Hírkategória - Novak Djokovic
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A világranglista első és második helyezettje, azaz Novak Djokovic és Jannik Sinner sem jutott be a monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna döntőjébe.
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Csütörtökön az egyik legizgalmasabb meccset Novak Djokovics és Lorenzo Musetti vívhatja a monte-carlói salakon.
Hathárom
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Rafael Nadal után Carlos Alcaraz is visszalépett a monte-carlói versenytől.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Évek óta nem tud jól teljesíteni Monte-Carlóban Djokovics, az idei sem lesz kivétel?
Hathárom
Forrás: https://index.hu/ Sport Újabb mérföldkőhöz érkezett a szerb klasszis pályafutása.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport És tovább javítja még. The post Novak Djokovic két nappal megdöntötte Roger Federer rekordját first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A horvát Goran Ivanisevic után a korábbi tenisz páros világelső Nenad Zimonjic segíti az egyesben ranglistavezető Novak Djokovic edzéseit.
Infostart
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Szerb sztárt váratlanul hagyta ott Goran Ivanisevic, akinek máris megvan az utódja.
Origo
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A horvát szakember felidézte azt is, amikor a szerb teniszezőt közellenségként tartották számon.
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A horvát szakember szerint a szerb teniszlegenda már megtalálta az utódját.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Márciusban szakított korábbi sikeredzőjével a szerb sztár.
Origo
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Ekler Luca lehet az első magyar, aki megkapja a sportolók Oscar-díjának is nevezett Laureus-díjat.
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A 25 éves magyar teniszező hétfőn már a 38. lesz a világranglistán.
Magyar Nemzet
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Amikor nagy a tét, rendre remekel a magyar teniszező.
BorsOnline
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A világelső teniszező idén hullámvölgybe került, mégis váratlan, hogy a 12 Grand-Slam-trófeához segítő trénere talpára kötött útilaput. A szerb indokolta a váltást. Mutatjuk!
Mandiner
Forrás: https://24.hu/ Sport 2018 óta dolgoztak együtt Goran Ivaniseviccsel. The post Djokovic szakított az edzőjével first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Már nem Goran Ivanisevic irányítja a férfi tenisz-világranglistát vezető Novak Djokovic felkészülését.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport Jelenleg Belgrádban készül a világranglista első helyezettje.
Index
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A szerb teniszező 12 Grand Slam-tornagyőzelmet szerzett Goran Ivanisevic irányítása alatt.
Origo
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Sport Sok meglepetés volt a Indian Wells-i keménypályás tenisztornán, ahol Novak Djokovics idő előtt kiesett, míg a másik világsztárra méhek támadtak.
Femcafe
Forrás: https://index.hu/ Sport Elmondása szerint egyensúlyt szeretne tartani magánélet és munka között, ezért döntött így.
Index
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Tud-e a Fidesz megúszós kampányt folytatni? Miért nincs Békemenet? Miért néz ki Magyar Péter messiásnak, még ha nem is az? Miért Karácsony Gergely a Fidesz Novak Djokovicsa? És miről szól a Kutyapárt válsága? Választási podcastunk évadnyitójában felkészültünk március 15-re és a kampánynyitányra.
HVG
Forrás: https://index.hu/ Sport Kialakult az Indian Wells-i szupertorna negyeddöntős mezőnye.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A szerb teniszcsillag még sohasem kapott ki ennyire alacsonyan jegyzett ellenféltől Masters- vagy Grand Slam-tornán.
Mandiner
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A világelső teniszezőt a világranglista 123. helyezettje búcsúztatta Indian Wellsben.
Origo