Hírkategória - SC Freiburg
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Izgalmas nyár elé néz a Freiburg támadója, egy jól sikerült Európa-bajnoki szereplés topszerződéssel kecsegtethet.
Mandiner
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bundesliga 29. fordulójában a tabella 9. helyén álló Freiburg a sereghajtó Darmstadtnál vendégszerepelt. Christian Streich a kezdőcsapatba nevezte Sallai […] A Sallaiék hozták a kötelezőt, a sereghajtó ellen nyert a Freiburg bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nem marasztalnák a kölcsön után...
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig magabiztos győzelmet aratott a Sallai Rolandot és Szalai Attilát foglalkoztató Freiburg otthonában a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A Lipcse a győzelmével beelőzte a Borussia Dortmundot és jelenleg a Bajnokok Ligáját érő 4. helyet foglalják el a tabellán...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Bundesliga 28. fordulójában a tabella 5. helyén álló RB Leipzig a 8. Freiburg otthonába látogatott. A hazaiaknál Sallai Roland […] A Simán nyerte a Lipcse a magyaros rangadót, Schäferék sem bírtak a Leverkusennel bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Gulácsi Péterék kiütéssel nyertek Sallai Rolandék ellen.
Origo
Forrás: https://nb1.hu/ Külföld Achilles-ín műtéten esik át Matthias Ginter, a Sallai Rolandot és Szalai Attilát is foglalkoztató Freiburg védője, aki így amellett, hogy […] A Nem lehet ott az Eb-n Sallai és Szalai világbajnok csapattársa bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A játékos Achilles-ínját kell megműteni.
Sport365
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Véget ért a német válogatott játékos szezonja.
Origo
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Zsinórban negyedik mérkőzésére sem talált legyőzőre a Bournemouth a Premier League-ben.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Cikksorozatunk első szereplője talán karrierje legjobb idényét futja...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Egy játékossal név szerint nem volt elégedett...
Fociclub
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A szövetségi kapitány a Koszovó elleni mérkőzés után Sallai Roland és Kerkez Milos állapotáról is beszélt.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Nem egyszerű feltörni Koszovó védelmét, egy-egy egyéni villanásnak döntő szerepe lehet. Íme a lehetséges gólszerzőink!
Hathárom
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Pénteken jelentette be új vezetőedzőjét a német élvonalban szereplő Freiburg.
Magyar Nemzet
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Freiburg megerősítette a korábbi német sajtóértesüléseket és bejelentette, hogy Julian Schuster lesz a magyar válogatott Sallai Rolandot és Szalai Attilát foglalkoztató Freiburg labdarúgócsapatának a vezetőedzője.
Infostart
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Sport A Freiburg megerősítette a korábbi német sajtóértesüléseket és bejelentette, hogy Julian Schuster lesz a magyar válogatott Sallai Rolandot és Szalai Attilát foglalkoztató Freiburg labdarúgócsapatának a vezetőedzője.
Hír TV
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Házon belül érkezik az utód.
Sport365
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A következő szezontól veszi át a német csapat irányítását a 38 éves szakember.
Origo
Forrás: https://nb1.hu/ Sport 12 év után távozik az SC Freiburg vezetőedzője, Christian Streich. A következő szezontól Julian Schuster irányítja majd a csapatot – […] A Friss diplomás újonc edző irányítja Sallai Rolandék csapatát – hivatalos bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Az viszont kérdéses, hogy a két magyar labdarúgó játszhat-e a szakember kezei alatt.
Index
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Hétfőn már jeleztük, hogy a szezon végén Christian Streich vezetőedző távozik a Freiburg éléről. Streich valóságos legendaként van számon tartva […] A Edzőváltás: megszólalt Sallai Roland és Szalai Attila sportigazgatója bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Egybehangzó német sajtóértesülések szerint Julian Schuster lesz a magyar válogatott Sallai Rolandot és Szalai Attilát foglalkoztató Freiburg labdarúgócsapatának a vezetőedzője.
Infostart
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Az SC Freiburg a klubon belül találta meg Christian Streich utódját.
Mandiner