Hírkategória - Netflix
Hírek a mai napon: 4 db
Forrás: http://danger Szórakozás A Birodalom visszavág, de a hét mesterlövész is Megérkezett Zack Snyder "Star Warsának", a Rebel Moon második része, ami ismét bizonyítja, hogy a rendező ért a film nyelvén, de a takarékosság még mindig nem az erénye. Na de tanult az első felvonás egyéb hibáiból? Kritikánkban kivesézzük.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Az akcióorgia nem elég? Mától elérhető a Netflixen a Rebel Moon folytatása, A sebejtő, amiben Zack Snyder folytatja a karácsonykor elkezdett epikus űroperát. A rendező nem titkolja, hogy további filmeket tervez, kérdés, hogy ezekre lesz-e igény.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Az elemzői várakozásokat háromszorosan múlták felül Egy-két éve elkezdtek a Netflix hanyatlásáról beszélni, az azóta eltelt időszakban azonban a streamingóriás összekapta magát, és magabiztosan őrzi a piacvezető pozícióját.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás A cég profitja az idei év első három hónapjában ugrásszerűen megnőtt, részben a jelszómegosztás visszaszorításának köszönhetően. The post Bejött a szigor a Netflixnek, újra jönnek az előfizetők first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás A kezdet és a vég Végre elindult a Vaják S4 forgatása, amelyről kaptunk egy hivatalos videót, ugyanakkor jött a sokak számára bizonyára szomorú hír, hogy az ötödik évad után nem lesz több.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Nagyban gondolkodik most is Zack Snyder a karácsonykor bemutatott A tűz gyermekével egyszerre forgatta le a Rebel Moon holnap érkező folytatását, A sebejtőt, és már a harmadik rész története is körvonalazódott a fejében, de nem állna meg egy trilógiánál.
IGN Hungary
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Gabriel García Márquez világhírű regényéből, a Száz év magányból 50 milliónál is több példányt adtak el, eddig 46 nyelvre fordították le. Az író az életében nem támogatta, hogy film készüljön belőle. Halála után 5 évvel, 2019-ben viszont a Netflix megszerezte a jogokat és 16 részes sorozat formájában köszön majd vissza a Buendía család hét generációs története. Ami talán biztató, hogy csupa Latin-Amerikai alkotó vett részt a produkció megvalósításában. Előzeteske van, de premierdátum még nincs.
Hetedik Sor
Forrás: https://24.hu/ Tudomány A felvétel a Csendes-óceánon fekvő Kókusz-sziget közelében készült. The post Hátborzongató videón, ahogy több száz pörölycápa gyülekezik first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás 10 perc vagy 50 perc? Rob Schneider tavaly egy republikánus eseményen lépett fel, és állítólag annyira sértő poénokat nyomatott, hogy kicsivel több mint 10 perc után letessékelték a színpadról.
IGN Hungary
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. Néha muszáj olyasmit is ajánlani, amit mi biztosan nem nézünk meg. Ha imádod a tukkó, de látványos akció-sci-fiket, eljött a te időd.
Player.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Hogy ez előbb senkinek sem jutott az eszébe! Alakul a Wednesday második évadának a szereplőgárdája: újabban Steve Buscemi csatlakozott hozzá, és az is kiderülhetett, kit fog eljátszani a színészveterán.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Egy flúgos nő akaszkodik rá egy jóképű komikusra – helyzetkomikumot, nem túl polkorrekt humort várnánk papíron egy ilyen alaphelyzettől. A Szarvasbébi középszerű standupnak indul, végtelenül nyomasztó önterápia lesz belőle. The post A férfiakat is zaklatják, csak senki sem beszél róla first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Bővülő világ Zack Snyder már korábban is beszélt arról, hogy nem szeretné két rész után parlagon hagyni frissen megteremtett sci-fi-franchise-át...
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Néznivaló a hidegfrontra A héten hidegfront vet véget a korai nyárnak, úgyhogy be fogunk húzódni a nappaliba. Na de mit nézzünk? Összeszedtünk pár filmet és sorozatot, amelyek a héten debütálnak a hazai streamingszolgáltatók kínálatában.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás A Sandman mélypontja Adam Sandler tud, ha akar, de sok alpári filmje van, amelyeket a kritikusok a pöcegödör szintjén ítélnek meg. Na de melyik a legrosszabb? Ennek járunk utána.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Az Interjú a herceggel akár A korona soha el nem készülő újabb évadába is beférne, és ott talán jobban is működne. Kritika. The post András herceg csupasz fenékkel jön rá, hogy mekkorát hibázott first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Vajon kié a legtökéletesebb test? Erre kereste a választ a Netflix legújabb valóságshow-ja, amelyben 100 elképesztő fittséggel rendelkező versenyző kortól, nemtől és rassztól függetlenül megmérkőzött egymással egészen addig, amíg már csak egyetlen egy ember maradt talpon. The post Tökéletes fizikum nem létezik! Vagy mégis? A Netflix legújabb valóságshow-ja erre kereste a választ és meg is találta first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Új, netflixes sorozat készült A tehetséges Mr. Ripley-ből, amiből megtanulhatjuk, milyen vesződséges is megölni valakit, és megszabadulni a hullától. Na, de mi köze van Tom Ripley-nek az influenszerekhez? Kritika. The post Varázslatos kéjutazásra hív Olaszországba egy tehetséges sorozatgyilkos first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Mit lehet elmondani az Interjú a herceggel-ről? Spoiler nélkül nem sok mindent, az biztos. Bár egy annyira friss esemény nyomán készült a Netflix legújabb filmje, hogy szerintem sokak már a film elején tudják mi lesz a vége.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az egyik sorozat egy főzőműsor lesz Sussex hercegnőjével. The post Meghan Markle főzőműsort készít a Netflixre first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Két újabb Netflix-dokumentumfilmet készít a hercegi pár. The post Harry herceg és Meghan Markle mindenkit bevezet a lovaspóló világába first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://cosmopolitan.hu/ Életmód Hatalmas bejelentést tett Meghan Markle, visszatér a Netflixre, és rögtön két új műsrorral! 
Cosmopolitan
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Hallottál már az imposztor-szindrómáról? Elképzelted valaha, hogy milyen lehet benne ragadni egy életre? Erről szól a Netflix új pszichothriller sorozata, a Ripley, ami egyben a fim noir legújabb gyöngyszeme szépséges képekkel, lassú építkezéssel és elképesztő színészi játékkal.
Hetedik Sor
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás Rémálmaink lettek az új horrorsorozattól.
Index
Forrás: https://cosmopolitan.hu/ Életmód Ez a koreai sorozat minden rekordot megdöntött a Netflixen, imádják az emberek.
Cosmopolitan