Hírkategória - Nyugat-Európa
Hírek a mai napon: 5 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az AfD EP-listájának első két helyén olyan politikusok szerepelnek, akikkel kapcsolatban felvetődött, hogy tevékenységüket Moszkva finanszírozza. Megrengethetik-e a folyamatos botrányok az egyre erősödő német szélsőjobbot? The post Botrányok sora nehezíti, hogy az egyre erősödő német szélsőjobb hatalmas sikert arasson a közelgő választásokon first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Őrizetbe vették az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű párt európai parlamenti (EP-) listavezetőjének egy munkatársát, akit azzal gyanúsítanak, hogy Kína javára kémkedett Németországban – jelentette be a német ügyészség kedden. Az ügyészségi közleményben Jian G.-ként azonosított férfit azzal vádolják, hogy az Európai Parlamentben folytatott tárgyalásokról információkat osztott meg a kínai hírszerzéssel, illetve Németországban tartózkodó kínai ellenzékiekről […] A Kínának kémkedhetett az AfD EP-listavezetőjének egy munkatársa Németországban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Németországban egy ősi sírt találtak a régészek, amelybe olyan férfit temettek, akiről azt hitték, élőhalottként térhet vissza. The post Így védekeztek a zombik ellen több ezer éve first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://agroforum.hu/ Külföld Akár -5 fokos éjszakai fagyokkal is számolniuk kell a német gazdáknak, akik aligha számítottak a szibériai fagyos légtömegek betörésére, amely komolyan veszélyezteti az idei terméseket. The post Havazik: totális kárt szenvedhet a német mezőgazdaság appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A hústermékek adójának emelésével akarja elérni a német kormány, hogy kevesebb húst egyenek az emberek és egyúttal növeljék az állatok jólétét. A gazdák természetesen tiltakoznak a rendelet ellen, hiszen újra az ő megélhetésükön csattan az ostor. A gyümölcsök és zöldséget adóját ellenben nullára vinnék le az egészség jegyében. A hústermékek adójának 7-ről 19 százalékra való […] A A húsok adójának drasztikus emelésével vennék el a németek kedvét az állatok fogyasztásától bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Frank-Walter Steinmeier német államfő a török vendégmunkások hozzájárulását méltatta Németország gazdasági jólétéhez hétfőn Isztambulban, háromnapos törökországi látogatása kezdőnapján. Ma Németországban majdnem hárommillió török gyökerekkel rendelkező ember él, akik “társadalmunkat formázzák, illetve alakítják” – hívta fel a figyelmet a német államfő. Hozzájárultak országunk felépítéséhez, erőssé tették és társadalmunk szívéhez tartoznak -fogalmazott Steinmeier, aki a Sirkeci pályaudvaron […] A A német államfő a török vendégmunkások hozzájárulását méltatta Németország jólétéhez bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Külföld A négy német állampolgár fehér rózsát helyezett el az ausztriai ház előtt, majd fotózkodtak is.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld A német hadihajókon alkalmazott technologiáról gyűjtöttek adatokat. The post A kínai titkosszolgálatnak dolgozó kémeket vettek őrizetbe Németországban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Rishi Sunak brit miniszterelnök szerint nem lehet tovább késleltetni a Nagy-Britanniába illegális módon érkező menedékkérők ruandai áttelepítési tervének végrehajtását. Sunak a Downing Streeten tartott indulatos hangvételű hétfői sajtótájékoztatóján – a tervet megalapozó törvénytervezet hónapok óta húzódó parlamenti vitájára utalva – úgy fogalmazott, hogy “ami sok, az sok”. Kijelentette: a parlament két kamarája, az alsóház és […] A A brit miniszterelnöknek elege van a ruandai áttelepítési terv késleltetéséből bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld A német autópályán törték össze a ritka és annál drágább Ferrari F40 egyik példányát. Az anyagi kár jelentős. The post A kereskedés dolgozója zúzta le az egymilliárdos Ferrarit first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Eddig még nem született ilyen ítélet. Az AI segítségével egyre többen generálnak valóságosnak tűnő, gyermekbántalmazást ábrázoló képeket.
