Hírkategória - Nemzetközi szervezetek
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Mérgező vegyületeket találtak egy készletben. The post Egy köhögéscsillapító miatt ad ki figyelmeztetést a WHO first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Lengyelország kész atomfegyvert fogadni a területén, ha a szövetségesek úgy döntenek – mondta Andrzej Duda lengyel elnök egy lapinterjúban. Szerinte ugyanis Oroszország egyre nagyobb mértékben militarizálja a Lengyelországgal szomszédos országot, és atomfegyvert telepített Fehéroroszországba. A felvetésre szinte azonnal reagált Moszkva. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője azt mondta: Oroszország hadserege megteszi a szükséges biztonsági intézkedéseket, ha […] A GEOrgPOLITIKA – Varsó álma az atombombáról bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Külföld Putyin szóvivője úgy reagált, hogy Oroszország hadserege megteszi a szükséges biztonsági intézkedéseket, ha Lengyelországba atomfegyvereket telepítenek.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Megint gúnyolódik dollármédia a kormánypárti plakátokon. Szokásos módon igyekeznek hazugságnak, és relativizálni a plakátokon látható figurák által kínált jövőkép veszélyét. Pedig ebben semmi kétség nincs. A baloldal által kínált világ egyértelműen a következőkön nyugszik: háború, gender, migráció. Elég csak megnézni, mi történt a lengyeleknél a kormányváltást követően. Bár a baloldali zsoldosmédia, ezt nem szeretné láttatni […] A Az életünk a tét bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Mahmúd Abbász berágott az amerikai ENSZ vétóra. A A Palesztin Hatóság az amerikai kapcsolatok „átgondolásával” fenyegetőzik bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Európában és az észak-atlanti szövetségben egyfajta világháborús készülődés zajlik – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Szijjártó Péter hozzátette, az európai észak-atlanti vezetők jelentős része háborús pszichózisban szenved, úgy érzik, mintha háborúban állnának Oroszországgal. Mi úgy gondoljuk, hogy az, ami Ukrajnában zajlik, nem a mi háborúnk, ez a legnagyobb […] A Szijjártó Péter: az Európában és az észak-atlanti közösségben világháborús készülődés zajlik bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A Biztonsági Tanács 15 tagja közül 12 szavazott a palesztin állam mellett, Svájc és Nagy-Britannia tartózkodott. A Az Egyesült Államok megvétózta a palesztinok ENSZ-tagságát bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben. A főtitkár a NATO-Ukrajna Tanács virtuális egyeztetését követő sajtótájékoztatóján elmondta: a NATO arra a következtetésre jutott, hogy vannak olyan légvédelmi rendszerek, amelyeket Ukrajna rendelkezésére lehet bocsátani. A Patriot légvédelmi rendszereken kívül […] A A NATO-szövetségesek további légvédelmi rendszereket küldenek Ukrajnának bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Külföld Egy új finn törvénytervezet lehetővé tenné a határőrök számára, hogy megakadályozzák az Oroszországból érkező menedékkérők belépését. Ursula von der Leyen szerint Oroszország a régiót akarja destabilizálni.
444
Forrás: https://qubit.hu/ Külföld Arra nincs egyelőre bizonyíték, hogy a H5N1 vírus az emberek között is terjedne. Állatról emberre azonban terjed, és ezekben az esetekben igen nagy a halálozási arány.
Qubit
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az Egyesült Államok vétójával az ENSZ Biztonsági Tanács elutasította a palesztin államiság megadását csütörtökön. Az izraeli külügyminiszter üdvözölte a döntést, mert a palesztin állam elismerésének javaslata a zsidók ellen a holokauszt óta elkövetett legsúlyosabb mészárlás elkövetése után hat hónappal, a terrorizmus megjutalmazását jelentette szerinte.  A New York-i szavazáson az amerikai vétó mellett két tagállam tartózkodott, […] A Az USA vétózott, így nem lesz önálló állama a palesztinoknak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Magyarország egy új vasfüggöny nyugati oldalára kerülne, a határon pedig mindennaposak lennének az orosz provokációk. A kárpátaljai magyarok sem maradnának szülőföldjükön. Egy orosz megszállás akár tízmillió feletti ukrán menekülttel árasztaná el Európát.
