Hírkategória - Kultúra
Hírek a mai napon: 33 db
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Adam Driver is esélyes volt a szerepre.
Index
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Fotókat is közzétett az Instagramján.
Index
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra A Challengers a lélek legmélyebb bugyraiba hatol.
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra Bobby Ewing megformálója ma is szívesen igent mond bármilyen filmes munkára.
Magyar Nemzet
Forrás: https://qubit.hu/ Kultúra Kezdetben egy tengeri csiga mirigyéből állították elő, és annyira drága volt az eljárás, hogy tényleg csak a leggazdagabbak engedhették meg maguknak a szín viselését. Mostanra tömegek hordhatják, de ehhez egy tudományos véletlen is kellett.
Qubit
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Cinikus kijelentések, súlyos állítások.
Index
Forrás: https://24.hu/ Kultúra A nagy hatású rockgitáros 80 éves volt. The post Meghalt az Allman Brothers Band gitárosa, Dickey Betts first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra Fiatal alkotók mutatkoznak be a Capa-központban.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Emailben tájékoztatta előfizetőit az HBO Max, hogy milyen feltételekkel fizethetnek elő a cég továbbfejlesztett streamingszolgáltatására, a Maxra. The post Drágább lesz az HBO Max utódja first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Kultúra A filmes szakma egyik legnagyobb elismerése.
Index
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra Telt ház előtt lép fel a magyar társulat.
Magyar Nemzet
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Túra bakancs nélkül.
Index
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra Ő lesz az első ausztrál színész, akit kitüntet az Amerikai Filmakadémia.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Hartnett egy apát játszik, aki a lányát viszi el egy popkoncertre. The post Josh Hartnett sorozatgyilkosként látható az új Shyamalan-film előzetesében first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság Noha voltak előjelek, amelyek arra utaltak, hogy az idei Velencei Biennálén nem alakul majd minden zökkenőmentesen, az minden bizonnyal meglepetésként érte a szervezőket, hogy az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.
Mfor
Forrás: https://24.hu/ Kultúra 31 új dal, tizenöt új a már kiszivárgottak mellé. The post Taylor Swift mindenkit meglepve egy dupla albummal rukkolt elő first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra Hatodik születésnapját ünnepli a Poket.
Magyar Nemzet
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Zákonyi S. Tamás és Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok személyesen vette át az elismerést.
Index
Forrás: https://qubit.hu/ Kultúra Brian Eno Bowie 1995-ös dalát, a Get Realt dolgozta fel. A befolyó jogdíj egy része környezetvédő szervezeteket támogat egy olyan kezdeményezés részeként, amely a zenészek mellett a természetet is társelőadóként jegyzi.
Qubit
Forrás: https://magyarhang.org/ Kultúra Ez napi néhány órányi munkát jelent, cserébe a fennmaradó időben lehet élvezni a programokat.
Magyar Hang
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Kultúra A magyar pavilon rögtön a kiállítás sztárja lett.
Magyar Nemzet
Forrás: https://player.hu/ Kultúra James Hetfield bizarr sztorit osztott meg az együttes követőivel a Metallica hivatalos Instagram-oldalán.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás A cég profitja az idei év első három hónapjában ugrásszerűen megnőtt, részben a jelszómegosztás visszaszorításának köszönhetően. The post Bejött a szigor a Netflixnek, újra jönnek az előfizetők first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Kultúra A megnyitó előtt jártuk be a világ egyik leghíresebb művészeti fesztiválját.
Index
Forrás: https://24.hu/ Kultúra 36 éves korában, hosszú betegség után. The post Meghalt Ferich Balázs, az Azahriah-t is menedzselő Supermanagement társalapítója first appeared on 24.hu.
24.hu