Szeretlek MO
Forrás: https://agroforum.hu/ Külföld A Német Raiffeisen Szövetség (DRV) 2024-re vonatkozó második betakarítási becslésében 41,2 millió tonna gabona és 3,9 millió tonna repce betakarításával számol a szövetkezet. The post Aggódhatnak a németek, kisebb lesz a 2024-es termés appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld A lengyel férfi Nagy-Britanniában élt családjával, saját magára hívta ki a hatóságokat. Ők azonban nem találták sürgősnek az esetet, ezután történt a tragédia. Az ügyben kivizsgálás indult.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Többen is úgy vélik, hogy övék minden idők legrosszabb parkolása. Igazuk van? The post Nehéz lesz elfelejteni az idős házaspár parkolását first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Gideon Falternek azt mondták, hogy jelenléte "békétlenséget" okozhat a palesztinbarát tüntetésen. A London: Letartóztatással fenyegetettek meg egy békésen sétáló kipás zsidót bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Ausztria hoteleiben megtalálhatják számításukat az osztrák munka végzését vállaló magyar nők. The post Magyar nőként könnyen dolgozhatsz most Ausztriában, havi 700 ezerért first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Ma ismét sikerült összehozunk egy Magyar Péter-mentes beszélgetést, ami főleg annak köszönhető, hogy a németek újra… mondjuk úgy, hogy megváltoztak. A tudomány számára eddig ismeretlen okból ez a nép földöntúli vonzalmat érez a totalitárius ideológiák felé, ami gyakran szigorú törvényekben és jól felismerhető szimbólumokban mutatkozik meg. Ez most sem történt másképp. A választott ideológia ezúttal […] A ÖRÖMHÍR! A német gyerekek ismét perelhetik a szüleiket bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az új ukrán mozgósítási törvény értelmében nemcsak 27-ről 25 évre csökkentették a frontszolgálatra behívhatók életkorát, de a börtönökben raboskodó elítélteket is beránthatják. Ez alól kivételt képeznek a gyilkosok, a szexuális bűncselekményt elkövetők, és akiket kémkedés vagy hazaárulás miatt ítéltek el. Nőkre még nem vonatkozik a mozgósítás, ők egyelőre önkéntesként jelentkezhetnek a hadseregbe. Ukrajna megpróbál az […] A GEOrgPOLITIKA – A börtönből a frontra bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://nb1.hu/ Külföld A DFB (Német labdarúgó-szövetség) hivatalos oldalán tudatta, hogy meghosszabbították Julian Nagelsmann szerződését. A német szövetségi kapitánnyal egészen a 2026-os világbajnokságig […] A Döntöttek a német válogatott szövetségi kapitányának sorsáról bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Fa- és cserjeültetésben vettek részt a Provident munkatársai, valamint az FTC futballistái és az U10-es utánpótlás csapat tagjai, hozzájárulva ezzel a Budakeszi Vadaspark növényállományának gyarapodásához. Mint ismert, 28 fordulót követően a Ferencváros vezeti az NB I-et. A Fradi előnye 14 pont a második helyen álló Pakssal szemben. Az éllovas szombaton a Kisvárdát fogadja. Amennyiben az […] A Dibusz Dénes a PS-nek: bárki ellen képesek vagyunk jó eredményt elérni, az EB-n sem lesz másként (Galériával!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Egy volt belbiztonsági tisztviselő letartóztatásával kezdődött, akit azzal vádolnak, hogy az FSZB számára kémkedett. Azóta egy további férfit is köröznek, akiről feltételezik, hogy Oroszországban van.
Szeretlek MO
Forrás: https://444.hu/ Külföld Az Abrams tankokra Németországban tanítják be az ukránokat, itt akart robbantani a Kreml Berlin szerint. Baerbock külügyminiszter behívatta az orosz nagykövetet.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld A barátságos Murau régió Ausztria zöld szívében, Stájerországban vár ránk, mindössze egy karnyújtásnyira hazánktól. Ez a vidék egész évben lenyűgöző élményeket kínál, különösen a melegebb hónapokban, amikor Stájerország az igazi arcát mutatja. Egy biztos: ezt a térséget receptre kellene felírni! The post Murau régió – mert jót tesz neked first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Átfogó klímavédelmi törvénycsomagra van szükség a német közlekedési miniszter szerint, mert az autózással már csak brutális intézkedések árán lehet szén-dioxid kibocsájtást csökkenteni. The post Autótilalmat lengetett be egy német miniszter first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból – közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán. A közlemény szerint erről azon a megbeszélésen esett szó, amelyet Ivan Vihivszkij, az ukrán országos rendőrfőnök Berlinben folytatott Holger Münch-hel, a német Szövetségi Bűnügyi Rendőrségi Hivatal elnökével. Az Oroszország háborús […] A Közel kétszáz Ukrajnából elhurcolt gyermeket találtak meg Németországban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok