Hírkategória - Ökölvívás
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A várva várt könnyűsúlyú profi ökölvívó párharc Devin Haney és Ryan Garcia között szenzációs mérkőzést, és talán némi meglepetésre Garcia-diadalt hozott.
Sport365
Forrás: https://player.hu/ Sport Ryan Garcia sokkolta a bokszvilágot, legyőzte a veretlen Devin Haneyt.
Player.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A 75 kilogrammban szereplő Mester Soma óriási hajrával megnyerte első mérkőzését, így bejutott a negyeddöntőbe a Belgrádban zajló ökölvívó Európa-bajnokság péntek versenynapján.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Deontay Wilder célozgat: a Zhilei Zhang meccse lehet az „utolsó tánca".
Sport365
Forrás: https://player.hu/ Sport Az óriási dumás Fury ezúttal sem fogta vissza magát.
Player.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fury úgy érzi, május 18-a lesz a koronázó pillanata, és az esélye, hogy bebizonyítsa, ő a történelem legnagyobb nehézsúlyú bajnoka.
Sport365
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Bucira fogják egymást verni Jake Paullal, a Netflix élőben fogja közvetíteni az egészet.
Mandiner
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Az 57 éves bokszlegenda idén nyáron lép újra ringbe.
Origo
Forrás: https://liner.hu/ Sport Jake Paul kezdi erősen kihúzni a gyufát, és sokak számára bohóckodás, amit művel, míg Mike Tyson nagyon keményen készül. The post Rocky-nak képzeli magát Mike Tyson fiatal ellenfele (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Sport Majka és Sebestyén Balázs után Ráskó Eszter végre várja a ringbe Molnár Áront, aki viszont benfenntes infóra hivatkozva inkább másvalakit ajánl a humoristának. The post Őt ajánlja Molnár Áron Ráskó Eszternek a ringbe maga helyett first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Sport Nehezen indult az év Erdei Zsolt számára. A profi ökölvívó világbajnok először a nyakában érzett fájdalmat, majd amikor az ujjai is zsibbadni kezdtek, azonnal orvoshoz fordult.
Blikk.hu
Forrás: https://telex.hu/ Sport Akilov Pylyp két éve él Hódmezővásárhelyen, a tavalyi ökölvívó vb-n már magyar színekben indult és lett ötödik. Nagyon szerette volna megnyerni a negyeddöntőt, mert érmesként a jutalmából házat vehetett volna a szüleinek, akik két szatyorral jöttek át a határon, miután megsemmisült mindenük a háborúban. Az első szó, amit megtanult magyarul, a jobbegyenes volt.
telex
Forrás: https://liner.hu/ Sport Lil Pump volt "az áldozat". The post Jake Paul egy rapper elpáholásával készül a Mike Tyson elleni összecsapásra first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport veszélyben az ökölvívás olimpiai helye
Origo
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Anthony Joshuának nincsenek kétségei afelől, ki nyeri a Mike Tyson és Jake Paul közötti mérkőzést.
Sport365
Forrás: https://totaldamage.hu/ Sport Mint azt korábban megírtuk, Iron Mike bejelentette, hogy a mérkőzése Jake Paul ellen július 20-án nem…
TotalDamage
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Sokak szerint ez volt Tyson csúcspontja, és ilyen brutális teljesítményt nyújtva könnyű megérteni, hogy miért.
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Szép szorzót lehet keresni Mike Tyson győzelmével, akit a 27 éves youtuber, Jake Paul hívott ki egy bokszmeccsre.
Hathárom
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fury legutóbbi, Francis Ngannou elleni mérkőzésén nem tudott maradandó teljesítményt nyújtani.
Sport365
Forrás: https://player.hu/ Sport Két részre oszlott a rajongók tábora Mike Tyson visszatérő meccse előtt. A korábbi világbajnok azoknak szólt oda, akik nem értik, miért tér vissza 58 évesen.
Player.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport A botrányhős ökölvívó nyáron visszatér a ringbe, gőzerővel készül a meccsre. The post Mike Tyson szerint sokan irigykednek rá, amiért közel a hatvanhoz is mindenki rá kíváncsi first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://totaldamage.hu/ Sport Mike Tyson (50-6) úgy gondolja, még a kora ellenére is megnyerhető a Jake Paul (9-1) elleni meccs. "Iron",…
TotalDamage
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A rajongók nem örülnek.
Sport365
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A NOB nem tud együttműködni a sportág orosz vezetésével, így beválthatja fenyegetését: a jelenlegi formájában nem lesz boksz a 2028-as olimpián.
Infostart
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Ki lesz a következő ellenfele?
Sport365