Szeretlek MO
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A zsidó állam sem maradt adós a válasszal a nemzetközi sóhivatal bizottságának. A Súlyos vádakkal illette Izraelt az október 7-ét vizsgáló ENSZ-bizottság bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az ukrán elnök azzal vádolja szövetségeseit, hogy nem ugyanazzal a dinamikával és odaadással támogatják országát, mint Izraelt. Zelenszkij szerint az európai országoknak Ukrajna légterét is olyan hatékonyan kellene megvédeniük, mint ahogy ezt a szombat éjszakai iráni dróntámadás alatt tették. Zelenszkij most egy erről szóló konferenciát akar szervezni, ahol az őt támogató NATO-államok beavatkozását akarja kicsikarni. […] A GEOrgPOLITIKA – Zelenszkij legújabb követelése bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A miniszterelnök videójában bejelentette, hogy kedden Brüsszelbe utazik, ahol az európai vezetőkkel áttekintik a kialakult háborús helyezetet.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az a kilátás a Gázai övezet lakosai számára, hogy az izraeli hadsereg offenzívája elől tömegesen Egyiptomba kell menekülniük, egyrészt “kegyetlen dilemma” elé állítaná őket, másrészt végleg lehetetlenné tenné az izraeli-palesztin konfliktus megoldását – jelentette ki pénteken az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) vezetője. Filippo Grandi közölte: “határozottan meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy elkerüljük a […] A Menekültügyi ENSZ-főbiztos: súlyos konfliktust okozna a gázaiak tömeges menekülése Egyiptomba bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Külföld A brit védelmi miniszter szerint nagy áttörést jelentene az új lézerrendszer a frontokon.
444
Forrás: https://444.hu/ Belföld A Nyugati téren cenzúrázatlanul hallgathattuk meg Toroczkai Lászlót a párt budapesti vízióiról és a WHO-diktatúráról. Ott volt még a párt főpolgármester-jelöltje, aki visszavenné a külföldiektől a fővárost és visszaengedné az autókat a Lánchídra.
444
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Valószínűleg megkapja Ukrajna a DragonFire nevű légvédelmi lézerfegyvert, a technikai eszköz azonban 2027-re lesz csak harcképes – mondta Grant Shapps brit védelmi miniszter az Independent cikke szerint.
Portfolio
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld Az állásfoglalásban sürgették a tagállamokat, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2022-es iránymutatásainak megfelelően teljes mértékben dekriminalizálják az abortuszt. Az abortuszhoz ... ...
Napi.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A nyugat-balkáni országok minél előbbi felvétele az Európai Uniónak is érdeke, ezért is elfogadhatatlan az integrációs folyamat lassúsága, amely az egész bővítési politika hitelességét aláássa – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten. A minisztérium közleménye szerint a tárcavezető a Maida Gorcevic európai ügyekért felelős montenegrói miniszterrel közösen megtartott sajtóértekezletén hangsúlyozta, hogy az […] A Szijjártó Péter: a nyugat-balkáni EU-csatlakozási folyamat lassúsága az egész bővítéspolitika hitelét aláássa (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld A katonák küldését kizárja a NATO – mégis katonákat küldene Ukrajnába a szövetség.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Sulyok Tamás köztársasági elnök a Vilniusban tartott Három Tenger Kezdeményezés csúcstalálkozón kifejezte Magyarországnak azt a korábbi szándékát és célját, hogy a közép-európai országok közötti politikai, gazdasági, infrastrukturális kapcsolatokat megerősítve, a közös együttműködés révén magasabb szintre emeljék a régió versenyképességét és gazdasági érdekérvényesítő erejét Európában és a világban – közölte a Sándor-palota csütörtökön az MTI-vel. Az […] A Volodimir Zelenszkijjel egyeztetett a magyar államfő (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://index.hu/ Külföld Az ENSZ 2023 végén fejezte be mali békefenntartó misszióját.
Index
Forrás: https://g7.hu/ Külföld A biciklizés aránya már nem nő a fővárosban, és a budapesti infrastruktúra sok összehasonlításban le van maradva, még régiós szinten is. The post Nem látszik, hogy ellenzéki vezetés alatt dübörögne a budapesti kerékpáros fejlesztés first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően.
G7.hu