Hírkategória - Sorozat
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Az egykori világbajnokot nem lepte meg a felkérés. The post Kokóról készítenek sorozatot A Király alkotói first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Április 15-én érkezik az HBO Maxra A szimpatizáns minisorozat, ami Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regényéből készült. A már Oscar-díjas Robert Downey Jr. vicces fizimiskákkal tűnik fel a humort sem nélkülöző kémthrillerben. A 7 részből hármat Park Chan-wook (Oldboy), egyet pedig Fernando Meirelles (Isten városa, A két pápa) dirigált.
Hetedik Sor
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Az ikonikus magyar sorozat egykori szereplője, Dósa Mátyás két közös fotót osztott meg az oldalán, amelyen kolleganőjével, Varga Izabellával szerepel. A képek között 18 év telt el. Hihetetlen, hogy hogyan változtak az évek során.
Blikk.hu
Forrás: https://168.hu/ Szórakozás Csomor Csilla a legtöbb tévénézőnek a Barátok köztből ismerős, de a színésznő most már civil állásban van. Magánéletéről is beszélt.
168
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Még mindig gyászol a Barátok közt egykori Berényi Zsuzsája.
Femina
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás A válás szélén állt Kinizsi Ottó és Deutsch Anita, ám a házaspár 22 éve tesz azért, hogy működjön a kapcsolatuk. A két színész még 2002-ben, a Barátok közt forgatása során szeretett egymásba, de a kapcsolatuk első időszaka nem alakult felhőtlenül, Anita ugyanis majdnem félrelépett.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Hosszú évek óta él boldog házasságban Deutsch Anita és Kinizsi Ottó. A szerelmesek a Barátok közt forgatása idején szerettek egymásba, akkoriban rengeteg támadást kaptak a köztük lévő korkülönbség miatt.
Blikk.hu
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Nem mutattak érdeklődést sem a sorozat, sem pedig a szüleik szakmája iránt. The post Deutsch Anita és Kinizsi Ottó próbálták megmutatni a lányaiknak a Barátok köztöt, de hallani sem akartak róla first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Csapó Virág és Kocsis Pál nyolc évvel ezelőtt döntött a vidékre költözés mellett. Megmutatták, hogyan zajlik egy reggel a tanyájukon.
Blikk.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Életmód 82 éves korában hétfőn hunyt el Fritz Wepper német színész, akinek legismertebb szerepe a Derrick sorozat Harry Klein nyomozója volt. A színészt három éve daganatos betegséggel diagnosztizálták.
Szeretlek MO
Forrás: https://femina.hu/ Életmód A két sorozatsztár egy igazi tanyán találta meg a boldogságot.
Femina
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Szabó Erika 2023 októberében adott életet a kisfiának. Most az Instán wellnessezés közben készült róla bikinis fotó.
Femina
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás
Index
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Még mi is meglepődtünk, de a 2022-es Batman az egyik legjobb denevéremberes mozi lett, melynek legérdekesebb gonosztevője, a felismerhetetlenre maszkírozott Colin Farrell által megformált Pingvin idén ősszel saját sorozatot kap.
Player.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Idén ősszel érkezik a Maxra a Robert Pattinson-féle Batman folytatása (spinoffja), a 8 epizódos Pingvin, ami kronológiailag közvetlenül Matt Reeves mozija után játszódik. A címszerepben ismét Colin Farrell-t maszkírozták felismerhetetlenné, de feltűnik még Mark Strong és Clancy Brown is.
Hetedik Sor
Forrás: http://danger Szórakozás Komplikáltak lesznek a dolgok A Stranger Things ötödik évadában bezárul a kör, valószínűleg erre utalnak az alkotók az új forgatási fotóval is, amelyen Willt és talán a fiatalabb énjét láthatjuk.
IGN Hungary
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Végleg kikerül az HBO neve Magyarország egyik legnagyobb streamingszolgáltatásának nevéből. A hazai streamingpiac egyik legkorábbi versenyzője, az HBO Go először HBO Maxra változott, idén májustól pedig simán csak Max lesz a szolgáltatás neve, ami új előfizetésekkel is bővül. Már mondjuk is, konkrétan mi változik.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás A Sárkányok háza első évadát mi nagyon szerettük. Annyira, hogy szerintünk nemcsak hogy a széria felért a Trónok harcához, de néhány tekintetben még túl is szárnyalta azt.
Player.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Az idei GLAMOUR Women of the Year-gála egyik szenzációja Lékai-Kiss Ramóna rövid haja volt, a színésznőt ugyanis 2002 óta nem láthattuk ilyen frizurával.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Fodor Zsóka és Várkonyi András között továbbra sem csitulnak a kedélyek. A színésznő egyelőre hallani sem akar a békülésről, azonban lelkileg és fizikailag is nagyon megviseli, hogy egy több mint 50 éves barátság ért most véget. The post Nem csitulnak a kedélyek a Barátok közt szereplői között: Fodor Zsóka már orvoshoz fordult first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Amint arról a Blikk is beszámolt nemrégiben komoly konfliktus alakult ki az ország Vili bácsija és Magdi anyusa, azaz a Barátok közt két egykori sztárja, Fodor Zsóka és Várkonyi András között A színésznő egyelőre hallani sem akar békülésről, de egyre rosszabbul viseli lelkileg is ezt a helyzetet. Most üzent.
Blikk.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Hamarosan debütál a Netflixen a Parasyte című mangából készült dél-koreai sci-fi-széria, a Paraziták: A szürkeség, melynek a most érkezett nagy előzetese is bőkezűen osztogatja a gyomorforgató képsorokat.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Hamarosan érkezik a Disney+-ra a következő Star Wars-sorozat The Acolyte alcímmel, mely a Baljós árnyak történetét megelőző időkbe kalauzolja el a nézőket.
Player.hu
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Szinte a lehetetlenre vállalkozik, aki megpróbálja Edgar Allan Poe pszichéjét és démonait egyesével górcső alá venni. Mike Flanagan-nek jobb ötlete támadt. Kézen fogta a legelborultabb Poe-alakokat, s megnyitotta előttük az Usher-ház kapuját. Flanagan utolsó Netflix sorozata mind közül talán a legjobb.
Hetedik Sor