Hírkategória - Jürgen Klopp
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A bergamói győzelem csak szépségtapasz volt a Liverpool számára, így a német tréner nem tudja nemzetközi kupasikerrel zárni liverpooli éveit
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A mesterséges intelligencia újraalkotta Steven Gerrard ikonikus, 2014-es elcsúszását.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Több kritikát kapott a csapatkapitány az utóbbi időben...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Liverpool az Európa-ligában, az Atalanta ellen elszenvedett 3-0-s vereség után a Crystal Palace-tól is kikapott a hétvégi bajnokin. Egy […] A „A félidőben nyújtott játékkal nem nyerünk bajnokságot” – Klopp pocsékul érezte magát bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Jürgen Klopp szerint kicsit megtört a csapat lendülete.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A német mester kritikusan áll a csapatához...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Hullámvölgybe került Jürgen Klopp csapata...
Fociclub
Forrás: https://player.hu/ Sport Az Anfield Roadon három góllal kikapott a Liverpool az Európa-ligában, a meccs után Jürgen Klopp érthető módon nem volt a legoptimistább.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Jürgen Klopp megérdemelt vereségről, rossz mérkőzésről és fejetlenségről beszélt.
Index
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az Európa Ligában meglepetésre a Liverpool 3-0-s vereséget szenvedett hazai pályán az Atalantától a negyeddöntő első mérkőzésén. Jürgen Klopp, a […] A A világ legrövidebb sajtótájékoztatója helyett: Jürgen Klopp értékelt a kínos vereség után bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Nemcsak a csapat veresége miatt voltak elégedetlenek a hazai szurkolók csütörtökön az Anfield Roadon
Sport365
Forrás: https://liner.hu/ Sport Szoboszlai Dominik edzője, Jürgen Klopp úgy érzi, a teljesítményük szempontjából ez most a mélypont számukra az Európa-ligában elszenvedett súlyos vereségüket követően. The post Szoboszlai edzője szerint ez most a mélypont a Liverpool számára first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Jürgen Klopp a meccs előtt még azzal viccelődött, hogy olyan lesz az Atalanta ellen játszani, mint fogorvoshoz menni. Talán nem gondolta, hogy valóban igaza lesz.
Sport365
Forrás: https://liner.hu/ Sport Az Atalanta gyakorlatilag fél lábbal már ott van az Európa-liga elődöntőjében, de Szoboszlai Dominik edzője nem adja fel. The post Klopp is csak keresi a szavakat a Liverpool vereségére az Atalanta ellen first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A német menedzser és minden idők legrövidebb sajtótájékoztatója.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Jürgen Klopp egyik játékosa sem brillírozott az Atalantától elszenvedett 3-0-s vereség során.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Nagy pofont kapott hazai pályán a Liverpool.
Origo
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Liverpool az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén hazai környezetben fogadta az Atalantát. Jürgen Klopp ezúttal a kispadra nevezte Szoboszlai Dominikot. […] A Óriási pofonba szaladt bele a Liverpool bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Liverpool az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén hazai környezetben fogadta az Atalantát. Jürgen Klopp ezúttal a kispadra nevezte Szoboszlai Dominikot. […] A Szervezett, hatékony játékkal lepte meg a Liverpoolt az Atalanta bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az Atalanta 3-0-ra győzött a Liverpool ellen idegenben a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.
Sport365
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Tartalékos összeállításban küldte pályára a csapatát az Atalanta ellen Jürgen Klopp, a magyar középpályás és Mohamed Szalah is csak a kispadon kezdett, de a második félidőben szükség volt rájuk. Fájó vereség lett a vége.
Mandiner
Forrás: https://nb1.hu/ Sport 21:00-kor kezdődik a Liverpool—Atalanta Európa-liga negyeddöntő. A párharc első mérkőzésén a hazaiaknál a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a cserepadon […] A Jürgen Klopp az Atalanta ellen új középpályás sorral kísérletezik bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Jelenleg csak a saját csapatával szeretne foglalkozni
Fociclub
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A Jürgen Klopp utódjának gondolt Rúben Amorim szavai után nagy lehet a tanácstalanság.
Magyar Nemzet
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Rúben Amorim, a portugál listavezető Sporting vezetőedzője cáfolta azokat a keddi sajtóhíreket, ami szerint a nyáron átveszi a Szoboszlai Dominikot […] A Liverpool: reagált az edző arra, hogy ő venné át Jürgen Klopp helyét bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu