Hírkategória - NFC South
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A nagy győzelem után tőlük volt hangos az öltöző.
Sport365
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Nem csak tréningen gabalyodott össze Bündchen és edzője?
BorsOnline
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Sport Gisele Bündchen roppant nehéz időszakon van túl: a híresség több mint 10 együtt töltött év után elvált férjétől, majd újra kellett terveznie az egész életét, immáron egyedülálló édesanyaként.
Femcafe
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Sport A Bridgerton család cserfesebb kiadásban.
GameStar
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Shaq Barrett már nem az észak-amerikai amerikaifutball-ligában szereplő Tampa Bay Buccaneers játékosa.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Habár már pályafutása vége felé közeledik, csak a Tampa Bayben tudja elképzelni a jövőjét a 34 éves linebacker.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Hiába immár háromszoros Super Bowl-győztes, nem tartja magát az NFL legendájához hasonlónak a Kansas City Chiefs QB-je.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport A magyar Tom Brady nem követte el példaképe hibáját.
120 Yard
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A Tampa Bay Buccaneers elkapója 25-30 millió dollár között kereshet 2024-ben, amennyiben aláírja új szerződését.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Brian Callahan és Bill Callahan mostantól együtt dolgozik a Tennessee Titans sikeréért, míg a Tampa Bay Buccaneers magához csábítaná Liam Coent.
Sport365
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Lejátszottáka rájátszás első, ún. wild card körének utolsó két mérkőzését a profi amerikaifutball-ligában (NFL). A Buffalo Bills az időjárási körülmények miatt elhalasztott meccsen gyűrte le a Pittsburgh Steelerst, míg a Tampa Bay Buccaneers magabiztos játékkal küldte haza a tavalyi Super Bowl vesztesét, a Philadelphia Eaglest. 
Nemzeti Sport
Forrás: https://24.hu/ Sport Tom Brady 2020-as távozása után ezúttal minden idők legeredményesebb edzője is lelép. The post Újabb pótolhatatlan veszteség érte a New England Patriots csapatát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Bill Belichick és a New England Patriots neve szinte egybeforrt a hosszú évek alatt.
Origo
Forrás: https://index.hu/ Sport Playoffban a Buccaneers is, ráfázott a Jaguars.
120 Yard
Forrás: https://index.hu/ Sport A barátai húzták keresztül a számításait.
120 Yard
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Ahogyan azt sejteni lehetett, megszületett a hivatalos bejelentés...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A harmadik MNF keretén belül ezúttal a Buccaneers és az Eagles néz farkasszemet egymással.
Hathárom
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Kevesen gondolnák, de a brazil szupermodell nehéz időszakon ment keresztül mielőtt elvált Tom Bradytől. Gisele Bündchen ma már jobban érzi magát.
BorsOnline
Forrás: https://femina.hu/ Sport Irina Shayk házasságra vágyik, de nem Tom Bradyvel állna az oltár elé.
Femina
Forrás: https://index.hu/ Sport
Index
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Tom Brady és a Birmingham City szerződtetné az angol ikont...
Fociclub
Forrás: https://femina.hu/ Sport Kiderült, mi Tom Brady véleménye Bradley Cooper és Irina Shayk viszonyáról.
Femina
Forrás: https://index.hu/ Sport
Index
Forrás: https://nlc.hu/ Sport Tom Brady felesége, Gisele Bündchen fontos dologra jött rá válása során. The post „Nehéz idők” – Gisele Bündchen elmondta, hogyan vált el Tom Bradytől first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://index.hu/ Sport Ráadásul még a csapata is nyert.
Index