Hírkategória - Német foci
Hírek a mai napon: 15 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Nem kell többet találgatni a német válogatott középpályás jövőjét illetően.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport 50-60 millió euróért mozdítható!
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Három jelölt lehet Tuchel helyére...
Fociclub
Forrás: https://bayernszektor.hu/ Sport A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján az Arsenal látogat az Allianz Arenába. Kell ennél izgalmasabb forgatókönyv? A Bayern München egygólos hátrányból fordítva, ám végül egy kései egyenlítést elszenvedve 2-2-es döntetlent játszott Londonban, az Arsenal elleni negyeddöntő első mérkőzésén, most pedig hazai pályán vívhatja ki azt, ami 2020 óta egyszer sem sikerült – a legjobb négy közé […]
BayernSzektor
Forrás: https://bayernszektor.hu/ Sport Aleksandar Pavlović a Bayern München hivatalos oldalának adott interjút. Májusban lesz csak 20 esztendős, de Aleks már most a csapat egyik legjobban teljesítő középpályása. Ebben a szezonban robbant be és maga mögött hagyva mandulagyulladását, újra nagy segítségére lehet szülővárosa klubjának. Habár az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-visszavágón csak a cserepadon számíthatunk rá, a Bayern médiastábja így […]
BayernSzektor
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport 78 évet élt...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Benjamin Sesko jelenleg az RB Leipzig együttesében futballozik. A 20 éves szlovén csatár ebben az idényben eddig 37 tétmeccsen jutott […] A Klubot válthat Orbánék gólerős csapattársa bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Szezon végén pedig távozhat...
Fociclub
Forrás: https://bayernszektor.hu/ Sport Az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágója előtt Thomas Tuchel és Harry Kane tartott sajtótájékoztatót a Bayern München sajtótermében. Ki más ülhetett volna a Bayern vezetőedzője mellett a szokásos meccs előtti sajtótájékoztatón, mint az Arsenal mindenkori történetének legrettegettebb ellenfele, Harry Kane. Az angol csatár a 2-2-es odavágón belőtt tizenegyesével már 15 gólnál jár az Ágyúsok elleni […]
BayernSzektor
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Rio Ferdinand szerint a Bayern München a hazai pálya előnyét kihasználva búcsúztatja az Arsenalt a Bajnokok Ligájából, sosem látott mélységekbe taszítva ezzel az ágyúsokat.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Egyre közelebb állnak egymáshoz a felek.
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Az negyeddöntők közül mind a négy meccsen jött a "mindkét csapat szerez gólt + 2.5 fölött" opció. Jön az ismétlés?
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Közel 40 százalékkal (!) fogadhatunk magasabb szorzón a két spanyol csapat továbbjutására a Tippmixpronak köszönhetően.
Hathárom
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Barcelona - PSG a nap slágermérkőzése...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A Madridnál van az előny, de Dortmundban képes lehet fordítani a Borussia.
Hathárom
Forrás: https://24.hu/ Sport A Werder Bremen elleni győzelmével öt fordulóval a Bundesliga vége előtt bebiztosította története első bajnoki címét a Bayer Leverkusen. Xabi Alonso kiemelkedő munkájának köszönhetően idén a Leverkusen több kupát nyerhet, mint története során eddig összesen – teheti mindezt veretlenül. The post Xabi Alonso oda vitte el a győztes kultúrát, ahonnan a legjobban hiányzott first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Szlovén és romániai magyar játékvezető dirigál a két keddig visszavágón.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A két fordulóval korábbi számhoz képest alig esett a történelmi Bayer-idény szorzója.
Hathárom
Forrás: https://player.hu/ Sport A Werder Bremen legyalulása után története során először lett bajnok a Leverkusen. Volt is öröm.
Player.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Jeremie Frimpong élő adásban hívta fel az Arsenal szurkolók figyelmét, hogy egyik korábbi kedvencük bajnok lett a Bundesligában.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A klub hivatalos közleményt adott ki az ügyről...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A Bayern München elnöke is gratulált az idei legyőzőnek...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Harry Kane trófea taszító erejét ő sem tudta legyőzni...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Az első bajnoki címet ünnepelték...
Fociclub
Forrás: https://444.hu/ Sport Öt fordulóval a bajnokság vége előtt még veretlenek.
444