Hírkategória - NFL
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Sport Tragédia rázta meg az amerikaifutball világát. The post Egy héttel az NFL draftja előtt meghalt az egyik legnagyobb ígéret first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld 76 éves korában meghalt O. J. Simpson, akit a büntetőbíróság ártatlannak talált az évszázad perében, de a kettős gyilkosság gyanújának árnyékát sohasem tudta lemosni magáról. The post Bandatagból NFL-sztár, színész, gyilkos, majd betörő – portré O. J. Simpsonról first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://168.hu/ Külföld Az egykori NFL-játékos és színész 76 éves volt. O.J. Simpson rákos beteg volt. 
168
Forrás: https://sport365.hu/ Sport O.J. Simpson, az egykor ünnepelt amerikai-futball sztár és színész 76 éves korában, prosztata rák következtébe elhunyt, adta hírül család.
Sport365
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Sport Az egykori NFL-játékost februárban prosztatarákkal diagnosztizálták, azóta pedig kemoterápiával kezelték. O.J. Sinpson neve persze a gyilkossági ügye miatt lett igazán világhírű.
Femcafe
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Az egykori NFL-sztár 76 éves volt, rákkal küzdött.
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarhang.org/ Külföld 76 éves volt az NFL korábbi sztárja, akit a kilencvenes években volt felesége megölésével is megvádoltak.
Magyar Hang
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Egykor ünnepelt NFL-sztár volt, a 90-es évek óta azonban mindenki azt találgatja, ő ölte-e meg Nicole Brown Simpsont és barátját, Ron Goldmant. The post 76 évesen elhunyt minden idők egyik leghírhedtebb alakja, O.J. Simpson first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld Az NFL korábbi sztárja 76 éves volt.  (Külföld)
Népszava
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A Kansas City Chiefs Super Bowl-győztes játékosa a baleset után elhagyta a helyszínt.
Origo
Forrás: https://telex.hu/ Sport A dél-afrikai Kaizer Chiefs 24 éves játékosa, Luke Fleurs a kórházban belehalt a sérüléseibe.
telex
Forrás: https://index.hu/ Sport Az előzetes információk nem utalnak gyilkosságra.
120 Yard
Forrás: https://24.hu/ Sport Vontae Davis csupán 35 éves volt. The post Nagymamája holtan talált rá az egykori NFL-játékosra first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Sport Az NFL-titánt strandolás közben kapták le barátnőjével, Taylor Swifttel, és rögtön beindul a fikázás. A 34 éves Travis Kelce nemcsak…
GameStar
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Ráadásul a bajnokcsapatnál kap lehetőséget.
Origo
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Nem csak tréningen gabalyodott össze Bündchen és edzője?
BorsOnline
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A Sporting Kansas City magyar támadója két gólpasszt is kiosztott.
Magyar Nemzet
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az amerikai profi labdarúgóligában (az MLS-ben) a Sporting Kansas City a Los Angeles Galaxy csapatát fogadta. A hazaiaknak remekül sikerült […] A Sallói remekelt, de a második félidőben jött a feketeleves bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Sallói Dániel két gól előkészítésében vállalt szerepet az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján, de csapata, a Sporting Kansas City 2-0-s vezetésről 3-2-re kikapott otthon a Los Angeles Galaxytól.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A kétgólos vezetés sem volt elég a pontszerzéshez...
Fociclub
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Sport Gisele Bündchen roppant nehéz időszakon van túl: a híresség több mint 10 együtt töltött év után elvált férjétől, majd újra kellett terveznie az egész életét, immáron egyedülálló édesanyaként.
Femcafe
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A Bayern München 30 éves játékosa azt is elárulta, melyik poszton képzeli el magát.
Origo
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Kijelölték a találkozó időpontját és helyszínét is...
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az NFL-ben szereplő Chicago Bears elcserélte eddigi kezdőirányítóját, Justin Fields-t a Pittsburgh Steelers csapatához, méghozzá egy kondicionális 6. körös, 2025-ben érvényes draftválasztási lehetőségért, amely Fields játékidejétől függően 4. körös választássá változhat.
Sport365
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Sport A Bridgerton család cserfesebb kiadásban.
GameStar