Hírkategória - Mozi
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Csak a 2024-es CinemaConra kellett kijutni ahhoz, hogy valaki megnézze a harmadik Deadpool mozi elejét.
GameStar
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Negyed évszázad telt el a Hatodik érzék óta, melynek sikerét Shyamalan azóta sem tudta megismételni, de sebaj, emberünk a minőségre való tekintet nélkül okádja magából a filmeket, melyekre valahogyan mindig elő tudja teremteni a pénzt.
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Egy forgatókönyvben általában a legapróbb részletekig megtervezik, a főszereplőknek mit kell mondaniuk, a szavakat milyen mozdulatoknak kell kísérniük, és még azt is, épp hogyan álljon a hajuk. Időnként viszont a híres színészek úgy döntenek, érdemes improvizálni; egyes filmeknél pedig ez olyan jól sikerült, hogy a készítők a hirtelen jött ötleteket benne hagyták a felvételekben. Melyek ezek a híres, improvizált pillanatok?
Bien
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás A borzongás birodalma nem szűkölködik szellemes beszólásokban és kísérteties nosztalgiázásban.
Szeretlek MO
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Befutott az 1994-es, vagyis idén kereken harminc éves A holló modern remake-je, melynek főszerepében az eredeti film forgatásán tragikusan elhunyt Brandon Lee-t Bill Skarsgard váltja.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. Néha muszáj olyasmit is ajánlani, amit mi biztosan nem nézünk meg. Ha imádod a tukkó, de látványos akció-sci-fiket, eljött a te időd.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Hannah Waddinghamre a 12 majom, a Trónok harca és a Szexoktatás című sorozatokból is emlékezhetsz, de kétségtelen, hogy az Apple Ted Lasso című szériája csinált igazi sztárt belőle.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Múlt héten felkerült a Prime Videóra a Fallout című sorozat első évadának mind a nyolc epizódja. Ez igen szokatlan döntés a más szériáit heti bontásban közzétevő Amazon részéről, de úgy tűnik, bejött a taktika.
Player.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Jake Gyllenhaal felidézte, hogy mit rontott el a húsz évvel ezelőtti meghallgatáson. Mint kiderült, szinte mindent.
Szeretlek MO
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Május 2-án érkezik a magyar mozikba Ryan Gosling legújabb filmje, A kaszkadőr, melyet a sztár azzal is népszerűsít, hogy elment az egyik legismertebb amerikai showműsorba, a Saturday Night Live-ba, ahol több gegben is szerepelt.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Tudomány A TCLtv+ nevű streamingszolgáltató saját stúdiója megnézte, mi sül ki abból, ha egy előre megírt forgatókönyvhöz egy generatív képalkotó mesterséges intelligenciával forgatnak filmet. A válasz: igazi bazári gagyi.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A 27 éves Ella Purnell számára a Fallout című sorozat jelentheti a nagy áttörést. Szurkolunk neki, mert ezt az arcot jó lenne minél többször a nagy vásznon látni. A héten debütált posztapokaliptikus sci-fi-sorozat apropóján megnéztük, ki is ez az igéző lány, akiért most nyolc epizódon keresztül aggódhatunk.
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Ha az élet olyan egyszerű lenne, mint a romantikus filmekben, mindannyiunknak az lenne a legnagyobb problémája, hogy milyen színű legyen a marcipán bevonat az esküvői tortánkon. Sajnos – vagy szerencsére – azonban az élet nagy dolgai kevésbé egyértelműek, mint a mozikban, éppen ezért bizonyos helyzetek megoldását nem is érdemes a hollywoodi produkciókban látott fordulatoktól várni.
Bien
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A héten végre bekerült a Prime Video kínálatába a videojátékos alapanyagból készült Fallout című sorozat első évadának összes epizódja. Teszünk mellé még tíz remek nagyjátékfilmet hasonló témában, hogy legyen mitől rettegni.
Player.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás A Kúria jogerős, másodfokú ítélete szerint az Elkxrtuk című mozifilm forgalmazója, a Mega Film Kiadó Kft. nem követett el jogsértést Hann Endre jó hírnévhez fűződő személyiségi jogaival kapcsolatban.
Blikk.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Szórakozás A hazai igazságszolgáltatás legfelső fokán mondta ki a bíróság, hogy az Elkxrtuk című mozifilm forgalmazója, a Mega Film Kiadó Kft. nem követett el jogsértést Hann Endre jó hírnévhez fűződő személyiségi jogaival kapcsolatban.
HVG
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Általában nem örülünk annak, ha amerikai stúdiók néhány évvel korábban bemutatott európai filmeknek csinálnak remake-et, mert ilyenkor a legritkább esetben fogyasztható a végeredmény. A Szádra ne vedd című mozi esetében megszavazzuk a bizalmat.
Player.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Egész estés mozi az egyik legelőkelőbb sportágnak
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Szórakozás Ismét kimondta a bíróság, hogy az Elk*rtuk című mozifilm készítői nem sértették meg a Hann Endre jogait.
Magyar Nemzet
Forrás: https://femina.hu/ Életmód A mai napon érkezik a mozikba a Back to Black című amerikai életrajzi film, amely Amy Winehouse életét dolgozza fel.
Femina
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Egyelőre teljes a titoktartás a november végén érkező film körül. Sem a forgalmazó, sem a zenész menedzsmentje nem árult el semmit a produkcióról.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Az idei mozis bemutatók között egy titokzatos Azahriah-film is feltűnt, amiről mostanáig hallani sem lehetett. A címe Mi vagyunk Azahriah, és a Filmforgalmazok.hu oldalon közzétett hazai mozis bemutatók friss táblázatában szúrták ki.
Blikk.hu
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Az énekes menedzsmentje és a filmforgalmazó sem árul el részleteket. The post Titokzatos Azahriah-film tűnt fel az idei mozis bemutatók között first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Az alkotást csak jövőre mutatják be, de a gyártó a költészet napjára, azaz József Attila születésének évfordulójára időzítette a Reménytelenül című film első előzetesét.
Player.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Távoli éjszakák Felmerültek olyan pletykák is, miszerint már idén megérkezik a tavalyi év egyik legnagyobb horrorsikerének a folytatása, de most maga a gyártó stúdió erősítette meg, hogy egy kicsit több éjjelt kell még átaludnunk ahhoz, hogy láthassuk.
IGN Hungary