Hírkategória - Női foci
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://telex.hu/ Sport A 62 éves edző volt a csapat első külföldi szakvezetője. Kratz 2021 áprilisa óta irányította a női csapat munkáját.
telex
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A női NB I 15. fordulójában Üllőn nyert a listavezető Ferencváros, hetet rúgott Budaörsön a Győri ETO. A góllövőlistát vezető […] A Nem hibáztak az élmezőny csapatai, nyert az FTC, gálázott az ETO bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://444.hu/ Sport Margret Kratz volt a női válogatott első külföldi szakvezetője, aki elmondása szerint egyre nehezebb szakmai kihívásokkal szembesült.
444
Forrás: https://hvg.hu/ Sport Margret Kratz volt a női válogatott első külföldi szakvezetője, utódjáról hamarosan dönt az MLSZ elnöksége.
HVG
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Sport A korábbi válogatott labdarúgó - Marozsán Dzsenifer és Nadine Kessler korábbi edzője - 2021 áprilisa óta irányította a női együttes munkáját.
Hír TV
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Közel három évig vezette a nemzeti csapatot...
Fociclub
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Közös megegyezéssel elköszön Margret Kratz, a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
Infostart
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A női NB I szombati játéknapján a Puskás Akadémia 5-0-ra verte a Fehérvár FC-t. A felcsútiak a 23. percben már […] A A kiütéses vereség után még nehezebbé vált a fehérváriak helyzete bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Bizarr ok miatt csúszott a londoni rangadó.
Player.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A jó kezdés ellenére nem sikerült a selejtezőtorna...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A házigazdák legyőzésével kezdte a szerbiai nemzetközi tornát a magyar női futsalválogatott. Kiütéses győzelemmel kezdett a női válogatott a szerbiai […] A Újabb mesterhármas, a szlovákok sem bírtak a női válogatottal bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A FIFA legfrissebb világranglistájából kiderül, hogy Magyarország a 43. pozíciót foglalja el. Ez két hely rontást jelent a legutóbbi rangsorhoz […] A Női foci: megvan, hányadik helyen áll a magyar válogatott a világranglistán bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A magyar női U17-es válogatott hétfőn Horvátországgal vívott Eb-selejtezőt. A meccs a komoly esőzés miatt némi csúszással kezdődött. Az összecsapáson […] A Eb-selejtező: egy gól döntött a magyar válogatott meccsén bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A női NB I 14. fordulójában a Diósgyőr gólhátrányból fordítva simán nyert a Szekszárd ellen, Nagy Panna kétszer is eredményes […] A Két gyors gól eldöntötte a forduló rangadóját, az FTC sem hibázott bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az Eb-selejtező sorozat A ligájában szereplő magyar női U17-es válogatott Belgium ellen lépett pályára a Horvátországban rendezett selejtező torna pénteki […] A A magyar válogatott Belgium legyőzésével kezdte az Eb-selejtező tornát bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Az azeriekkel kezdi és a törökök ellen zárja a selejtezőket a magyar válogatott...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Kijelölték a keretet...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A női Magyar Kupában a legjobb négy közé kerülés volt a tét a szerdai játéknapon. A női NB I top […] A Kiütéses győzelmek a női Magyar Kupa negyeddöntőjében bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Elkészült a sorsolás...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az MLSZ az X-en számolt be arról, hogy a magyar női labdarúgó-válogatott Svájccal, Törökországgal és Azerbajdzsánnal került azonos Eb-selejtezős csoportba. […] A Eb-selejtező: ellenfeleket kapott a magyar válogatott bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Még szorosabb lett az élmezőny...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A női NB I első tavaszi fordulójában az MTK pontot szerzett a listavezető Ferencváros otthonában, Nagy Viktória korai vezetőgóljára a […] A Nem bírt az MTK-val az FTC, nyert az ETO a tavaszi nyitányon bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Kaján Zsanett óriási gólt szerzett a Nemzetek Ligájában Belgium ellen.
Mandiner
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Jól kezdte a mérkőzést a magyar női labdarúgó-válogatott, de ismét 5-1-es vereséget szenvedett a belgáktól a Nemzetek Ligája osztályozós párharcának keddi visszavágóján, így a következő kiírásban is a B divízióban szerepel majd.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Szögletgóllal vezetett Margret Kratz csapata...
Fociclub