távozik a svéd jégkorongbajnokságban érdekelt Linköpingtől, de mint mondta, a jövőben is valamelyik északi országban szeretne játszani.
Infostart
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Erdély Csanád csapata, az Esbjerg kétszeri hosszabbítás után 4-3-ra legyőzte a vendég Aalborgot a dán jégkorong-bajnokság elődöntőjében, így 3-1-re vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban.
Sport365