Hírkategória - Lionel Messi
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Lionel Messi visszatért az Inter Miamiba -kisebb sérülését követően-, a Concacaf Bajnokok Ligája negyeddöntős visszavágójára. De hiába épült fel az argentin, a Monterrey ellen ő sem segített.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A végére magabiztos győzelmet arattak...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az MLS legutóbbi játéknapján a Sallói Dániellel felálló Kansas fogadta a Lionel Messi fémjelezte Inter Miamit. A találkozót hatalmas érdeklődés […] A MLS: Messi varázsolt, Sallói gólpassz – videó bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Több mint 70 ezer néző előtt játszottak...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Messi visszatérése sem segített...
Fociclub
Forrás: https://liner.hu/ Sport Lionel Messi és Luis Suarez is tehetetlen volt az Inter Miami legutóbbi meccsén, ideje korán búcsúztak a kupából. The post Újabb dráma Messiéknél, súlyos vereséggel estek ki a negyeddöntőben (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Két nevet említett, az egyiküket előrébb helyezte...
Fociclub
Forrás: https://liner.hu/ Sport Cristiano Ronaldo rendkívül dühösen reagált a dulakodást követően, a játékvezető pedig nem kivételezett vele, kiállította, miközben a közönség egy része Lionel Messit éltette, tovább idegesítvén ezzel a portugál világklasszist. The post Teljesen elborult a kiállított Cristiano Ronaldo, megemelte a kezét a játékvezetőre (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Az argentin még csak a pályán sem volt az Inter Miami múlt csütörtöki mérkőzésén, mégis az ő nevétől hangos a sajtó.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Eseménydúsra sikerült Lionel Messi visszatérése az Inter Miami-Colorado Rapids bajnoki meccsen.
Origo
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Az Inter Miami azonban nem tudott nyerni...
Fociclub
Forrás: https://liner.hu/ Sport Nagyon várták már Lionel Messi visszatérését, aki egy ideje nem játszhatott a sérülése miatt, majd rögtön góllal hívta fel magára a figyelmet. The post Nagy góllal tért vissza Lionel Messi, de ez is kevés volt (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Eldőlt, mely túlkorosokat hívják meg az argentin válogatottba...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Vezettek, de a második félidőben emberhátrányba kerültek...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Mexikói csapat ellen vívják a CONCACAF BL negyeddöntőjét...
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Kanada nemzeti labdarúgó-válogatottjának hátvédje, Alistair Johnston beszélt arról, mit vár az észak-amerikaiak Copa America-nyitányától, ahol majd Argentínával és Lionel Messivel találkoznak, június 20-án.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Egy Barcelona-játékost viszont megemlített...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Csak Messi és Di María helye biztos...?
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A hosszabb beszélgetés során a múltját is felevenítette...
Fociclub
Forrás: https://www.eurobarca.hu/ Sport Lionel Messi a Big Time podcastnek adott interjút, amelyben a Barcelonától 2021 nyarán való távozását tekinti át, mondván, hogy szeretett volna annál a klubnál maradni, ahol felnőtt: „Nehéz volt váltani, amikor a PSG-hez mentem, mert nagyon jól ment a Barcelonában, és arra gondoltam, hogy ott maradok. Nem álltam készen a távozásra, minden nagyon gyorsan történt, … "Messi: „Valószínűleg otthagytam volna a válogatottat, ha nem nyerjük meg a világbajnokságot”" bővebben
Eurobarca.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Nem az életkor lesz a döntő Messi visszavonulásában.
Player.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Az argentin klasszis úgy tervezte, hogy Barcelonában marad, ám az élet másképp hozta. The post Lionel Messinek egyik pillanatról a másikra kellett újjáépítenie az életét first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Azonban ezt nem dátumhoz köti, mindinkább a pályán mutatott teljesítménytől teszi függővé. The post Lionel Messi már tudja, mikor fog visszavonulni first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A nyolcszoros aranylabdás argentin 36 évesen az Egyesült Államokban futballozik.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Őszintén elárulta, nincs több célja a labdarúgásban...
Fociclub