Hírkategória - Mark Zuckerberg
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Technika Leginkább azok csinálják, akik még nem neteztek a Facebook indulásakor. The post Újra hódít a bökés a Facebookon first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Mark Zuckerberg a tech mellett már divatgurunak is felcsapott: a Meta-főnök Jensen Huanggal, az Nvidia vezérigazgatójával fotózkodott, ám az öltözetüket mintha felcserélték volna.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Mark Zuckerberg múlt csütörtökön rögzítette első bejegyzését a „Fediverzumban”. Ha fogalma sincs, hogy ez mi a pokol, ne aggódjon túlságosan miatta. A Fediversum egy viszonylag új fogalom a közösségi hálózatokban, és a Threads a héten lett a legnagyobb tagja. A Threads több millió felhasználója hamarosan csatlakozhat és „föderálhatja” a posztjait. Még mindig nem világos? Akkor figyeljen!
Blikk.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Az összeg nem elírás, a Facebook alapítója ugyanis 300 millió dolláros (108 milliárd forint) jachtot vásárolt magának. The post 108 milliárd forintot érő jachttal ajándékozta meg magát Mark Zuckerberg first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A Meta felajánlotta a havidíj lecsökkentését, de a legjobban még mindig annak örülne a cég, ha nem fizetnénk a szolgáltatásért.
GameStar
Forrás: https://24.hu/ Külföld A republikánus elnökjelölt szerint a Facebook a nép ellensége, a média nagy részével együtt. The post Trump beleszállt a Facebookba, fájhat Zuckerberg feje first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika Mark Zuckerberg cége szerint az újítás minden bizonnyal több képernyőidőt jelent majd felhasználónként. The post Változás jön a Facebookra first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Nyugalom, ezt a brutális összeget meg sem érzi a vállalat pénztárcája.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Külföld Ezúttal a Messenger dolgozóit szanálták.
Index
Forrás: https://index.hu/ Külföld Mark Zuckerberg is csak egy volt a milliárdos vendégek között.
Index
Forrás: https://velvet.hu/ Technika Súlyos milliárdokat veszíthetett a Facebook atyja a tegnapi két órás leállás alatt.
Velvet
Forrás: https://www.blikk.hu/ Gazdaság A Facebook, a Messenger és az Instagram 2 órás leállása súlyos milliókba fájt Mark Zuckerbergnek.
Blikk.hu
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság Elképesztő, amit Zuckerberg művelt az elmúlt egy évben.
Index
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Legszebb öröm a káröröm? Kedd délután világszerte leálltak a Meta szolgáltatásai: villámgyorsan szöktek fel a bejelentések az Instagram, a Facebook és a Messenger leállásáról. Természetesen a jelenség mellett Mark Zuckerberg nagy vetélytársa, Elon Musk sem mehetett el szó nélkül.
Blikk.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Technika Elon Musk X-e viszont köszönte szépen, jól megvolt, amit nem is volt rest a milliárdos Mark Zuckerberg orra alá dörgölni.
Mandiner
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Remélhetőleg most gyorsabban visszadugja Zuckerberg a netkábelt, mint a 2021-es nagy leállás során.
Esport1
Forrás: https://index.hu/ Külföld A 28 éves vőlegény Ázsia leggazdagabb emberének a fia.
Index
Forrás: https://telex.hu/ Technika Megnősül a világ 11. leggazdagabb emberének legkisebb fia, úgyhogy hívtak 1200 vendéget, köztük egy csomó híres embert, akik összesen 130 géppel érkeztek. Az indiai luxus előlagzi képekben.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A talpalávalót Rihanna húzta és mindenki indiai outfitben jelent meg a nyári luxusesküvőt megelőző háromnapos luxusmulatságon.
telex
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld Az énekesnő több mint 1200 szerencsés, köztük Mark Zuckerberg, Ivanka Trump és bollywoodi sztárok előtt lépett színpadra az indiai Jamnagarban. Rihanna közel nyolc év után először adott ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Technika Csipkednie kell magát mindenkinek, erre utasít Mark Zuckerberg és csapata.
Origo
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld A szerelmesek péntektől háromnapos luxuseseményen ünnepli a jegyességét. A meghívottak között ott van Mark Zuckerberg, Bill Gates, a Disney elnöke és a volt ausztrál miniszterelnök is. The post Elefántokkal, nagymacskákkal és Rihannával ünneplik, hogy megnősül Ázsia leggazdagabb emberének legkisebb gyermeke first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Jun Szogjol dél-koreai elnök és Mark Zuckerberg megvitatták a mesterséges intelligencia és a digitális ökoszisztémák terén való együttműködés lehetőségeit.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.napi.hu/ Technika Mark Zuckerberg Szöulban tárgyalt a dél-koreai óriásvállalat vezérével a stratégiai szövetség elmélyítéséről. Mark Zuckerberg szerdán megvitatta az LG vezérével a két vállalat stratégiai ... ...
Napi.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika Bill Gates és Ivanka Trump is ott van az előlagzi meghívottainak a listáján. The post A világ leggazdagabb emberei tartanak Gudzsarátba, mert házasodnak a leggazdagabb indiainál first appeared on 24.hu.
24.hu
Mai népszerű