Hírkategória - Kína
Hírek a mai napon: 5 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Kína 2009 óta a világ legnagyobb autógyártója, és ami aggaszthatja az autópiaci szereplőket, hogy tavaly óta a világ legnagyobb autóexportőre is. De a magyar és az európai vevőkért a japán és a koreai márkáknak is nagyon meg kellett küzdenie. The post Messze van még Kína az autóiparunk elsöprésétől first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Oroszország ukrajnai háborúja a globális biztonságot fenyegeti – közölte Olaf Scholz német kancellár Hszi Csin-ping kínai elnökkel tartott pekingi találkozóján kedden, és Kína közbenjárását kérte a konfliktus mielőbbi lezárása érdekében. Olaf Scholz a kínai elnökkel tartott pekingi megbeszélésén leszögezte, hogy az atomfegyverekkel fenyegetőzés nem megengedhető. A két vezető megerősítette, hogy a Kína és Németország ellenzi […] A Meglepő fordulat! – Kína közbenjárását kérte a német kancellár az orosz-ukrán konfliktus lezárására bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://qubit.hu/ Külföld Bár komplett programot dolgozott ki a cég az adatok védelmére, aggasztó szivárogtatásról számolt be egy korábbi munkatárs.
Qubit
Forrás: http://danger Külföld Az óriásszörnyek megállíthatatlanok Bár a magyar nézők nem kapkodnak érte, a Godzilla x Kongot nagyon is imádják a nemzetközi vizeken, így új bevételi mérföldkőhöz érkezett.
IGN Hungary
Forrás: https://ng.hu/ Külföld A nyughely egy 3000 éve elhunyt előkelő nő számára készült. The post Több száz leletet rejtett egy ősi, kínai sír first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Nem értenek egyet abban a németek az Európai Unióval, hogy védővámot kellene kiszabni a kínai elektromos autókkal szemben. Attól félnek, hogy később visszaüthet egy ilyen lépés. The post Nem húzna ujjat a kínaiakkal a német autóipar first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Klubedzőként legnagyobb sikereit a Juventus élén érte el, ahol két időszakot is eltötött, míg szövetségi kapitányként 2006-ban világbajnoki címre vezette hazája válogatottját. Születésnapja alkalmából felelevenítjük edzői pályafutásának legszebb időszakait és legnagyobb eredményeit!
Fociclub
Forrás: https://24.hu/ Külföld A sírjában mintegy 430 tárgy lapult, valamint egy feláldozott állat csontváza is. The post Háromezer éves nemes nő kincseire bukkantak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Külföld A konnektoros hibrid után a Wuling Starlight elektromos változata is megjelent. Érthető, ha még nem hallottál ezekről az autókról, hiszen
Autónavigátor
Forrás: https://24.hu/ Belföld Jól indult a külügyminiszter napja. The post Új légijáratot jelentett be Szijjártó Péter first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://g7.hu/ Külföld Az ország új növekedési modellje már nem az ingatlanpiacra fog támaszkodni, így annak gazdasági súlya tovább csökken, és ez a részvénypiacra is hatással lesz. The post A kínai ingatlanpiaci válság Amerikával ellentétben nem fog rendszerszintű krízissé fajulni first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően.
G7.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld A következő pár évben jelentősen változhat a Forma-1-es versenynaptár, régi pályák kerülhetnek vissza, de akár új helyszínek is bemutatkozhatnak. The post F1: Németország visszatérne, Kína duplázna first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Hszi Csin-ping és Orbán Viktor legutóbb tavaly ősszel találkoztak Pekingben. A kínai elnök Franciaország és Szerbia meglátogatása után ugorhat be Budapestre.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Külföld Hogy nézne ki egy amerikai-kínai űrháború? Mi a most zajló űrverseny 2.0 újdonsága? Interjú A földrajz fogságában című bestseller szerzőjével, aki új könyvében az asztropolitikát térképezi fel. The post Tim Marshall: Az első űrháború már zajlik, de még nem fogjuk fel, mennyire függünk a műholdjainktól first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Hszi Csin-ping kínai elnök május elején, Franciaország és Szerbia után Magyarországra is eljön – írta a Szabad Európa értesülése alapján az Index. A lap szerint már egy ideje pletykálták, hogy a kínai államfő Magyarországra jöhet. Többek közt erről írt az Index tavaly év végén is a magyar–kínai kapcsolatokat illetően, amelyek szempontjából az idei fontos évnek […] A Sajtóhír: Magyarországra látogat a kínai elnök bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Orbán Viktorral tavaly októberben Pekingben is találkoztak, ahol a magyar miniszterelnök Vlagyimir Putyinnal is egyeztetett.
444
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Joe Biden már jelezte, hogy alá fogja írni a törvényt, ha az íróasztalára kerül. The post Bő fél év múlva kerülhet sor a TikTok betiltására az Egyesült Államokban first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Valaki nyitva felejtette egy állatsimogató kávézó ajtaját… The post 100 husky szabadult el egy bevásárlóközpontban – Videó first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://ng.hu/ Külföld A szakértők genetikai vizsgálat alá vetették Vu császár maradványait. The post Megelevenedett egy ősi kínai császár arca first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://24.hu/ Külföld A kínai űreszköz Kalifornia felett alakított ki látványos fényjelenséget. The post Megörökítették, ahogy elég egy űrhajó a légkörben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A kutatók genetikai elemzés alá vetették Vu császár maradványait. The post Rekonstruálták a fiatalon elhunyt császár arcát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A kínai Space Epoch olyan rakétát szeretne létrehozni, amely egy órán belül a világ bármely pontjára kiszállíthatja a csomagokat. The post Hamarosan rakéták szállíthatják a Kínából rendelt csomagokat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Két év alatt ötvenszeresére nőtt a kínai illegális migránsok száma a mexiói-amerikai határon. The post Nyolc kínai holttestét sodorta partra a víz Mexikóban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A március 22. és 28. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat. The post Űr-Putyin, ernyősegély és hídkatasztrófa a hét legizgalmasabb képein first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://ng.hu/ Külföld Egy tükör, egy tányér, egy harang és más leletek kerültek elő. The post Bronzkincsekkel teli ősi sírokat találtak Kínában first appeared on National Geographic.
National Geographic