Hírkategória - Kim Dzsong Un
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Sok japán számára az emberrablások ügye érzelmi téma. The post Japánokat rabolt el Észak-Korea, a japán kormányfő Kim Dzsongunnal tárgyalna first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Kim Dzsong Un, Észak-Korea első embere és vezetője azt mondta, eljött az idő, hogy országa készen álljon a háborúra. The post Kim Dzsong Un szerint itt az idő, hogy Észak-Korea készen álljon a háborúra first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Észak-Korea azt állítja, hogy Japán miniszterelnöke személyes találkozót kért Kim Dzsong Untól, az észak-koreai vezetés fejétől. The post Észak-Korea olyasvalamire mondhat igent, amivel történelmet írna first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Külföld Észak-Korea a 70-es és 80-as években japán állítások szerint több tucat japán állampolgárt rabolt el, hogy kémek kiképzésére használja fel őket.
HVG
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Találkozót kért Kisida Fumio japán miniszterelnök Kim Dzsongün észak-koreai vezetőtől – jelentette hétfőn a KCNA észak-koreai hírügynökség. Kisida a közelmúltban annak a “kívánságának adott hangot”, hogy szeretne találkozni Kim Dzsongünnel – közölte Kim Jodzsong, az észak-koreai vezető befolyásos nővére hétfőn. A japán kormányfő hétfőn a tokiói parlamentben azt mondta, hogy “legfelsőbb szintű tárgyalásokra van szükség” […] A A japán miniszterelnök találkozót kért az észak-koreai vezetőtől bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Kim Dzsong Un, Észak-Korea első embere üzenetet fogalmazott meg Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz és Oroszországhoz. The post Kim Dzsong Un Vlagyimir Putyinnak és Oroszországnak üzent a moszkvai terrortámadás után first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Valószínűleg ajándékba kaphatta az Ukrajna ellen bevetett rakétákért cserébe.
Mandiner
Forrás: https://hvg.hu/ Külföld Az Aurus Senatot a két vezető közötti különleges kapcsolat jelképének tekintik.
HVG
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Miközben Kim Dzsong Un felügyelte a légiharc-gyakorlatokat Észak-Korea, a KCNA szerint reális felkészülést sürget a harcra a vezetőjük. The post Észak-Korea szerint Kim Dzsong Un reális felkészülést sürget a harcra first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Az új típusú harckocsit az észak-koreai vezető a világ legjobbjának nevezte.
Magyar Nemzet
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld James Dresnokkal annyira elbánt az élet, hogy 1962-ben olyan döntésre szánta el magát, ami normális embernek aligha jutna eszébe: önszántából átszökött a világ legkegyetlenebb diktatúrájaként számon tartott Észak-Koreába, és soha többé nem is tért vissza onnan. The post Filmsztár lett Észak-Koreában a dezertőr amerikai katona first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Apokaliptikus torkolattüzek, epikus történelmi háborús moziba illő gépszörnyek felvonulása, szovjet partizánfilmben látható jelenetek mintájára felálló beláthatatlan Katyusa ütegsor és a nagy megtekintő. Mert úgy megteinteni, ahogy ő, nem tekint meg úgy senki. Igen, Észak-Korea gigantikus hadgyakorlatot tartott és Kim Dzsong Un megnézte.
Blikk.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Kim Dzsong Un úgy döntött, fokozott háborús készületeket rendel el Észak-Koreában, reagálva az Egyesült Államok és Dél-Korea közös hadgyakorlatára. The post Fokozott háborús készületeket rendelt el Észak-Korea vezére, Kim Dzsong Un first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Medvegyev szerint a független Ukrajna koncepciójának örökre el kellene tűnnie. A mögötte levő térkép jól illusztrálja, hogy mik a tervek.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld A jobb élet reményében mennek Kínába dolgozni az észak-koreai nők, ám a kemény munkáért cserébe megaláztatás és az állam által megdézsmált fizetés jár. Igaz, azoknak a férfiaknak sem sokkal jobb a helyzetük, akiket Oroszországba küldenek ki. The post Bezárják és prostitúcióra kényszerítik a Kínában dolgozó észak-koreai nőket first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Oroszország az ENSZ alaptéziseire fittyet hányva luxusautókat ajándékozgat Észak-Koreának, ami megdöbbenést és elkeseredettséget eredményezett nyugaton. Texasban nem éri meg pedofilnak lenni, mert akár öt golyót is lehet kapni az ilyesmiért, de vajon mennyire büntetendő még ilyen esetben is az önbíráskodás? A második félidőben ismét Horváth Levente Kína-szakértő volt a vendégünk, és a BYD-től kezdve a […] A Az ENSZ szerint Kim Dzsongun meg sem érdemli az ajándékot – Hardcore Hobbista bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Külföld Vlagyimir Putyin orosz elnök egy Aurus luxusautót ajándékozott Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőnek.
Pénzcentrum
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Moszkva az ajándékozással megsérthette az Észak-Korea elleni szankciókat, amelyek tiltják luxustermékek exportját Észak-Koreába.
Infostart
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Egy autót „személyes használatra”, ilyen van az orosz elnöknek is.
Mandiner
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Új, tengeri célpontok ellen bevethető fegyver tesztelését ellenőrizte a diktátor.
Infostart
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az észak-koreai vezető a lányával látogatta meg a védelmi minisztériumot. The post Kim Dzsongun: Szuperképességeinkkel töröljük el az ellenségeinket first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Észak-Korea nem fog habozni felhasználni katonai képességeinek teljességét ellenségei eltörlésére, amennyiben erőt alkalmaznának ellene - jelentette ki csütörtökön Kim Dzsong Un észak-koreai vezető a kommunista állam hadserege alapításának napján.
Portfolio
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Kim Dzsong Un, Észak-Korea vezetője azt mondta, adott esetben készek a földdel egyenlővé tenni Dél-Koreát. The post Észak-Korea a földdel tenné egyenlővé Dél-Koreát, ha támadás éri őket first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Kim Dzsong Un kizárta a párbeszéd lehetőségét Dél-Koreával.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Külföld Tengeralattjáróról indított manőverező robotrepülőgépek tesztjét felügyelte Kim Dzsong Un észak-koreai vezető - jelentette helyi idő szerint hétfőn az észak-koreai kommunista párt központi lapja.
Femcafe