Hírkategória - M5-ös autópálya
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés A torlódás több km-es.
BorsOnline
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Felborult kamion miatt karambolozott több jármű is az M5-ösön, szakaszosan teljes útlezárásra kell számítani.
Blikk.hu
Forrás: https://bpiautosok.hu/ Közlekedés […] The post Áttörte a szalagkorlátot és felborult egy kamion az M5-ös autópályán appeared first on BpiAutósok.hu.
BpiAutósok
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Kigyulladt egy kamion, emiatt megállították a forgalmat az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Csengele közelében hétfő délelőtt – közölte az Útinform a honlapján.
Blikk.hu
Forrás: https://index.hu/ Belföld Országszerte forgalomkorlátozásra kell számítani.
Index
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Kigyulladt egy kamion, emiatt megállították a forgalmat az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Csengele közelében hétfő délelőtt - közölte az Útinform a honlapján.
Infostart
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés A baleset a Szeged felé vezető oldalon történt.
BorsOnline
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Terelések miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút mindkét oldalán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon Nagytéténynél, míg az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-hídnál torlódnak a járművek – közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.
Infostart
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Több mint 1300 kilométeres tesztúton a két BMW.
Totalcar
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Balesetek és terelés lassítják a forgalmat.
Magyar Nemzet
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Rémisztő baleset történt az M5-ös autópályán.
BorsOnline
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Az M3-as, M5-ös és M7-es autópályán sem akadálytalan a közlekedés, íme a nagypénteki útinform.
Totalcar
Forrás: https://24.hu/ Sport A soltvadkerti birkózókat szállító kisbusz előbb egy személyautóval, majd egy kamionnal ütközött. The post A tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a súlyosan megsérült 14 éves birkózót az M5-ösön történt baleset után first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Az M5-ös és az M7-es autópályán több szakaszon burkolatfelújítás kezdődött, Csanádpalota előtt, a magyar-román határszakaszon, erős a forgalom, 7 km-es a kilépő kamionsor lassitja a forgalmat.
Blikk.hu
Forrás: https://bpiautosok.hu/ Közlekedés […] The post Porátfúvások az M1-esen, tömegbaleset az M5-ösön appeared first on BpiAutósok.hu.
BpiAutósok
Forrás: https://index.hu/ Belföld Nehéz a közlekedés a viharos erejű szél miatt.
Index
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Baleset miatt tíz kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon - közölte az Útinform péntek kora este a honlapján.
Infostart
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Az M5-ös autópályán, Örkény térségében, sávelhúzásos terelésben egy műszaki hibás kamion foglalja el a külső sávot Budapest irányába az 53-as km-nél.
Blikk.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Közlekedés Külön kerülőutat jelöltek ki a személyautóknak és a teherjárműveknek.
Origo
Forrás: https://bpiautosok.hu/ Közlekedés […] The post Katonai konvoj elé zuhant egy létra az M5-ösön, hatalmas bonyodalmat okozott appeared first on BpiAutósok.hu.
BpiAutósok
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Kórházba kellett vinni a legénységet.
Magyar Nemzet
Forrás: https://index.hu/ Belföld A Honvédelmi Minisztérium számolt be az esetről.
Index
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Felborult egy honvédségi URAL típusú utánfutós terepjáró tehergépjármű a rakományával, egy Zenon víztisztító konténerrel kedd reggel 8 óra körül az M5-ös autópálya Budapest felé tartó sávjában, a 145-ös kilométernél.
Infostart
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés Két katona utazott benne, akiket Szegedre szállították megfigyelésre.
HVG
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Kedd reggel 8 óra körül az M5-ös autópálya Budapest felé tartó sávjában, a 145-ös kilométernél felborult egy honvédségi URAL típusú utánfutós terepjáró tehergépjármű a rakományával, egy Zenon víztisztító konténerrel.
Blikk.hu