Hírkategória - Magyar Labdarúgó Szövetség
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Jelen állás szerint június 7-e péntek éjfélig kell leadni a végleges kereteket.
Sport365
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Interjút adott a német Welt TV-nek Gulácsi Péter. A magyar válogatott és az RB Leipzig 33 éves kapusa többek között […] A Gulácsi elárulta: ekkorra dönti el Marco Rossi, ki lesz a válogatott kapusa az Eb-n bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Több kritikát kapott a csapatkapitány az utóbbi időben...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az utóbbi hetekben több kritika is érte Szoboszlai Dominik játékát. A magyar válogatott csapatkapitánya a Liverpool Atalanta elleni, múlt csütörtöki […] A Kritikák Szoboszlairól: Marco Rossi is elmondta a véleményét bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nem marasztalnák a kölcsön után...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) április 9-i ülésén az alábbi határozatokat hozta. NB I Aboubakar Keita (Újpest FC) 1 soron következő férfi […] A Megbüntette a Honvédot az MLSZ, több játékost is eltiltottak bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Az MLSZ megerősítette a találgatásokat...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Külföld A magyar válogatott június 8-án Izrael ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a németországi Európa-bajnokság előtt. Az MLSZ csütörtöki közlése szerint […] A Megvan, mikor kezdődik a Magyarország-Izrael Debrecenben bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Egy héttel az Európa-bajnokság rajtja előtt még meccset játszik Marco Rossi csapata.
Origo
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságon résztvevő 24 nemzet Labdarúgó Szövetsége közül a magyar fizeti az egyik legkevesebbet szövetségi kapitányának!
Sport365
Forrás: https://liner.hu/ Sport Lehetséges, hogy Gulácsi Péter csak csere lesz az Európa-bajnokságon, de Marco Rossi egyelőre nem közölte a döntését. The post Gulácsi sem biztos abban, hogy ő fog védeni az Európa-bajnokságon first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Már csak két hónap választ el minket a 2024-es németországi labdarúgó-Európa-bajnokságtól. A torna 24 csapatot számlál, sokak szerint a magyar […] A Közeledik az Eb: a legjobbak mögött a válogatott, Rossi 20. az edzők fizetési rangsorában bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Marco Rossi többször is Andrea Pirlóhoz hasonlította Szoboszlai Dominikot, amire reagált a magyar középpályás. „Kicsit megkedveltem ezt a posztot” – […] A „Sokra vagyunk hivatottak” – Szoboszlai az Európa-bajnoki esélyekről bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A játékvezetők büntethetik a nem megfelelően viselkedő szövetségi kapitányokat.
Index
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz igazolása óta gyakran játszik védekezőbb felfogású pozícióban, mint azelőtt a Salzburg vagy a Leipzig csapatában. a […] A „Kicsit megkedveltem ezt a posztot” – Szoboszlai Dominik a mezszámválasztásról is beszélt bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság Egy futballgazdasági szakportál közölte a fizetési listát, amely szerint Gareth Southgate angol szövetségi kapitány csaknem a húszszorosát keresi annak, amit a magyar válogatott olasz szakvezetője kap.
Infostart
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette a MOL Magyar Kupa elődöntőinek menetrendjét: Április 23., kedd 20:00: Paksi FC–Kisvárda FC (Tv: M4 Sport) […] A Hétközben a Magyar Kupa elődöntői, szombaton ebédidőben kerül képernyőre a rangadó bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Gazdaság Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette az OTP Bank Liga 29-31. fordulójának pontos menetrendjét: 29. FORDULÓ Április 20., szombat 14:30: Puskás Akadémia–Paksi […] A Izgalmas párharcok az esti műsorsávban, elkészült a 29-31. forduló menetrendje bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Az Old Traffordon ikszelt egymással a Manchester United és a Liverpool, ezzel Szoboszlai Dominik csapata elvesztette első helyét a bajnokságban. A legfrissebb Ziccerben a minden korábbinál élesebb angol bajnoki versenyfutásról, Dárdai Pál botrányos sajtótájékoztatójáról, és Csányi Sándor MLSZ-elnök kijelentéseiről is beszélgettünk. The post Most bukta el a bajnokságot a Liverpool? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Marco Rossi, a magyar válogatott kapitánya sajtóértesülések szerint havonta 10 millió forintot keres.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Marco Rossi, a magyar válogatott kapitánya sajtóértesülések szerint havonta 10 millió forintot keres.
Pénzcentrum
Forrás: https://liner.hu/ Sport Nem lehet Rossira azt mondani, hogy csak a pénzért csinálná, komoly különbségek vannak az edzők bérei között. The post Marco Rossi fizetése eltörpül a többi Eb-résztvevő válogatott szövetségi kapitányáéhoz képest first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Sport Más Eb-csapatok menedzserei a sokszorosát kapják a magyar kapitány fizetésének. Miután lezajlottak a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőkörei – Lengyelország, Ukrajna és Grúzia pedig továbbjutott ... ...
Napi.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Annak ellenére, hogy Rossi egy rendkívül erős gárdát állított össze a magyar játékosokból, a fizetése messze elmarad a másik 23 edzőjétől.
Mandiner
Forrás: https://index.hu/ Sport Kiszivárgott a magyar szövetségi kapitány honoráriuma.
Index